VII кръг, Черно море - Лудогорец, 3:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CSKA 78

Re: VII кръг, Черно море - Лудогорец, 3:1

Мнениеот CSKA 78 » 31 авг 2013 20:11

Айде,честито!То ви беше време и вие да отидете на почивка(на море). :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Re: VII кръг, Черно море - Лудогорец

Мнениеот D.Georgiev » 31 авг 2013 20:17

И такива неща стават. Изключително слаб мач се получи и е цяло чудо че паднаха 4 гола при общо 6 удара във двете врати. Честита победа на "Черно море".

Нашите си заслужиха загубата, повече отколкото "морето" си заслужиха победата. Слаб мач на целият отбор, като след мачовете в ЕКТ решиха, че може и на ходом на победиш на нивата във Варна. Еми няма как да стане. В интерес на истина не сме играли по-силно от предишните ни две победи на този стадион, като тогава сме имали късмета да поведем, а този път на "моряците" им върза да вкарат гол при първото си положение. След това мачът навлезе в тяхното русло и футбол никой не видя. Не знам феновете им какви ги говореха, че не били касапски отбор, играели футбол, дрън-дрън. Така или иначе не са ни те виновни.

Сашо Александров и Бакари не знам кой ги е излъгал, че са футболисти, като дори в Платини има повече футбол, отколкото в тях.

Трети пореден слаб мач на Минев, Кайсара и цялата ни защита. Не мисля, че зоната ни се отразява добре - вече трети мач противникови футболисти остават непокрити и могат да овладеят преди да решат какво да правят с топката. Това преди не се случваше.

Много, много слабо съдийство. И двата отбора можеше да останат с човек по-малко още първото полувреме, а накрая излезе така, че част най-грубите футболисти си тръгнага от мача дори без картон.

Да се навяваме, че след тази загуба ще се вземат мерки и тази защита най-накрая ще вземе да се събере на едно място. Изобщо не ми харесват нашите отзад, като и Базел и Черно море си вкарват 80% от положенията. Това не е нормално.

Живи, здрави и гледаме напред!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 31 авг 2013 20:19

D.Georgiev написа:
Изобщо не ми харесват нашите отзад, като и Базел и Черно море си вкарват 80% от положенията. Това не е нормално.

Живи, здрави и гледаме напред!

Напълно си е нормално , не е нормално Л-ц от 10 положения да вкарат 1 гол и то ако имат късмет 8-)
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 31 авг 2013 21:47

Каква нива бе ,,,терена си беше абсолютно нормален,,,,
Много ми хареса, как след 3 гол..40% от вашите не догледаха мача :) :) :) :)
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Потребителски аватар
ralimavridov
Контакти:

Мнениеот ralimavridov » 31 авг 2013 21:51

snakebite написа:
зеления написа:[

Какво си посетил, бе тараланкоолу? Черно море в последните поне 3 сезона не играе това, което си измисляш ти!!! Моряците играят доста добър футбол и този кръг ще ви вдигнем опашките както го направихме и преди и то на ваш терен: 2:0 за ЧЕРНО МОРЕ!!!!!!!!!

Вие сте всепризнати кюскачи, такъв е стила ви просто, гледал съм мноооого мачове на Морето, откакто го няма Кривия си играете точно тоя стил. Най-грозните мачове стават с участието на Морето, особено когато трябва да вземете нещо от по-силни отбори !
За мача , писал ъсм го ясно и точно, какво не можа да разбереш, играем ли концентрирано и "мъжки" както вие го разбирате, нямате много шансове, дори с резервите да играем !
Ако играем като баби и се огънем от вашите грубости, имате шансове за нещо повече !

Чуваш ги нещата...

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 31 авг 2013 21:58

Стойчо Стоев става за някой манастир там на тишина и спокойствие, ще пообере още от успехите на Ивайло Петев и до старта на втория полусезон ще му се види сметката.Спред мен Ивайло Петев сам се усра и срещу Динамо и срещу Слован, но това че той си изгради този отбор никой неможе да го отрече, а Стоев и един път не му е споменал името, а Домуса се оказа доста неблагодарно парче.
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 31 авг 2013 22:01

HEATSEEKER написа:Каква нива бе ,,,терена си беше абсолютно нормален,,,,

Ти на това терен ли му викаш ? Това стадион ли е вашето, ризата и дънките ми станаха на мазало от мръсотия? Къде е ви е осветлението, в тоя сумрак накрая нищо се не виждаше. Накрая в скапаната ви химическа бе тъмно като в рог, и можеше да се опикая чак ;)
Не знам 40 процента да са си тръгнали преди края на мача, защото както знаеш гостуващите агитки не ги пускат, най много да са станали от местата и да са отишли към парапетите, което и направиха някой..

За мача си казах коментара преди мача играем ли като баби и няма ли агресия, ще имаме проблеми !. За съжаление това се получи...
Вместо да решим до голяма степен първенството ние дадохме надежди на останалите.С тая Лига Европа вероятно ще губим и още точки, дано не са фатални
Платини не искам да го виждам, втори мач все едно излязъл на плажа да поразцъка, ВЪН !!!
Другите слаби, слаби, добри думи бих казал само за Ицо Златински !!!
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
ralimavridov
Контакти:

Мнениеот ralimavridov » 31 авг 2013 22:12

snakebite написа:
HEATSEEKER написа:Каква нива бе ,,,терена си беше абсолютно нормален,,,,

Ти на това терен ли му викаш ? Това стадион ли е вашето, ризата и дънките ми станаха на мазало от мръсотия? Къде е ви е осветлението, в тоя сумрак накрая нищо се не виждаше. Накрая в скапаната ви химическа бе тъмно като в рог, и можеше да се опикая чак ;)
Не знам 40 процента да са си тръгнали преди края на мача, защото както знаеш гостуващите агитки не ги пускат, най много да са станали от местата и да са отишли към парапетите, което и направиха някой..

За мача си казах коментара преди мача играем ли като баби и няма ли агресия, ще имаме проблеми !. За съжаление това се получи...
Вместо да решим до голяма степен първенството ние дадохме надежди на останалите.С тая Лига Европа вероятно ще губим и още точки, дано не са фатални
Платини не искам да го виждам, втори мач все едно излязъл на плажа да поразцъка, ВЪН !!!
Другите слаби, слаби, добри думи бих казал само за Ицо Златински !!!

Явно не си ходил на мачове в Разград преди,защото аз съм ходил и пиках в храстите.Бяхте 200,300 човека на "стадиона".Селско отборче,но с малката разлика,че го нямаше "гелчето" да ви направи "ludogorets"

Потребителски аватар
ЛУДОГОРЕЦ
Контакти:

Мнениеот ЛУДОГОРЕЦ » 31 авг 2013 22:18

Черно Море- шампион,Гонзо-тренер на национала..съставен 80% от играчи на Морето.Това е.Пази боже сляпо да прогледа.

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 31 авг 2013 22:20

ralimavridov написа:
Явно не си ходил на мачове в Разград преди,защото аз съм ходил и пиках в храстите.Бяхте 200,300 човека на "стадиона".Селско отборче,но с малката разлика,че го нямаше "гелчето" да ви направи "ludogorets"

Ходил съм, ходил..с вас не знам да сме играли от 2000 година когато изпаднахме..
Селско, селско колко да е селко, помня една победа над Черно море с 5:0 за някаква купа ( КСА или Купа България)

Поуправете си стадиона, терена, че човек да ви каже евалла за такива победи като днес !
Иначе поздравления, ДНЕС Черно море бяха по-добрия отбор !
Последна промяна от snakebite на 31 авг 2013 22:22, променено общо 1 път.
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Върни се в “Лудогорец”