V кръг /"А" ПФГ/: "Литекс" - "Лудогорец" FT: 0:2

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Re: V кръг /"А" ПФГ/: "Литекс" - "Лудогорец"

Мнениеот percival » 14 сеп 2012 00:01

tsonpen написа:Хм, интересна дискусия :) Между другото и аз колкото съм от Разград, толкова и не съм и дори причината не е само една. Но съм силно свързан с този град и ми е голяма тръпка да има такъв отбор, защото нещата се правят както трябва. Не толкова успехите ми харесват, колкото правилният подход и това, че се случва в Разград.
Няма какво да критикуваме това, че в момента в мъжкия отбор има само един футболист от Разград. Предвид целите на отбора и бързия му строеж на по-високо ниво, няма как да се намерят достатъчно местни футболисти. Дори само българи да се търсят, пак не става. Вижте и в другите клубове колко много чужденци има. Такива са реалностите. Хубавото е, че е поставена основа на добра школа и нещата ще се променят към по-добро.
И самият Лудогорец е само отчасти разградски проект, но освен това проект на Лудогорието и на цялата държава. Често хората коментират как е спечелено едно богатство, но както и да е спечелено, по-добре с парите да се постоят бази и да се направи нещо, което да вълнува много хора, отколкото да се пръскат по други начини. Нека ценим това, което имаме, а то е нещо за което дори не сме мечтали.

Прав си,долу горе това и съм писал и аз.Трябва време докато школата даде резултат.От по-старото поколение ли съм не знам ,но някак си съм свикнал в отбора да има местни момчета и все още не мога да възприема този вид на представителният отбор.Докато за ЦСКА ,там вече сме свикнали,ЦСКА винаги е бил консуматор .
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 14 сеп 2012 00:21

mad forest написа:Колко са стрували навремето екскурзиите, не знам, защото никога не съм ги ползвал! Колко струват и сега не знам!

И аз така. Никога не съм ползвал нищо безплатно от Лудогорец. Напротив, плащам си билетите и пътувам на собствени разноски. Откакто Лудогорец е в А група никога не се е случило да купя само един билет, доведох и хора от други места на мачове. Всички са впечатлени и това ме радва.
Наистина е дразнещо да се говори за платени фенове и безплатни стимули, когато плащаме билети, които не са евтини и сигурно голяма част го правим с усещането, че сме поне малко съпричастни с този проект.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 14 сеп 2012 00:29

mad forest написа:Мисля, че е нормално да се издразня, особено след като си ми цитирал мнението! По принцип не му пука какво говорят хората, така че твое право си е да си лаеш, като много други песимисти! Колко са стрували навремето екскурзиите, не знам, защото никога не съм ги ползвал! Колко струват и сега не знам! Само искам да те питам, какво е чувството да викаш срещу отбора за който си драл гърло като по-малък в шампионския му мач! Сигурен съм, че вътрешно си се разкъсвал...!

Ами ,да ти кажа честно още не съм почнал да "лая" ,мача го гледах и исках ЦСКА да бие или поне да не загуби ,но не стана.Топката е от женски род ,не се знае къде и как ще се завърти :) Това ,че си за някой отбор,не значи че трябва да си против другия или някой друг отбор ! Тук взе да ставаш и ти негативен :)
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 14 сеп 2012 12:16

Santiago Munezz написа:Много подценявате Литекс...само на мен ли ми се струва,че имат потенциал да са в тройката? :?

И на мен така ми се струва ;) !Колкото до този мач-мисля,че Литекс със сигурност няма да загуби!

Потребителски аватар
Hardi
Контакти:

Мнениеот Hardi » 14 сеп 2012 14:28

percival написа:
Hardi написа:
percival написа:Имам един въпрос,по колко "плащате" за екскурзия при гостуване ?

За тази "екскурзия" както казваш цената е 10 лева + цената на билета.

Вярвам ти ! Ти си стабиляга ако си същият за който си мисля :) Навремето си бяха безплатни,затова и питах .

fen-fen написа:Понеже не спирате да твърдите че сме платени фенове виж този линк и сам си отговори на въпроса.
http://www.ekip7.bg/index.php?option=co ... &Itemid=42

За разлика от вас, които ревете до небесата, че билетите ви от 5 лв са скъпи, ще ти кажа, че ние когато бяхме в Б група плащахме толкова, колкото вие сега с клизма ги плащате. Плащаме си скъпите билети и това е! Който не може да си позволи мрънка и пак намира начин! Просто вие сте едни разглезени и разгащени псевдофенове, които сте силни само по форумите. Плюенето, ругатните, заканите и тем подобни са ви най голямата сила. Вместо да си гледате във вашето канче и да си решавате вашите проблеми, вие влагате цялата си енергия да изсипите по някой писквил върху другите!! Абе жалки сте, че чак смешни!

Хубаво е за другите и по младите феновете да не си превъзнасят и да се тупат в гърдите ,че са най-най.Преди също имаше голяма еуфория е малко по-малка от сегашната ,но като се оттегли "Антибиотик" си спомняте какво стана.Летенето в облаците е супер ,но рано или късно кацаш на земята и тия сравнения с ЦСКА са напълно неуместни както го правят някой фенове.Едното е утвърдена с годините институция ,но за жалост в много лошо състояние в последните години ,не само заради собственици и външни фактори ,но и заради публиката си .Лудогорец в сегашният си вид е просто задоволен временен каприз ,създаден поради накърняване на личното его на Домусчиев.Нищо лошо ,региона има нужда от подобни инвестиции и развитие на спорта.Града е футболен ,макар и да не е бил в "А" група преди.Същият проект можеше да се казва "Светкавица" или "Шумен" и щеше да има същият ефект. Сравнението между двата отбора е меко казано ,неуместно.За това кой "плюе ,ругае,заканва и тем подобни" ,да си видял подобно нещо в моя коментар ? Защото ,аз ги виждам в твоя :) Не е хубаво да слагаш ,всички фенове под общ знаменател.

Същия Hardi съм си от 11-12 години.
Изображение
Спиралата на Max Factor прави миглите да изглеждат до три пъти по-дълги...
Мисля, че Max Factor трябва да почне да прави презервативи !

nikec1
Контакти:

Мнениеот nikec1 » 15 сеп 2012 11:05

Percival, ти какво искаш?
Ако трябва да ти сканираме фактурите от автобусите, банкови извлечения от картите на всеки един от фен клуба?
Плащаме си навсякъде където отиваме, в Разград плащаме най много както си се убедил.... имали сме разговори с по-горните етажи на отбора по цените за билетите хората казват "продукта и резултатите определят цената...." така че към момента това е положението който иска да гледа се бърка.... е ние го правим но такива като теб си мислят че отиваме на мач, бира на корем че и кебапче има после влизаме на стадиона и ни дават даже пари да викаме.
Това е смешно и нелепо!!!
Я кажи нещо за парите които са отпускани от ръководството на ЦСКА за Централния на червените фенове ?
Май там има неща които не се случват при нас а се случва това че крадеца вика дръжте крадеца... типично за България и за един човек който мисли като средно статистически Българин.
Поздрави.

Потребителски аватар
Penchevweb
Контакти:

Мнениеот Penchevweb » 15 сеп 2012 21:46

Добър вечер фенове,

Искаме да помолим някой с телефон с операционна система Android или iOS(iPhone), има интернет на телефона и е съгласен утре да предава мача от градския стадион в Ловеч нека пише съобщение на http://www.facebook.com/profile.php?id=100003892176532. Така ще може феновете, които нямат възможност да отидат в Ловеч да следят срещата на живо :)

Благодарим предварително!!!
[center]ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Мнениеот Blagoy » 16 сеп 2012 13:54

