II пр.кр. ШЛ: "Динамо" Загреб - "Лудогорец" - 1:1 / 3:2

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

lazio1997
Контакти:

Re: II пр.кр. ШЛ: "Лудогорец" - "Динамо" Загреб, 18.07.2012

Мнениеот lazio1997 » 28 юни 2012 13:21

Viv.Brooke написа:Лично аз още не съм чувал, но съм убеден, че мача ще се предава на живо!

Доколкото си спомням предишните 2 години и домакинствата и госутванията на Литекс в предварителните кръгове на ШЛ ги даваше БНТ. Ще видим дали ще бъде така и тази година. Надявам се да е така, защото не ми се рови да го гледам по стриймове и да не е с български коментар...
ЛЕВСКИ до гроб !
Изображение

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 28 юни 2012 13:33

D.Georgiev написа:Чачич:
"Гледах един мач на Лудогорец от миналия сезон. Те са много силен отбор, който разчита на техничния футбол. Разбира се, българите имат и своите слабости, които са ми известни, но със сигурност мога да кажа, че в последните години на тази фаза от Шампионската лига не ни се е падал по-тежък противник".

Много ласкаеща оценка :)
Мисля, че трябва да гледаме много по-смело и с много повече оптимизъм. Да, този отбор е с много повече опит и с много по-скъпи футболисти, но все пак не са безпогрешни машини, да речем от испанското първенство с неговата конкуренция. Те са също източноевропейци, макар и почти в Централна Европа. С единия крак в хаоса, с другия стъпили в реда на Запада.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 28 юни 2012 13:40

tsonpen написа:Много ласкаеща оценка :)
Мисля, че трябва да гледаме много по-смело и с много повече оптимизъм. Да, този отбор е с много повече опит и с много по-скъпи футболисти, но все пак не са безпогрешни машини, да речем от испанското първенство с неговата конкуренция. Те са също източноевропейци, макар и почти в Централна Европа. С единия крак в хаоса, с другия стъпили в реда на Запада.

Е, да, имаме своите шансове, но за мен пак си остават малки и ще е голяма изненада ако продължим. Наистина липсата на сериозни мачове може да бъде ахилесовата пета на "Динамо", както и фактът че още не са готови със селекцията. Възможно е да ги хванем "по бели гащи" и не съвсем обиграни с новите им попълнения. Със сигурност не са безгрешни, но въпреки това си държа на моите 20%, които ще рекът, че от 5 опита бихме ги отстранили веднъж.
Последна промяна от D.Georgiev на 28 юни 2012 14:24, променено общо 2 пъти.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 28 юни 2012 13:54

D.Georgiev написа: си държа на моите 20%, които ще рекът, че от 5 опита бихме ги отстранили веднъж.

Значи започваме с печелившия опит :mrgreen:
А аз мисля, че шансовете ни са 50% и така трябва да го мислим. Разликата в калибъра не я пренебрегвам, но това го оставям за след мача - или за да не се ядосваме напразно или за да се хвалим какъв скалп сме окачили на стената ;)
С такъв съперник нищо не губим.

lazio1997
Контакти:

Мнениеот lazio1997 » 28 юни 2012 14:03

tsonpen написа:
D.Georgiev написа: си държа на моите 20%, които ще рекът, че от 5 опита бихме ги отстранили веднъж.

Значи започваме с печелившия опит :mrgreen:
А аз мисля, че шансовете ни са 50% и така трябва да го мислим. Разликата в калибъра не я пренебрегвам, но това го оставям за след мача - или за да не се ядосваме напразно или за да се хвалим какъв скалп сме окачили на стената ;)
С такъв съперник нищо не губим.

Най-важното е да не се хвърлите много в атаки, защото ако допуснете гол в Разград може да е фатално...
ЛЕВСКИ до гроб !
Изображение

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 28 юни 2012 14:31

Ето две видеа, от мачове на "Динамо" от миналия сезон:

От финала за Купата:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5m4S0rHhT2U[/youtube]

Срещу "Хайдук":
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OWK5j0N35xk[/youtube]

Няколко неща правят впечатление:
- "Динамо" пробват изключително много удари от далечна дистанция и то доста добри;
- Играт директен футбол, без много разигравания, с много центрирания, бързи контри и както казах далечни удари;
- Имат страхотен ляв бек - Ибанез;
- Видях доста разбърквания в центъра на отбраната им;
- Терените в Хърватска се конкурират с нашите по качество на тревата

kev1n
Контакти:

Мнениеот kev1n » 28 юни 2012 14:37

е разбирасе че терените ше се конкурират :) даже гаранция че в разград е по-хубав, защото е правен по същата методика и същата фирма която прави игрищата за световното в ЮАР.. така че няма как по-добро да е :) относно играта им.. не съм впечатлен.. и мисля че имаме своите шансове! даже бих казал доста големи шансове.. ако ги грабнем от 1-вата минута както мача с цска в разград ше се ушашавят много - "тея от каде се взеха" и ше допуснат грешки :) при 2:0 вече може да доиграем и мисля че класирането ни е сигурно ;) но ще видим! успех и дано

Потребителски аватар
sneludik
Контакти:

Мнениеот sneludik » 28 юни 2012 19:17

"Максимир" ще е пълен за двубоя с билети по 1 куна

Изненадващ ход, с който да си гарантира пълен стадион и евентуално по-сигурна победа, предприе ръководството на Динамо (Загреб) преди сблъсъка с Лудогорец по пътя към Шампионска лига.

Хърватите обещаха безплатни билети на своите привърженици за мача с българския шампион. Или почти безплатни - те ще влизат срещу символичната цена от 1 куна (или 0.26 лв.), твърди местният "24 часа".

Въпреки че още няма официално потвърждение от клуба, на 24 юли се очаква запалянковците да влизат почти срещу вход свободен, за да дерат гърла за своите любимци. Не за първи път Динамо предприема подобна акция. През миналата година билетите за срещите с Нефчи и Хелзинки също са пускани на подобна цена.
автор: Sportline.bg | Град: Загреб | 18:08, 28.06.2012

Това как го тълкувате,като признание за добър противник и изпълнение на максимата,че във войната и любовта всички средства са позволени.Само дето тук,явно футбола е заместител на думичката война. :mrgreen:
Малко идва като удар под кръста,дано това не се отрази на играта на момчета в Загреб,ако е вярно разбира се!

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 28 юни 2012 20:12

Това не е прецедент, така че предполагам е опит на ръководството да върне феновете на стадиона за важните мачове. Голяма част от тях бойкотират отбора, но за ЕКТ явно няма да можем да разчитаме на това.

lazio1997
Контакти:

Мнениеот lazio1997 » 28 юни 2012 21:08

sneludik написа:
"Максимир" ще е пълен за двубоя с билети по 1 куна

Изненадващ ход, с който да си гарантира пълен стадион и евентуално по-сигурна победа, предприе ръководството на Динамо (Загреб) преди сблъсъка с Лудогорец по пътя към Шампионска лига.

Хърватите обещаха безплатни билети на своите привърженици за мача с българския шампион. Или почти безплатни - те ще влизат срещу символичната цена от 1 куна (или 0.26 лв.), твърди местният "24 часа".

Въпреки че още няма официално потвърждение от клуба, на 24 юли се очаква запалянковците да влизат почти срещу вход свободен, за да дерат гърла за своите любимци. Не за първи път Динамо предприема подобна акция. През миналата година билетите за срещите с Нефчи и Хелзинки също са пускани на подобна цена.
автор: Sportline.bg | Град: Загреб | 18:08, 28.06.2012

Това как го тълкувате,като признание за добър противник и изпълнение на максимата,че във войната и любовта всички средства са позволени.Само дето тук,явно футбола е заместител на думичката война. :mrgreen:
Малко идва като удар под кръста,дано това не се отрази на играта на момчета в Загреб,ако е вярно разбира се!

Аз го тълкувам като страх и пускане на кафяво по гащите...Май ще се окажа прав, че тея са се уплашили. Ако си повярвате, че можете, ще ги отстраните ;)
ЛЕВСКИ до гроб !
Изображение

Върни се в “Лудогорец”