Лятна селекция и подготовка /2012/ - "Лудогорец"

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Hardi
Контакти:

Re: Лятна селекция и подготовка /2012/ - Лудогорец

Мнениеот Hardi » 05 юни 2012 15:30

Ако е този добре е... Трябва ни поне един краен защитник, пък в края на месеца този свободен агент става.
Изображение
Спиралата на Max Factor прави миглите да изглеждат до три пъти по-дълги...
Мисля, че Max Factor трябва да почне да прави презервативи !

Потребителски аватар
Neonis
Контакти:

Мнениеот Neonis » 05 юни 2012 15:36

Обичам Левски написа:Разградчани имали слухове във вашия град за привличането на Божинов

Не.
Т.е. мълвата за привличането на Божинов се коментира, но мненията са раздвоени.

Потребителски аватар
Обичам Левски
Контакти:

Мнениеот Обичам Левски » 05 юни 2012 15:47

Не слушайте чужди мнения Божинов е много стойностен нападател

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 05 юни 2012 16:10

Обичам Левски написа:Не слушайте чужди мнения Божинов е много стойностен нападател

Стойностен е, но колкото талант има толкова лесно го пропилява. Общо взето откакто стана малко по-полулярен и върви само надолу. Като играч ще се радвам да го видя в "Лудогорец", но като човек - не. Първо ще взима 2-3 пъти повече от всички останали, което може да доведе до напрежение. Второ в "Лудогорец" се стремят да вземат добри момчета, които могат да изградят добър колектив, а той не ми се вписва в тази схема. Където и да отиде все проблеми.

А за бразилчето - отлично. Ако наистина за него става дума, е изиграл цял сезон в портогалския елит. На 23 години е бил титуляр, няма начин да не е класен. Почти съм сигурен, че това ще ни е най-класното попълнение (ако се осъществи де).

П.П. Сега видях, че има два пълни сезона като титуляр в Португалия.

http://www.youtube.com/watch?v=5Yga6f7s_Dk

Ето и клипче. Рядко се изказвам така но, това момче е много добро!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 05 юни 2012 19:46

Днес имаше голямо развитие по трансферите, но след днешния следобед се питам дали пък няма да вземем и дефанзивен полузащитник? Кашчелан си заминава, най-вероятно за хубаво и остава само Костадинов. Като знам колко много се говори за конкуренция в този отбор си мисля, че можем да очакваме играч на този пост, макар и не някакво гръмко име.

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 05 юни 2012 19:51

D.Georgiev написа:Днес имаше голямо развитие по трансферите, но след днешния следобед се питам дали пък няма да вземем и дефанзивен полузащитник? Кашчелан си заминава, най-вероятно за хубаво и остава само Костадинов. Като знам колко много се говори за конкуренция в този отбор си мисля, че можем да очакваме играч на този пост, макар и не някакво гръмко име.

Холандеца ше ни е дефанзивния !! Трети избор, а Костадинов - четвърти
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 05 юни 2012 20:05

snakebite написа:
D.Georgiev написа:Днес имаше голямо развитие по трансферите, но след днешния следобед се питам дали пък няма да вземем и дефанзивен полузащитник? Кашчелан си заминава, най-вероятно за хубаво и остава само Костадинов. Като знам колко много се говори за конкуренция в този отбор си мисля, че можем да очакваме играч на този пост, макар и не някакво гръмко име.

Холандеца ше ни е дефанзивния !! Трети избор, а Костадинов - четвърти

Той този Бургзорг май може да играе почти навсякъде. Има логика, след днешния трансфер, направо се чудя иначе къде може да бъде дори втори избор. Да не казвам голяма дума ама си мисля, че новият бразилец ще е една от най-добрите покупки на отбора до сега.

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 05 юни 2012 23:55

Tози новия бразилец има страхотен дрибъл и се включва активно във фаза защита.Ще пасне според мен на вашия стил на игра.Хубаво е, че надграждате отбора и стила на игра.

Относно Валери Божинов - той от 3-4 години е просто "фанелка".Не ви трябва такъв футболист.
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 06 юни 2012 00:57

eelche написа:Tози новия бразилец има страхотен дрибъл и се включва активно във фаза защита.Ще пасне според мен на вашия стил на игра.Хубаво е, че надграждате отбора и стила на игра.

Относно Валери Божинов - той от 3-4 години е просто "фанелка".Не ви трябва такъв футболист.

Бразилецът е страхотен!
За Божинов си казах мнението. Така или иначе ни трябва нападател, това ни е от невралгичните постове, а за там само се споменават едни имена и нищо не се случва. Аз си мисля, че И.Стоянов спокойно може да си играе и на върха на атаката, а Мишо да мине ляво крило, но...
Очаква се поне още един трансфер...

Върни се в “Лудогорец”