kefeshtse написа:Аз мисля, че големите отбори играят в първите дивизии на родните си първенства.
В смисъл Ювентус 2005 е голям отбор,2006 става малък,а 2007 пак е голям

Мога и други примери да дам,ама няма смисъл на такъв като тебе!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
kefeshtse написа:Аз мисля, че големите отбори играят в първите дивизии на родните си първенства.
CSKA 78 написа:Не разбирам делиорманци на какво се радват? Мачът с Пуул да беше завършил поне на равно,може би тогава щяха да имат повод за радост!А, всъщност Лц изравни в 90-тата минута и 2-минути след това защитник и вратаря на зелуенити сътвориха безмерна глупост.Като беше обвинен съдията,защото делиорманци са безгрешни(не може те да са сгрешили за дузпата,тогава се превръщат в антигерои, а това е невъзможно,защото в отбора на "националната кауза" се раждат само големи герои,като Моци![]()
![]()
)!Това е за окайване,въобще не е повод за радост и още по-малко за гордост.
Сръбската "приказка"-"добро сме играли,ама сме паднали", важи с пълна сила в случая!![]()
futbolqga написа:Днес се видя, че еуфорията след този мач беше малко в повече. Загуба от Ливърпул в сегашната му форма, едва ли е особено постижение. След като миналата седмица Астън Вила ги би насред Анфийлд, днес и Уест Хем ги отнесе с 3:1. Ливърпул без Суарез и Стъридж, и със сегашната им защита, са далеч от ниво Шампионска лига според мен. Струва ми се, че Базел ще им вземат точки и в двата мача.
Alexx написа:Ливърпул вече имат две поредни загуби във Висшата лига. Така,че това което направиха Лудогорец не е някакво велико геройство, защото Ливърпул са в много лоша форма.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта