Лудогорец - Риека 1:3

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

hijack1
Контакти:

Re: Лудогорец - Риека 1:3

Мнениеот hijack1 » 30 юни 2013 00:32

Ако имаш да кажеш нещо конкретно кажи и обясни, на мен най-близките ми контакти с клуба са пиене със играчите в Сохо :lol:

Потребителски аватар
sneludik
Контакти:

Мнениеот sneludik » 30 юни 2013 10:23

hijack1 написа:Ако имаш да кажеш нещо конкретно кажи и обясни, на мен най-близките ми контакти с клуба са пиене със играчите в Сохо :lol:

То пък е много въжно и сигурно ти споделят неща от кухнята на клуба или личнияа си живот,дори си им пръв приятел...
пфууу...то в Разград и аз си пия пиенето с кмета,ама на различни маси... :lol: :lol: :lol:
[center]Изображение[/center]

sandi.74
Контакти:

Мнениеот sandi.74 » 30 юни 2013 10:32

Браво на Риека, натупаха шампионите ни като тъпан на селска сватба 8-)
[center]Каквото сложиш на зъб и на х.й, живота си е туй[/center]

мим
Контакти:

Мнениеот мим » 30 юни 2013 10:38

хайде да не се нервим повече от контроли, за първи път ни е да нямаме ключови играчи и да ги заменяме с нови, напълно безсмислено е да се хвърляме на макс в такива мачове, много добре видяхте, че и всички се изредиха да играят, няма ги и предполагаемите основни играчи, това си беше за нас тренировъчна игра нищо, че е официална контрола, а и в момента нашите са уморени, точно така се прави и браво на Петев, защото смисъла е, върховата форма на играчите ни трябва да бъде с мача ни в Словакия и нататък, а за да я има тогава, то сега се играе повече за сработване и оформяне на титулярния състав, а не да ги юрка максимално, да се показваме колко сме добри...а колкото до това / не съм чела какво са драскали медиите/, че ще ни изкарат пак некадърници и колко сме слаби...нека си пишат, нашите си знаят работата, споко...момента не е за славни изяви...
Единственото, което ми се иска е да стоим винаги "стабилно", независимо кой ще е на терена, но очевидно не се получава, просто явно това е почерка на Петев, но и тази година ако не успеем малко да дръпнем напред в ШЛ, респективно в ЛЕ...не знам...може би вече ще се мисли за друг треньор...

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 30 юни 2013 10:54

Не можах да гледам мача. Резултатът не е много приятен, чувам и че не сме показали ниво. Но да не правим драми. Все още има надежда да се вдигнем, дори и да се случи чак в официалните мачове. За тактиката на Петев - същата беше добра в други мачове преди време. В крайна сметка, този месец ще е решаващ за треньорския пост в Лудогорец. Собственикът избра да предупреди треньора, не вярвам да си промени мнението толкова бързо. Петев има кредит на доверие поне през този месец.
ОТ друга страна, вярно е, че ще е нужно време за да се напасне отборът с новите титуляри.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 30 юни 2013 16:55

tsonpen написа:Не можах да гледам мача. Резултатът не е много приятен, чувам и че не сме показали ниво. Но да не правим драми. Все още има надежда да се вдигнем, дори и да се случи чак в официалните мачове. За тактиката на Петев - същата беше добра в други мачове преди време. В крайна сметка, този месец ще е решаващ за треньорския пост в Лудогорец. Собственикът избра да предупреди треньора, не вярвам да си промени мнението толкова бързо. Петев има кредит на доверие поне през този месец.
ОТ друга страна, вярно е, че ще е нужно време за да се напасне отборът с новите титуляри.

"Не сме показали ниво" е найс-слабо казано. Бяхме буквално разпилени, с може би 2-3 атаки за целия мач, които дори не стигнаха до удар. Напълно безидеини в атака и неориентирани в защита. Петев, че ще махнат ще го махнат, яд ме е, че трябва да чакаме да отпаднем след подобен късмет при жребия. Можеше това време отборът да свиква с нов треньор. Не само хърватските играчи са по-евтини и класни, нека им погледнем треньорите - хървати, словенци, словаци... Каква е заплатата на Матиас Кек в Риека? Вижте с какъв отбор побеждава Загреб и нас и то с разлика. Треньорът е половин отбор за мен. Ние тука с толкова играчи, че не знаем кого да пуснам, а играем ганкиното...
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 30 юни 2013 19:20

Най-смешното е,че Петев каза,че хърватите играли футбол за втора дивизия. :lol: Треньорът им 5 години е бил начело на националния отбор на Словения точно когато играха на Световното 2010 година. ;)
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 30 юни 2013 19:45

Parmalat написа:Най-смешното е,че Петев каза,че хърватите играли футбол за втора дивизия. :lol: Треньорът им 5 години е бил начело на националния отбор на Словения точно когато играха на Световното 2010 година. ;)

Хърватите надиграха напълно Лудогорец и само късмета спаси шампиона ни от пълен разгром и ако те показват футбол за втора дивизия,то играчите на мега-специалиста Петев футбол за коя дивизия показаха :?:

Върни се в “Лудогорец”