IV кръг,"Лудогорец"-ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1Neutralen
Контакти:

Re: IV кръг,"Лудогорец"-ЦСКА

Мнениеот 1Neutralen » 10 авг 2013 22:57

1Neutralen написа:Не би трябвало да имаме проблеми срещу ЦСКА.
3:0 за Лудогорец.

Познах. :) Тотално ги надиграхме! Страхотен мач за Лудогорец.

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 10 авг 2013 22:59

Хм не очаквах 3:0, мислех за победа с максимум 2 гола разлика..
Ако Чочев имаше късмет друго МОЖЕ БИ щеше да е .. ама не би. Не че има значение, ама много ме изкефи удара на Чочев така да се каже като ценител му се израдвах, страхотно изпълнение.

Честито Лудогорци, успех с Базел.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

haha

Мнениеот haha » 10 авг 2013 23:06

В такива моменти можем само да цитираме класика:

Teo написа:Събота наближава, а това означава победа за най-великия български клуб! :geek:

0:3

Обаче пък позна за головата разлика на ЦСКА след кръга:

Teo написа:Омаловажавам им успеха, защото биха посредствено отборче! В събота ще гледате как от 1:1 голова разлика, ще станем на 1:4 ;)
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 10 авг 2013 23:20

Честита победа !
Лудогорец е с 1 милиард класи над ЦСКА и това е ясно на всички,освен на лаиците вярващи в харизмата и великия Стойчо 8-)
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 10 авг 2013 23:22

Новината от днес е че "Лудогорец" се завърна с гръм и трясък! Отличен мач направихме, а момчетата направо ми напъниха душата с това мачкане за всяка педя по терена! Така трябва да се играе срещу неорганизиран отбор, а не като миналата година със същия потенциал да се мъчим срещу "сини" и "червени", при които в момента няма много футбол. Нека да ги боли и да помнят, и дай Боже да вземат правилните решение най-накрая и да се върнат като реални конкуренти.
Всички направиха много силен мач, но за мен Кайсара, Моци и Мишо Александров бяха над всички. Единстено под нивото на останалите за мен се представи Абало и лично аз искам да виждам Мишо на негово място. Толкова надъхан не помня откога не съм го виждал. Моци при 3:0 тича като че ли ние гонехме резултат, а Кайсара правеше каквото си поиска по фланга.

Отлично съдийство между другото!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 10 авг 2013 23:24

Както си и мислех след успеха над Партизан отбора на Лудогорец игра с настроение и ги би с 3-0.Смея да твърдя обаче,че разградчани не се напряга толкова много.Забелязах,че Шоко е върнал хъса в играта си,но след негова грешка стана положението на Чочев.Добър мач.Третия гол беше много красив.Не можах да видя само кой копна топката към Кейсара?Това беше отиграване от световна класа и то с такава точност.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 10 авг 2013 23:30

Parmalat написа:Както си и мислех след успеха над Партизан отбора на Лудогорец игра с настроение и ги би с 3-0.Смея да твърдя обаче,че разградчани не се напряга толкова много.Забелязах,че Шоко е върнал хъса в играта си,но след негова грешка стана положението на Чочев.Добър мач.Третия гол беше много красив.Не можах да видя само кой копна топката към Кейсара?Това беше отиграване от световна класа и то с такава точност.

Пасът беше на Светльо Дяков.

Viv.Brooke
Контакти:

Мнениеот Viv.Brooke » 10 авг 2013 23:31

Честито на Лудогорци! Страхотен мач, но да не се прехласваме - ЦСКА не е това което е. Все пак смело напред и нагоре,пък каквото сабя покаже :!:
[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011

Изображение[/center]

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 10 авг 2013 23:33

D.Georgiev написа:
Parmalat написа:Както си и мислех след успеха над Партизан отбора на Лудогорец игра с настроение и ги би с 3-0.Смея да твърдя обаче,че разградчани не се напряга толкова много.Забелязах,че Шоко е върнал хъса в играта си,но след негова грешка стана положението на Чочев.Добър мач.Третия гол беше много красив.Не можах да видя само кой копна топката към Кейсара?Това беше отиграване от световна класа и то с такава точност.

Мерси.Бях чел в едно интервю че каза,че може да напусне Лудогорец през зимата ако има оферта към него.Мисля че е незаменим на този етап в Лудогорец.Вдъхва спокойствие и увереност,а и няма играч от неговата класа на поста му,който да го замени.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 10 авг 2013 23:40

Parmalat написа:
D.Georgiev написа:

Мерси.Бях чел в едно интервю че каза,че може да напусне Лудогорец през зимата ако има оферта към него.Мисля че е незаменим на този етап в Лудогорец.Вдъхва спокойствие и увереност,а и няма играч от неговата класа на поста му,който да го замени.

Истината е че с треньор като Петев всички се бяха запътили към вратата. Много ясно се вижда, как със същите футболисти правим съвсем други мачове. Не вярвам след участието в групите Дяков да си тръгне. Според мен си намери мястото и с този отбор има реален шанс да играе редовно в Европа. Не е първа младост, за да се налага тепърва в нов отбор. Надявам се да остане, това е един от най-важните ни играчи.

Върни се в “Лудогорец”