Град Русе ви благодари Г-н Домусчиев

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Re: Град Русе ви благодари Г-н Домусчиев

Мнениеот anihilator » 03 авг 2012 02:28

Живи и здрави да сме просто не споделям мисленето да покрепяш отбор от чужд град , а пък видиш ли милееш за футбола в своят град - не се връзва нещо , лека вечер на всички .

Потребителски аватар
крАСАВци
Контакти:

Мнениеот крАСАВци » 03 авг 2012 02:29

Обичам Левски написа:
крАСАВци написа:
Обичам Левски написа:Красавци не ми отговори на моя въпрос.Марешки е назначен за собственик от Борисов,а Борисов обича Левски.Какво ще стане когато играят помежду си ?????

Борисов обича Левски, колкото и ти го обичаш... :lol:

Казвал е много пъти,че е Левскар даже и във Уикипедия пише,че е привърженик на Левски.Отбягваш въпроса какво ще стане на мача между Левски и Локомотив ??

Е щом пише в Уикипедия, че е фен на Левски значи ще им подарим двата мача за първенство.

Потребителски аватар
Обичам Левски
Контакти:

Мнениеот Обичам Левски » 03 авг 2012 02:29

anihilator написа:Живи и здрави да сме просто не споделям мисленето да покрепяш отбор от чужд град , а пък видиш ли милееш за футбола в своят град - не се връзва нещо , лека вечер на всички .

Лека и на теб обаче беше ли ти на този мач за който говоря аз ?

Потребителски аватар
Обичам Левски
Контакти:

Мнениеот Обичам Левски » 03 авг 2012 02:30

Казвал е много пъти,че е Левскар даже и във Уикипедия пише,че е привърженик на Левски.Отбягваш въпроса какво ще стане на мача между Левски и Локомотив ??[/quote]
Е щом пише в Уикипедия, че е фен на Левски значи ще им подарим двата мача за първенство.[/quote]

Ще им подарите мача.Ясно

Потребителски аватар
Обичам Левски
Контакти:

Мнениеот Обичам Левски » 03 авг 2012 02:34

Всеки,който иска да помогне от добро сърце е добре дошъл.Благодаря на г-н Домусчиев,че иска да помогне на русенския футбол .Аз ще съм на стадиона и ще подкрепям Дунав.Айде лека вечер от мен
Последна промяна от Обичам Левски на 03 авг 2012 02:35, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
крАСАВци
Контакти:

Мнениеот крАСАВци » 03 авг 2012 02:34

Обичам Левски написа:Казвал е много пъти,че е Левскар даже и във Уикипедия пише,че е привърженик на Левски.Отбягваш въпроса какво ще стане на мача между Левски и Локомотив ??

Е щом пише в Уикипедия, че е фен на Левски значи ще им подарим двата мача за първенство.[/quote]

Ще им подарите мача.Ясно[/quote]
Ами нормално, както го описа...до голяма степен си прав-Бойко докара Марешки на Лаута.Ако реши да го натисне можем да им подарим мачовете.Както Коко имаше взимане даване с Цска (повече даване), така може и да се случи същото с Бойко.
Ние затова и скочихме срещу Коко...а не като вас.''Благодарим ви г-н Домусчиев'' и като стане време да си свалите гащите .. ''ама що така, ама що онака'' :)

Лека вечер и от мен.

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Мнениеот JimBeam » 03 авг 2012 02:37

D.Georgiev написа:Значи да очакваме задължително "Дунав" в "Б" група. А след това надяваме се и в "А". Дано да потръгнат нещата и дано евентуалните инвеститори да видят голям плюс във взаимоотношенията между двата отбора. А за играчите, които може да дойдат от Разград, всъшност може да се окажат русенци, тренирали при нас, така че не гледайте с такъв негативизъм на тези неща. Мисля, че и двата отбора имат полза от подобно сътрудничество. Успех ви желая!

Вие от Разград не се радвайте много на подобно нещо, че да не стане така Домусчиев да хареса Русе и да се премести там и вие да се върнете там където ви е мястото във В група :lol: Русе е по-голям град, повече публика ще ходят и има повече възможности както за бизнес така и за туризъм, а не като Разград затънтено място.

Потребителски аватар
Обичам Левски
Контакти:

Мнениеот Обичам Левски » 03 авг 2012 02:39

крАСАВци написа:
Обичам Левски написа:Казвал е много пъти,че е Левскар даже и във Уикипедия пише,че е привърженик на Левски.Отбягваш въпроса какво ще стане на мача между Левски и Локомотив ??

Е щом пише в Уикипедия, че е фен на Левски значи ще им подарим двата мача за първенство.

