Тема за Кирил Домусчиев
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Три въпроса към г-н Домусчиев
Аз мога да отговоря , но не съм Домусчиев... По-добре да си мълчи , да си тегли кервана , а кучетата да си лаят . Където трябва сме се доказали .
Чувам как точно в този момент Кирчо обира прахоляка и започва да щрака по клетата клавиатурка на Правец-а от бърлогата си в Разград и отговаря в несвяст на зададените въпросчета

IvailoRz написа:Аз мога да отговоря , но не съм Домусчиев... По-добре да си мълчи , да си тегли кервана , а кучетата да си лаят . Където трябва сме се доказали .
Я виж кой се появи

[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
iliev72 написа:IvailoRz написа:Аз мога да отговоря , но не съм Домусчиев... По-добре да си мълчи , да си тегли кервана , а кучетата да си лаят . Където трябва сме се доказали .
Я виж кой се появиДа си бяхте направили тема за мача с Левски който мина ли ?! Иначе сте отворени като врата на градски кенеф
![]()
![]()
И ти си отракан като райбер на градска тоалетна ама това е тема на друг разговор.Факт.

Ще му звънна после да го питам какво мисли. 

[center][/center]
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
Няма какво да правя теми . Просто когато имаме домакински мач отивам на стадиона . Хейтърите могат да си бръщолевят в десетките теми антилудогорец , които се пускат ежедневно от все едни и същи 5 човека .
- Der Schmarotzer
- Контакти:
Долно уйно написа:Der Schmarotzer написа:Аз пък искам да попитам съответния Джурналист, защо аджеба, точно сега написа този материал? Защо няма такъв и към Ганчев, защото той също не е цвете за мирисане, да не кажа, че е с по-оцапани гащи и от г-н Кирил? Или отново в медийното пространство започва платена игра на платени перца (не, че е спирала, но поне беше в нормални за нашите ширини граници). Пак ли ще четем (който има желание) пасквили тип Вл. Зарков, Жельо, ГА, и производните им? Таман бяха леко се поукротили...
Да си чул Ганев да обвинява други отбори, че играят приятелски мачове, че комисиите към БФС са пълни с левскари и да търси национална подкрепа за отбора му?
Там е работата, че съм го чувал и него и оня, мярката за интелект един Тихон. И как е правил къщички за птиченца също съм го чувал. Присмял се хърбел на щърбел
Ние сме Левски, Левски (София)!!!
- Der Schmarotzer
- Контакти:
visentii написа:Der Schmarotzer написа:Аз пък искам да попитам съответния Джурналист, защо аджеба, точно сега написа този материал? Защо няма такъв и към Ганчев, защото той също не е цвете за мирисане, да не кажа, че е с по-оцапани гащи и от г-н Кирил? Или отново в медийното пространство започва платена игра на платени перца (не, че е спирала, но поне беше в нормални за нашите ширини граници). Пак ли ще четем (който има желание) пасквили тип Вл. Зарков, Жельо, ГА, и производните им? Таман бяха леко се поукротили...
Всички са еднакви, но Ганчев не ходи през ден по телевизийте да ръси глупости.
Напротив и Ганчев ходеше, когато му беше нужно...ходеше и в съдийските стаи по време на почивката между двете полувремена на мачове...
Ние сме Левски, Левски (София)!!!
IvailoRz написа:Аз мога да отговоря , но не съм Домусчиев... По-добре да си мълчи , да си тегли кервана , а кучетата да си лаят . Където трябва сме се доказали .
И къде сте се доказали?...в родното първенство?...то това е велика работа.
А Домусчиев се доказа като словоблудстващ разбирач.
IvailoRz написа:Няма какво да правя теми . Просто когато имаме домакински мач отивам на стадиона . Хейтърите могат да си бръщолевят в десетките теми антилудогорец , които се пускат ежедневно от все едни и същи 5 човека .
Журналистите не са хейтъри.
Йовчев е една от най-големите подлоги на Г.Ганчев. Неслучайно постоянно е командирован по лагерите на Литекс. Не пропусна да се "подложи" отново.