В този ред на мисли е изключено мача да бъде 2ка или поне имам такова чувство... не само заради умората и проблемите на Лудогорец

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
runnersa написа:Решителен мач за интригата в първенството погледнете ква пропаст се отваря между Лудогорец и донякъде Литекс и останалите претенденти при загуба на ЦСКА... Естествено Пловдивските отбори може би ще се възползват и ще са малко по - близо до лидерите в сравнение със софийските грандове но така или иначе...
В този ред на мисли е изключено мача да бъде 2ка или поне имам такова чувство... не само заради умората и проблемите на Лудогорец
Ивайло Лудогорец написа:Явно не сме "селското" отборче , дето не му пука на никой за него ... я вижте как са напълнили армията . Явно сме дразнител .
Ивайло Лудогорец написа:Явно не сме "селското" отборче , дето не му пука на никой за него ... я вижте как са напълнили армията . Явно сме дразнител .
subzero написа:Ивайло Лудогорец написа:Явно не сме "селското" отборче , дето не му пука на никой за него ... я вижте как са напълнили армията . Явно сме дразнител .
Ми,не. Просто мача си е дерби.![]()
За сметка на това вие сте 20.
Ивайло Лудогорец написа:subzero написа:Ивайло Лудогорец написа:Явно не сме "селското" отборче , дето не му пука на никой за него ... я вижте как са напълнили армията . Явно сме дразнител .
Ми,не. Просто мача си е дерби.![]()
За сметка на това вие сте 20.
Колкото вие на домакинските ви мачове , с разликата че Сф е на 500км от Рз , а Разград е 30 000 , за сметка на ... колко е Бургас , я ми подскажи .
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта