Суперкупа: "Лудогорец" - "Локомотив" Пд FT: 3:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

KitKat
Контакти:

Re: Суперкупа: "Лудогорец" - "Локомотив" Пд

Мнениеот KitKat » 10 юли 2012 13:35

sneludik написа:
Искам да кажа,че нито са безплатна,нито имат 85% покритие."А" група е в списъка за закона на радиото и телевизията.В този ред на мисли,двубоят е важен,защото е откриването на сезона,а и се предусеща,че спектакъла ще е голям.
Нека се радва оня дето е взел парите,жалко за хората,които няма да видят любимите си отбори утре.

Излишно и неоснователно се нервиш на Булсатком. Това, което цитираш е едно решение на СЕМ. В това решение е публикуван списък на събитията с важно обществено значение. Мачът за суперкупата не е в този списък. Вярно, финалът е, а беше излъчван по сателитния оператор. В следващата точка в това решение обаче пише, че изключение от това правило се допуска, ако е деклариран отказ или финансова невъзможност от обществените доставчици на медийни услуги, които отговарят на изискванията. Та едва ли Булсатком са кривите в този случай.
Поздрави! :)

Потребителски аватар
sneludik
Контакти:

Мнениеот sneludik » 10 юли 2012 14:12

KitKat написа: ...ако е деклариран отказ или финансова невъзможност от обществените доставчици на медийни услуги, които отговарят на изискванията. Та едва ли Булсатком са кривите в този случай.
Поздрави! :)

Благодаря за поздравите.Значи останалите желаещи са се отказали или са нямали финансова възможност да излъчат мача.Колко удобно,но за мен това няма значение,нека го кажат на хилядите,които няма да могат да гледат срещата.
Поздрави! ;)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 10 юли 2012 15:16

Може и да няма конкретно нарушение, но е нередно, защото въпросният канал го има само в мрежата на един доставчик. По този начин съответният доставчик получава предимство пред останалите доставчици, които не излъчват канала, а това са всички останали доставчици. Конкуренцията вече не е между телевизии, а между доставчици. Потребителят е принуден да си смени доставчика не защото не харесва качеството на сегашния си доставчик или харесва качеството на новия доставчик, а защото е възпрепятстван да гледа финалите за Купата и Суперкупата на България във всички случаи, освен ако не е абонат на Булсатком. Естествено, че е абсурдно и тук въобще не коментирам качеството на Булсатком. В момента едновременно съм абонат на Близу, Виваком и Мтел/Мегалан със съответните им услуги. Вероятно тези три доставчика държат над 60% от пазара. Но не мога да гледам българския футболен финал...

KitKat
Контакти:

Мнениеот KitKat » 10 юли 2012 15:51

tsonpen написа:Може и да няма конкретно нарушение, но е нередно...

Твоето изказване ми звучи като на нещо от рода: "Щом не могат да го гледат всички, да не го гледа никой". К`во значи "нередно"? Ами щом няма проявен интерес от национална медия или достатъчно финансово обезпечение, да няма право никой оператор да купува права за излъчването на мачове така ли?

П.П. Не искам да влизам в ролята на защитник на Булсатком, но ми се иска да минимизираме типичната българска черта да сме вечно недоволни и да мърморим за де що се е случило по света и у нас. :)

Потребителски аватар
sneludik
Контакти:

Мнениеот sneludik » 10 юли 2012 16:32

KitKat написа:Ами щом няма проявен интерес от национална медия или достатъчно финансово обезпечение, да няма право никой оператор да купува права за излъчването на мачове така ли?

Не се заяждам,но имаше желание,от още мисля-четири медии.Защо точно Булсат взе правата за този мач,за мен си остава загатка,както и защо срещата за "Купата на България",се излъчи от същата медия.(а,сетих се и тя не е била в списъка на СЕМ).Мен ако питате си мирише и то доста.И още нещо,на мен пък вашето изказване ми звучи така:"Които си плаща,ще гледа."
И за да не бъда разбран погрешно,аз съм клиент на въпросните,ще гледам,защото си плащам,нали няма нищо нередно?[offtopic]Останалите да го духат или бързо към офисите на Булсатком![/offtopic]
Гадно,ама такъв е извода от това,
да минимизираме типичната българска черта да сме вечно недоволни и да мърморим за де що се е случило по света и у нас.

KitKat
Контакти:

Мнениеот KitKat » 10 юли 2012 16:51

Е това вече е притеснително:
"Хитът през миналия сезон в „А” група Лудогорец ще прибави нова купа във витрината си, прогнозира за вестник „Монитор” гадателката на Берлускони Теодора Стефанова. Тимът от Разград, който направи златен дубъл, ще започне участието си в предстоящия сезон с нов трофей. Момчетата на треньора Ивайло Петев ще стигнат без особени проблеми до Суперкупата на България в мача срещу „Локомотив” (Пд), който ще се играе на 11 юли в Бургас."
Тая като каже нещо и то става обратното :)
Беше врачувала и преди мача с ЦСКА като предвиждаше първи гол за ЦСКА, отменен гол или неотсъдена дузпа и в крайна сметка титла за ЦСКА.

Потребителски аватар
sneludik
Контакти:

Мнениеот sneludik » 10 юли 2012 17:02

Тази е кукувица. :shock:

Някой да знае,кога започват пресконференциите и ще ги излъчват ли някъде?

Потребителски аватар
SaNdOoO
Контакти:

Мнениеот SaNdOoO » 10 юли 2012 21:33

Какво обръщате внимание на тази некадърница изобщо дори не си заслужава да се взема в предвид нейните глупави мнения, но пък дано веднъж да познае иначе толкова за нея мисля, че няма какво да се каже за тази "гадателка - мошеничка" :lol:
ПФК Литекс Ловеч - Четирикратен Шампион на България - 1997-1998, 1998-1999, 2009-2010, 2010-2011
Четирикратен носител на Купата на България - 2000/01 г., 2003/04, 2007/08 и 2008/09 г.
Носител на Суперкупата на България: 2010/11 г.

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 10 юли 2012 23:55

KitKat написа:
tsonpen написа:Може и да няма конкретно нарушение, но е нередно...

Твоето изказване ми звучи като на нещо от рода: "Щом не могат да го гледат всички, да не го гледа никой". К`во значи "нередно"? Ами щом няма проявен интерес от национална медия или достатъчно финансово обезпечение, да няма право никой оператор да купува права за излъчването на мачове така ли?

П.П. Не искам да влизам в ролята на защитник на Булсатком, но ми се иска да минимизираме типичната българска черта да сме вечно недоволни и да мърморим за де що се е случило по света и у нас. :)

Ако наистина никой друг не е проявил интерес - ОК. Но не ми се вярва да е така. Това е първият мач от лятото и мисля, че ще има интерес. Финал е все пак и е напълно естествено да се предава от някой общодостъпен канал, независимо от доставчика.

Потребителски аватар
varanaDrago
Контакти:

Мнениеот varanaDrago » 11 юли 2012 08:11

Днес , за първи път в Европа , новак ще оформи Требъл с отсъстващата все още : Суперкупа , НАПРЕД ЛУДОГОРЦИ !!! :mrgreen:
Живота не е броя вдишвания , а мигове спиращи дъха ти ,ЛУДОГОРЕЦ спира нашия дъх...

Върни се в “Лудогорец”