Лудогорец - новата надежда на България!!! :-)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BadBoy

Re: ЗЕЛЕНАТА МАГИЯ написа история ,1/16 финал за ЛИГА ЕВРОПА

Мнениеот BadBoy » 07 ное 2013 22:34

rsk написа:Отбор без публика не е магия. Аз под магия разбирам 25 хиляди дерящи гърла за вековния си любим отбор. А не измислено мутренско тимче. Браво за победите, но не се изхвърляйте. Магия тука аз не виждам.

По-добре нищо да не беше писал.
В Разград тези 8000 щеше да напълнят стадиона до дупка и атмосферата щеше да бъде различна, дано си оправят стадиона.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
batceko
Контакти:

Re: Лудогорец - българският евробоец!!! :-)

Мнениеот batceko » 07 ное 2013 22:34

.. честито на Лудогорец.... това което стана ясно показа на всички , че трябва да се влагат пари ... no money - no funny :) :) :)

Потребителски аватар
nikistlp
Контакти:

Мнениеот nikistlp » 07 ное 2013 22:35

Честито на Лудогорец!

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 07 ное 2013 22:36

BadBoy написа:То като гледам класиранията, то това дали ще си първи или втори няма особено голямо значение http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/se ... index.html

Тотнъм, Айнтрахт, Севиля, Фиорентина има значение за мен.
[center]Levski & Lazio[/center]

СИНЯ_ИМПЕРИЯ

Re: Лудогорец - българският евробоец!!! :-)

Мнениеот СИНЯ_ИМПЕРИЯ » 07 ное 2013 22:37

batceko написа:.. честито на Лудогорец.... това което стана ясно показа на всички , че трябва да се влагат пари ... no money - no funny :) :) :)

е зависи- Левски когато стигна 1/4 финал и групите на ШЛ ,отборът беше съставен предимно от свободни агенти, доста евтина селекция ;)

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 07 ное 2013 22:39

BadBoy написа:То като гледам класиранията, то това дали ще си първи или втори няма особено голямо значение http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/se ... index.html

Има значение,защото за 1-во място се вземат повече кинти.
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 07 ное 2013 22:42

Честито! При дебютното участие 4 поредни мача без загуба и шансове за първото място. Желая на "Лудогорец" да завършат начело в групата (Х с ПСВ стига за целта), а после да им се падне приемлив съперник. Радвам се, че ще гледаме европейски футбол с българско участие и след Нова година, което хич не ни се случва често.
Някои хора се шашнахте ненужно, че може "Лудогорец" да отпаднат. Дори да паднат от ПСВ, Черноморец да си вземат двата оставащи мача и трите отбора да са с по 10 точки, в преките двубои "Лудогорец" ще имат 7 точки, ПСВ - 6, а Черноморец - 4, така че и тогава няма как разградчани да отпаднат.
Последна промяна от Udoji90 на 07 ное 2013 22:43, променено общо 3 пъти.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 07 ное 2013 22:42

Черният козел написа:

Има значение,защото за 1-во място се вземат повече кинти.

Няма такива филми, стига сте си измисляли.
УЕФА имат строги правила, които спазват.
Всички отбори, които се класират за следващ етап получават еднакъв финансов бонус и няма значение, на какво място си, същото важи и за коефициентите.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 07 ное 2013 22:42

Нека им е честито. Несъмнено са най-добрият български отбор в момента. Няма смисъл да ги дърпаме обратно в казана, а да вземем пример от организацията им. Пък и печелят коефициент за България. ;)
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 07 ное 2013 22:43

rsk написа:
BadBoy написа:
rsk написа:Отбор без публика не е магия. Аз под магия разбирам 25 хиляди дерящи гърла за вековния си любим отбор. А не измислено мутренско тимче. Браво за победите, но не се изхвърляйте. Магия тука аз не виждам.

По-добре нищо да не беше писал.
В Разград тези 8000 щеше да напълнят стадиона до дупка и атмосферата щеше да бъде различна, дано си оправят стадиона.

ХАХАХАХАХАХ!!! Каква атмосфера бе? Я ходи да се прегледаш. Атмосфера има на Герена, има на Армията, има на Лаута, има и на Колежа. Даже и на Надежда правят по-добра атмосфера от мутренското тимче. Лудогорец с нищо не се различава от Литекс. Един мутренски временен феномен, който я просъществува 20 години, я не. Всъщност ще съществува, докато Домус ага не спре да дава пари. Иначе мен честно казано ми е през оная работа за победите на Лудогорец, камо ли пък да им завиждам. Просто ми е смешно като чета за някаква "зелена магия". Май авторчето е взел нещо зелено преди това. Магията не е в победите :idea: Магията е на трибуните.

Ти като ти е през кура, защо въобще четеш теми на Лудогорец ? Най са ми интересни такива, хем не го е*е хем пише по 10 реда за да се оправдава че е злобар.
[center]Levski & Lazio[/center]

Върни се в “Лудогорец”