Ще им подарите мача.Ясно[/quote]
Ами нормално, както го описа...до голяма степен си прав-Бойко докара Марешки на Лаута.Ако реши да го натисне можем да им подарим мачовете.Както Коко имаше взимане даване с Цска (повече даване), така може и да се случи същото с Бойко.
Ние затова и скочихме срещу Коко...а не като вас.''Благодарим ви г-н Домусчиев'' и като стане време да си свалите гащите .. ''ама що така, ама що онака'' :)

Лека вечер и от мен.[/quote]

Красавци отиваш и на стадиона и си казваш мнението,а не по форумите.Ние като си свалихме собственика си разрушихме отбора и започнахме със нов собственик.За нас няма назначени спонсори,всичко си градим сами и водим кристална политика затова много спонсори помагат на отбора.Всички идват сами и са доволни,че помагат.Благодарим ти г-н д-р Симеон Симеонов,че помагаш за възраждането на русенския футбол

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 03 авг 2012 03:04

По неадекватна тема и мнения не бях виждал скоро :shock: Първо към абсолютно заблуденият пичага - Обичам Левски...братле гледай си Левски,подкрепяй си ги,но не се пиши фен на Дунав,защото излагаш и унижаваш фамозно нашият отбор и нашият град ! Няма нормален фен по-света,който да бъде привърженик на два отбора,особено пък от една страна,това е абсурдно.Ненавиждам разни нещастници,които само за местната чест са готови да станат фенове на всеки един появил се клуб в Русе,стига да има успехи..Не ми пука на какво ниво е русенският футбол,мен ме интересува какво става с ДУНАВ !

Към феновете на Велбъжд Кюстендил,малко по-умерено го карайте,защото си нямате никаква представа,както от Русе,така и от ДУНАВ...Ние не се пишем за най-лудите,най-емоционалните или пък най-моралните фенове на света,но нашият отбор,който от 22 год. яде лайна по-всякакви групи,села и паланки,все още кара хората да обичат този клуб и не склучайно,докато бяхме във "Б" група,имахме по-голяма средна посещаемост от половината отбори в "А" група ( включително и от вас ),а вашата прехвалена публика,не може в последните години да напълни стадиона дори и срещу Левски и ЦСКА.

Потребителски аватар
Обичам Левски
Контакти:

Мнениеот Обичам Левски » 03 авг 2012 03:48

dunavfc написа:По неадекватна тема и мнения не бях виждал скоро :shock: Първо към абсолютно заблуденият пичага - Обичам Левски...братле гледай си Левски,подкрепяй си ги,но не се пиши фен на Дунав,защото излагаш и унижаваш фамозно нашият отбор и нашият град ! Няма нормален фен по-света,който да бъде привърженик на два отбора,особено пък от една страна,това е абсурдно.Ненавиждам разни нещастници,които само за местната чест са готови да станат фенове на всеки един появил се клуб в Русе,стига да има успехи..Не ми пука на какво ниво е русенският футбол,мен ме интересува какво става с ДУНАВ !

Към феновете на Велбъжд Кюстендил,малко по-умерено го карайте,защото си нямате никаква представа,както от Русе,така и от ДУНАВ...Ние не се пишем за най-лудите,най-емоционалните или пък най-моралните фенове на света,но нашият отбор,който от 22 год. яде лайна по-всякакви групи,села и паланки,все още кара хората да обичат този клуб и не склучайно,докато бяхме във "Б" група,имахме по-голяма средна посещаемост от половината отбори в "А" група ( включително и от вас ),а вашата прехвалена публика,не може в последните години да напълни стадиона дори и срещу Левски и ЦСКА.

Беше ли на последната контрола със Две Могили ?

А вей ей момче не се излагай, да не се търсиме за каква русенска публика ми говориш какви пет лева ве ? Когато отбора вървеше добре на 100 човека агитка имаше 5 фракции.Всички фракции си беше за себе си.Докато има такива фенове дето отиват да чупят и да се дразнят и обиждат със Други така ще я караме във Русе.Да ти припомня ли какво пеехте когато Дунав почти се завърна във А група а? Смешни сте всички агитки и фракции във Русе ,които отивате вместо да гледате мач,а отивате да пиете бира и да се боцкате.Да ти припомня ли какво пеехте.Левски,Цска и Славия трите к.... на България. И как не ти пука какво става със русенския футбол,а ти пука само за дунав.Ти да не си за Дунав Селяновци такива смешни фенове има много във България.Тъпото е,че сега когато Дунав е във В група никакви ви няма,обаче когато се завърнем във ПРОфесионалия ни футбол ще идвате на мачове и ще биете във Гърдите: Само Дунав Завинаги.Виждам какви сте фенове миналия сезон 500 човека най-много публика и някакви смешковци ще се бият със феновете на Две могили.Смях,Смях Вие не подкрепяте 2-ри отбори,обаче когато дават Английско или италиянско първенство никакви ви няма.Ходете си на мачове заради самата игра,а не защото някой ви е казал да покрепяте Дунав.И пак питам къде бяхте фенчетата-наркомани на контролата със Две Могили ??? Айде лека вечер на всички и спете спокойно българи,футбола ни е заспал и няма да се събуди скоро.Чао

Върни се в “Лудогорец”