17-ти кръг: Лудогорец - Берое

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
s.i.s
Контакти:

Re: 17-ти кръг: Лудогорец - Берое

Мнениеот s.i.s » 28 фев 2012 13:38

Avgusta 1916 написа:
s.i.s написа:
united написа:Какви са тези билети по 10 лв бе Разград, тва да не е Алианц арена :?: :?: :?:

10лв беше и в стара загора 2-я кръг за гостите :idea:

Че то вие бяхте трима човека , представи си какъв келипир изкарахме от вас :mrgreen:
Аааа ,да не забравя , при 1:0 за Берое публиката на крейзито седна и само гледаше, чак като изравниха взеха да се надигат :oops:
Иначе преди мача големи закани за стотици привърженици и тем подобни глупости!
Гледайте сега как се подкрепя отбор независимо от резултата, защото подкрепата ни към Берое не е нещо, което зависи от резултатите ;)

абе че не бяме много - така е (30 на баира и още толкова под козирката ) , ама това че ти можеш да бройш до 3 си е твой проблем ;)
в събота може да стане и 4:0 и 5:0 ........ поне имаме табло , там ще пише
а цял разград ще ви гледа с пръст в устата и ще цъка , как си подкрепяте отбора . айде успехи

Потребителски аватар
balgarin
Контакти:

Мнениеот balgarin » 29 фев 2012 11:36

Бяхте една маршрутка хора, но както и да е. Есента 10 лв. беше билета за вас, защото и вашите обявиха такава цена за гостуващи агитки. Дано стане хубав мач и по-добрия на терена победи, като естествено на мен ми се иска това да е Берое. Направихте силен полусезон, но пилците се броят на есен ;) , така че по-умерено.
s.i.s. и ние си имаме табло, че и охранителни камери си имаме, че и седалки и терен. Да не забравя осветлението :) . Ама това са нормални неща, но явно ти си още превъзбуден от ремонта на стадиона ви.

Потребителски аватар
B3ATS
Контакти:

Мнениеот B3ATS » 29 фев 2012 12:24

balgarin написа:s.i.s. и ние си имаме табло, че и охранителни камери си имаме, че и седалки и терен. Да не забравя осветлението :) . Ама това са нормални неща, но явно ти си още превъзбуден от ремонта на стадиона ви.

Да не забравяме и модерния "пропусквателен пункт" с баркодове :mrgreen:

Потребителски аватар
s.i.s
Контакти:

Мнениеот s.i.s » 29 фев 2012 14:34

B3ATS написа:
balgarin написа:s.i.s. и ние си имаме табло, че и охранителни камери си имаме, че и седалки и терен. Да не забравя осветлението :) . Ама това са нормални неща, но явно ти си още превъзбуден от ремонта на стадиона ви.

Да не забравяме и модерния "пропусквателен пункт" с баркодове :mrgreen:

вярно е че са нормални неща . дано всички стадиони се преведат във вид нормален за игра на футбол а и няма лошо да се радвам за това което става в Разград ( като си представя само преди година и половина кво беше - чак не мога да повярвам че се е случило , а и какво ще става занапред ) . нима вие не се радвахте като ви пуснаха осветлението и таблото заработи ( защото 2-рия гръг това го нямаше ) , не знам колко години са стояли не работещи , но предполагам от ерата на соца

Потребителски аватар
balgarin
Контакти:

Мнениеот balgarin » 01 мар 2012 19:28

Така е. Хубави неща станаха в Разград, хубави неща станаха и в Стара Загора, без много-много шум. Пожелавам успехи на Лудогорец, след съботния мач ;) естествено, и да представите достойно България в евротурнирите есента.

Потребителски аватар
B3ATS
Контакти:

Мнениеот B3ATS » 03 мар 2012 08:17

ЛУДОГОРЕЦ - БЕРОЕ 1.05 6.00 9.00

Какъв е тоя коефициент бе ? Сякаш играят отборите на Барселона и Малеш (Микрево). :)

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 03 мар 2012 09:29

B3ATS написа:ЛУДОГОРЕЦ - БЕРОЕ 1.05 6.00 9.00

Какъв е тоя коефициент бе ? Сякаш играят отборите на Барселона и Малеш (Микрево). :)

Както сам забелязваш, хората мислят трезво, за разлика от...! Но това е нормално, всеки иска неговият отбор да победи! И въпреки коефициента нека по-добрия победи!
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

Потребителски аватар
greenlandia

Мнениеот greenlandia » 03 мар 2012 09:31

Само да не ревът след мача,че кво станало и загубили точки 2 или 3. Берое няма какво да губи, а и верните фенове ще са там , майната му на мача!
Само БЕРОЕ!!!
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ

donpacko
Контакти:

Мнениеот donpacko » 03 мар 2012 14:01

Айде отивам към стадиона вече и после ще пишем кое как и защо.Нека да стане преди всичко хубав мач,и дано Лудогорец да победи,не че ме вълнува особено де.Пак го казвам от Разград съм,но на мачове ходя заради самия мач,и до там без емоции,бил съм редовен във "В" група ще продължа да си ходя и занапред независимо във коя група ще е Лудогорец.Мене ме дразнят философите,дано тоя мач да се размине без такива елементи,че много ме е яд.

Потребителски аватар
GrEeN-FaN
Контакти:

Мнениеот GrEeN-FaN » 03 мар 2012 15:11

Някой Линк за мача :?

Върни се в “Лудогорец”