Не се впрягайте, момчета.
Феновете на софийските "грандове" са така- като се намеси някой друг в техния подреден, макар и мръсен синьо-червен свят и се почват обичайните приказки. Ама нямало традиции, не били футболни градове, даже не били градове, ами села, нямало местни момчета, феновете били платени, изкуствени отбори и т.н. Сякаш техните отбори са създадени с намеса свише. Въпросният "червен" клуб е създаден дори доста след Лудогорец и Литекс, но последните два били изкуствени отбори-еднодневки, разбираш ли. Вади се черно на бяло как Централен фен-клуб на ЦСКА е взимал пари от ръководството на клуба за хореографии. Сигурен съм, че и в "синия" лагер не е по-различно, просто още нищо не е излязло наяве. Но не, феновете на Лудогорец и Литекс са платени, въпреки, че доказателства още не са изкарани за това.
Свиквайте с подобни приказки и писания. Няма да спрат, дори напротив- ще се увеличават, колкото повече им мътите водата.
За мача довечера- надявам се да стане хубав мач и да продължим традицията да ви побеждаваме. Не ни подценявайте, мисля, че дори и в момента сме събрали нелош състав. Прогноза- 2:1 с голове на Жоро Миланов и Исмаил Иса за нас, и на Гъргоров- за вас. :)

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 16 сеп 2012 14:09

Blagoy написа:Не се впрягайте, момчета.
Феновете на софийските "грандове" са така- като се намеси някой друг в техния подреден, макар и мръсен синьо-червен свят и се почват обичайните приказки. Ама нямало традиции, не били футболни градове, даже не били градове, ами села, нямало местни момчета, феновете били платени, изкуствени отбори и т.н. Сякаш техните отбори са създадени с намеса свише. Въпросният "червен" клуб е създаден дори доста след Лудогорец и Литекс, но последните два били изкуствени отбори-еднодневки, разбираш ли. Вади се черно на бяло как Централен фен-клуб на ЦСКА е взимал пари от ръководството на клуба за хореографии. Сигурен съм, че и в "синия" лагер не е по-различно, просто още нищо не е излязло наяве. Но не, феновете на Лудогорец и Литекс са платени, въпреки, че доказателства още не са изкарани за това.
Свиквайте с подобни приказки и писания. Няма да спрат, дори напротив- ще се увеличават, колкото повече им мътите водата.
За мача довечера- надявам се да стане хубав мач и да продължим традицията да ви побеждаваме. Не ни подценявайте, мисля, че дори и в момента сме събрали нелош състав. Прогноза- 2:1 с голове на Жоро Миланов и Исмаил Иса за нас, и на Гъргоров- за вас. :)

Аз предлагам малко да редуваме - сега ние да ви победим. Нека има разнообразие! ;) Нека стане хубва мач!
А това за мръсотията - четох един коментар за Лудогорец, още когато Лудогорец стартираше участието си в А група през миналия сезон. Там някой беше предсказал с много голяма точност какво ще се случи. Беше написал, че Лудогорец ще победи столичните грандове и единствено ще се затрудни с Литекс. И понеже ще размести пластове, ще си навлече образата на много хора. Чевекът беше написал горе-долу следното: "Пригответе се за помията. Тя вече лети към вас".

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 16 сеп 2012 14:54

Наш ред е! Май с вас баланса ни е лош, че май и от Б група още! Време е това да се промени! Относно помията, за която пишете, въобще не трябва да ни притеснява! То беше ясно! Но какво да направим! Проблема е при тях не при нас! Нека след няколко години този мач да стане дерби на на най-титулованите отбори последните 20 - 25 години, пък нека си лаят! Много се изненадах като показаха фактурите за хореография на ЦСКА! Интересно като им плащат нямат достатъчно публика като за "гранд", а какво ли ще е ако им спрат кранчето! Хаха, жалка работа, за съжаление!
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

Върни се в “Лудогорец”