Лудогорец - Петролул (контрола) прекратена при 0:0
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Лудогорец - Петролул (контрола) прекратена при 0:0
И от къде знаеш какво се чува 

hijack1 на 08 Сеп 2013 16:07
От клипче в sporta.bg на румънска тв.
Относно съставите на двата отбора какъв Агрилашки,Цолев.... си писал момко.Тези сигурно лъскат обувките на Абало.На терена има ЕДИН българин Иван Стоянов. Не знам защо се набирате, според сайта на Лудогорец има 16 чужденци в този бг отбор.
helemong написа:hijack1 на 08 Сеп 2013 16:07
От клипче в sporta.bg на румънска тв.
Относно съставите на двата отбора какъв Агрилашки,Цолев.... си писал момко.Тези сигурно лъскат обувките на Абало.На терена има ЕДИН българин Иван Стоянов. Не знам защо се набирате, според сайта на Лудогорец има 16 чужденци в този бг отбор.
Съвсем коректно ти написаха, че Лудогорец в оня момент има 5 български национали. Иван Стоянов е шести българин. На резервната скамейка чакат да влязат през второто полувреме още петима. Ей ти цял отбор! Но ти продължаваш нещо да не разбираш, да се връткаш и да недоумяваш. Лудогорец има много чужденци. Защо? Защото има свободен пазар, а Лудогорец още сам не си е отгледал 20-30 годишни играчи. Затова се опитва да купува най-доброто според възможностите си. След време ще е друго.
[center]
[/center]

Петролул дава Лудогорец на УЕФА
„Нервите на терена бяха изпуснати, но реакцията на охранителите бе неадекватна. Те ми налетяха, въпреки че съм човек, който си върши работа на терена. Дано се вземат мерки и тези хора да си понесат последствията", каза Присо.
http://www.novsport.com/news735421_1003.html
Надявам се сега да ви е ясно защо отбора не Петролул не излезе да играе и си тръгнаха на бързо........А на клипа от спортал се вижда повече от ясно личната охрана на г-н Домусчиев на терена.......еми те на всеки мач ги събира ръгбист, самбисти, ММА бойци въпрос на време беше някой да изяде боя.....айде очаквам "ОЧЕВДИЦИТЕ" веднага да почнат да критикуват......
„Нервите на терена бяха изпуснати, но реакцията на охранителите бе неадекватна. Те ми налетяха, въпреки че съм човек, който си върши работа на терена. Дано се вземат мерки и тези хора да си понесат последствията", каза Присо.
Надявам се сега да ви е ясно защо отбора не Петролул не излезе да играе и си тръгнаха на бързо........А на клипа от спортал се вижда повече от ясно личната охрана на г-н Домусчиев на терена.......еми те на всеки мач ги събира ръгбист, самбисти, ММА бойци въпрос на време беше някой да изяде боя.....айде очаквам "ОЧЕВДИЦИТЕ" веднага да почнат да критикуват......
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.
Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим
Ей...хейтърите пак налазиха..Вземете си почивен ден, бе..че като гледам пак започнаха яко неадекватни мнения . Няма да издържите до края на първенството да плюете толкова жлъч..
А относно Петролул...тия излязоха яко селтаци като поведение, нищо общо с Рапид, Динамо и Стяуа...
Сигурен съм че Присо е донагнетил напрежението (извън терена) ....Помним случката в Пловдив много ясно...
Вие на този лъжец ли вярвате ???
Лудогорец Арена е опасан от камери и нищо не може да се скрие !
А относно Петролул...тия излязоха яко селтаци като поведение, нищо общо с Рапид, Динамо и Стяуа...
Сигурен съм че Присо е донагнетил напрежението (извън терена) ....Помним случката в Пловдив много ясно...
Вие на този лъжец ли вярвате ???

Лудогорец Арена е опасан от камери и нищо не може да се скрие !
OOP написа:Петролул дава Лудогорец на УЕФА
Както каза - ОЧЕВИДЦИТЕ!!! А ти вярвай на румънците и на Присо.

Въпросът не е толкова защо румънците не са излезли, а защо въобще се прибраха по време на мача. Не им се играеше с човек по-малко.
Тези, които са с жълтите жилетки ли наричаш охрана на Домусчиев или ММА бойци? Че ти си много наивничък и лековерен. Това са чичковците стюарди. За този мач въобще не е имало някаква сериозна охрана. Дори улиците около стадиона не бяха затворени. Някои помнят, че на една предишна контрола с друг румънски отбор, феновете на румънците дори бяха пуснати в домакински сектор и после феновете на двата отбора дори се снимаха заедно. Това е отношението на Лудогорец. Клубът пусна Петролул за два дни на собствената си база, промени часа на мача в последния момент по искане на румънския отбор. После им се молиха да не се правят на магарета, но не. Направиха си екскурзията и ваканцията и когато нещо се оказа не по вкуса им си дигнаха чуковете.
Румънците трябва да платят 10 хил. неустойка затова, че се прибраха и сега се чудят какво да измислят. Това е разбираемо.
А иначе добре се прояваваш на 9-ти септември, празникът на националните предатели. И ти ли имаш видения от мача или по принцип вярваш на румънците, не на българите? Или може би Присо е сред футболистите, на които вярваш, г-н Левскар?
[center]
[/center]

Защо им е на охранителите да бият Присо след като двамата се спомириха с Моци и то точно когато Присо излиза?. Случката с Локо Пловдив е показателна за характера на Присо, а ти просто хейтваш.
tsonpen написа:OOP написа:Петролул дава Лудогорец на УЕФА
Тези, които са с жълтите жилетки ли наричаш охрана на Домусчиев или ММА бойци? Че ти си много наивничък и лековерен. Това са чичковците стюарди. За този мач въобще не е имало някаква сериозна охрана.
А иначе добре се прояваваш на 9-ти септември, празникът на националните предатели. И ти ли имаш видения от мача или по принцип вярваш на румънците, не на българите? Или може би Присо е сред футболистите, на които вярваш, г-н Левскар?
Ти по тези празници Български можеш ли да четеш?!? Ясно съм написал ЛИЧНАТА охрана на Домусчиев - аз до него чичковци със жълти елечета не съм виждал. Ясно ти е че говоря за г-н Илко Макшутов и компания ама на тебе ти е по-лесно да се правиш на шут когато ти е неудобно. Изгледай клипчето от спортала пак и тогава се прави на интересен !!! Именно, че е опасан с камери целия стадион и при един друг иницидент бяха пуснади клипове веднага - а при този инцидент видео видяхме ли от тунела?!? И стига с този инцидент в Пловдив - или и там сте били и знаете какво се е случило?!? Смешни почнахте да ставате вече........
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.
Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим
-
- Контакти:
Организацията като цяло не предвещаваше нищо добро:
Изместиха часа на мача
Касата едвам смогваше да продава билети
Влязох 7 минути след началото с малкия
И излязохме 42та минута
Моци не беше прав, Джонго също. Ако охраната се е сбила/обидила някой от гостуващия отбор също е тъпо.
Изместиха часа на мача
Касата едвам смогваше да продава билети
Влязох 7 минути след началото с малкия
И излязохме 42та минута
Моци не беше прав, Джонго също. Ако охраната се е сбила/обидила някой от гостуващия отбор също е тъпо.
Присо е човек, който си изпуска нервите не само на терена, но и извън него. На мача Локо Пд - ЦСКА бе изведен с полиция жестикулирайки като обезумял неприлични жестове към публиката. А отново в тунела си беше позволил да посегне и на полицай, за което дори беше арестуван. На това му се казва рецидив. Дори и да стигне до УЕФА, там не биха подминали подобно нещо. Румънците дори може да си вкарат автогол по този начин.
Последна промяна от nedko на 09 сеп 2013 20:44, променено общо 2 пъти.