Специално за черноморци и непредубедените фенове, "фаула" на Миро Иванов
http://www.youtube.com/watch?v=mEXjgRo2 ... re=related
Гледайте таймера на самото видео - от 25 мин и 25 сек - до 25 мин и 35 сек.
И да не кажете че е избирателно - чист жълт картон на Миро Иванов за нарушение срещу Дяков , това за мен е и единственото грешно отсъждане на съдията в ущърб на черноморци !
На 40 минута и 35-36 секунда от камерата зад вратата се вижда и дузпата. Бутане на Уалембо в горната част на Марсело. И не игра рамо в рамо, защото Марсело е ПРЕД Уалембо и е заел позиция. По скоро си е дузпа, отколкото не, да се говори за измислена е смехотворно !!
49 минута и 27-28 секунда - хващане на Тинката Кишишев и контакт в областта на коляното срещу Марсело в наказателното поле.
Още едно интересно клипче :
http://www.vbox7.com/play:b36f9ef81f
48-49 секунда на таймера - "фаула" срещу Шаешу за първия гол
Още в началото се Вижда и съмнителното положение срещу Шоко за гола на Черноморец, за там казахме просто са по яки от слаботелесния Шоко , така че приемаме че е рамо в рамо !
В края червен картон за задържане на Уалембо ( хващане) срещу Витиня, ама и там казахме, при решен мач, да дава втори червен - разбираме...
X кръг Черноморец - Лудогорец, 27.10.2012г, 1:0
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: X кръг Черноморец - Лудогорец, 27.10.2012г, 18.00ч
Последна промяна от snakebite на 25 окт 2012 10:10, променено общо 1 път.
-
- Контакти:
Нека да обсъждаме предстоящият мач стига със стари мачове ! 

Ivo-Chernomoretz написа:Нека да обсъждаме предстоящият мач стига със стари мачове !
Нямам нищо против, но отново пропищяха някои твои колеги от предния мач, а истината е друга ! Може на терена да се сторило едно, на видеото се вижда друго, нормално е да сте били афектирани веднага след мача ! Въпроса е че дори след обсъждане на спорните моменти, продължавате да твърдите че сте жестоко порязани, което не мога да разбера !
nedko написа:В момента най-голямото достойнство на Черноморец е Херо. Нищо лошо за отбора, за неговите футболисти, но Херо е този, който олицетворява и изпъква в Черноморец. Херо кара футболистите си да играят футбол, а не да изритват топката далеч от вратата и именно това е предпоставка на Лазур да се играе футбол. Мисля, че ще се получи хубав двубой и по-класния отбор на Лудогорец ще победи!
Малко безмислено ми звучи това!Херо би изпъкнал в който и да е отбор в България,независимо с какви футболисти разполага!Примерно,ако беше ваш треньор отново той щеше да изпъква!Ако искаш да кажеш,че освен Херо,Черноморец няма други достоинства това е друго

snakebite написа:Ivo-Chernomoretz написа:Нека да обсъждаме предстоящият мач стига със стари мачове !
Нямам нищо против, но отново пропищяха някои твои колеги от предния мач, а истината е друга ! Може на терена да се сторило едно, на видеото се вижда друго, нормално е да сте били афектирани веднага след мача ! Въпроса е че дори след обсъждане на спорните моменти, продължавате да твърдите че сте жестоко порязани, което не мога да разбера !
Ще го разбереш!Спокоино!Нужно е време!Нали не мислиш,че винаги ще сте "галеници"?
subzero написа:Още един познавач на стила на Черноморец. Има ли значение как ще играе отбора ?? Както вече казах отбора ни има много проблеми и малко класа. Надяваме се на дух,желание и късмет. Вие сте по техничния футбол. Ние играем за точки. И за отмъщение. А оня мач свърши само протоколно. Иначе продължава в събота.И никого не плашим. Просто изразяваме мнение. Представяш ли си фенове да въздействат на футболисти ??? Ми за кво са на терена и зимат пари ?? А Миро Иванов .............................. Вероятно помниш оня фаул срещу Асис ?? Всъщност не,няма как да го помниш,щото типично за вас не си го видял. Както между другото не го видя и съдията,за което отнесе няколко хилядарки в къщи. И кво ми говориш,че сме като латерни ?? Само някой да ви барне за някой мач и почвате,минута по минута,положение по положение. Имам чувството,че си водите статистика.
Излишно е да се спори с вас. Интересно,че не съм първия с това заключение. Надявам се просто да не загубим. Това ще означава много за младите момчета от школата. Нещо,което вие нямате между другото.
Ако има контузени от вашия отбор още по-добре.

мим написа:subzero написа:Още един познавач на стила на Черноморец. Има ли значение как ще играе отбора ?? Както вече казах отбора ни има много проблеми и малко класа. Надяваме се на дух,желание и късмет. Вие сте по техничния футбол. Ние играем за точки. И за отмъщение. А оня мач свърши само протоколно. Иначе продължава в събота.И никого не плашим. Просто изразяваме мнение. Представяш ли си фенове да въздействат на футболисти ??? Ми за кво са на терена и зимат пари ?? А Миро Иванов .............................. Вероятно помниш оня фаул срещу Асис ?? Всъщност не,няма как да го помниш,щото типично за вас не си го видял. Както между другото не го видя и съдията,за което отнесе няколко хилядарки в къщи. И кво ми говориш,че сме като латерни ?? Само някой да ви барне за някой мач и почвате,минута по минута,положение по положение. Имам чувството,че си водите статистика.
Излишно е да се спори с вас. Интересно,че не съм първия с това заключение. Надявам се просто да не загубим. Това ще означава много за младите момчета от школата. Нещо,което вие нямате между другото.
Ако има контузени от вашия отбор още по-добре.
Да загубиш от Лудогорец не е срамно, а да спечелиш е престижно, така че не се притеснявай за вашите момчета от школата.А за това, дали ние имаме момчета от нашата школа или не, е въпрос на време, втръсна ми едно и също да лаете, малоумни ли сте или какво, от една година сме отбор в А група, успехи изненадващо големи, школа, работеща едва от половин година, мисля, в този си вече вид, какво искате... с магическа пръчка ли да стане, умници, просто се радвайте, че това е в България, колко пъти да го пиша и на мен ми омръзна вече...замислете се малко поне де, стига заядливи бляканици колкото да не е без хич...
Е па така де...
По-полека с обидите!
Колкото за това в синьото-вие най-добре го знаете!Все пак в цялата си история сте били от другата страна!Сега година-две силнички и много отворени!
BRF написа:По-полека с обидите!
Колкото за това в синьото-вие най-добре го знаете!Все пак в цялата си история сте били от другата страна!Сега година-две силнички и много отворени!
ооо... ти това за обида ли го възприемаш, ами не се дръжте като такива тогава...или това е подтиквано от завист ???...отворени сме, защото отборът ни показва класа и никога не сме твърдяли, че вечно ще сме първи или нещо от сорта, а напротив...иска ни се да има и още такива отбори като нашия, за да има футбол на ниво. Може в цялата си история да сме били от другата страна, но не забравяй и каква история е имала държавата ни преди години !!! ,така че посмъртно през соца в малък град не може да има развит футбол, просто погледнете нещата комплексно и с малко разум, ще прозрете много неща както за преди, така и за напред. Честно казано от злоба и завист само се страда, а като ги няма и да има спортсменство и само СПОРТНА злоба, както се казва, на всеки ще му е по-лесно и по-готино да поддържа, да изживява победите и загубите на отбора си с умение...е хайде, разфилософствах се повечко, така че не се обиждайте напразно, що помия се е изляла върху нас и клуба ни... ние трябва да си ходим обидени постоянно, но не би, защото си имаме добър отбор и това е истината, всичко друго е ала-бала...пожелавам го на всеки...

В полемики няма да влизам, фаула на шуменския бастун е кристално ясен и ще ви кажа защо. Той играе първо с десния крак на Асис и след това избива топката. След това нарушение Асис беше 1 месец контузен, в най-важните ни последни мачове той просто НЕ игра. Не знам в Разград какъв футбол гледате и по какви правила играете. Тук, където живея аз това си е чист фаул. червен картон и пътеките. Лек ден.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

До колегата с школата. Лудогорец и школа? Ти майтап ли си правиш? От кога имате работеща школа, изкарваща таланти, не визирам само да е условие за вземане на профисионален лиценз. Ако искаш мога да ти кажа, щом ти "не знаеш", колко момчета от цяла България бяха откраднати, примамени и купени, за да са сега в момента във вашата школа. Школи... Смешки... И приказки от 1001 нощ. Много си повярвахте, престижна победа срещу Лудогорец. Престижно ще ви е идването в Бургас, където ще имате кенеф в сектора, който се ЧИСТИ. Престижно ще ви е да видите морето и малко цивилизовани хора по трибуните, които не замерят с бутилки и не си събуват гащите. Ей това ще видиш. Престиж и Лудогорец, смях в залата. Казал съм го и в нашия подфорум, казвам го и тук. Който иска, събираме се на кръчма преди и след мача, заповядайте да ме убедите в писанията си с думи, а не с писаници и драсканици.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]