roskov9 написа:Позна ЦСКА78, браво. Плюс преценката ти колкото и да не ми се харесваше си бе реална. Мисля че ни съсипа червения картон, но нямаме извиние. Трябваше да вкараме и това е, пък колко положения не са влезли си остава само зрелище. Само по стойката се видя раликата в играчите.
Индивидуалните избухвания се оказаха сривове, а тактическата постройка некоригирана от Базел насам, гарантира бърз гол, и после още няколко.
Много унизително се получи, но помия не се изля чак толкова много, което доста ме радва. Нека видим възможно ли е някакво надграждане през лятото или това ниво ще остане непреодолимо за нас.
Надграждане може да има, но дали ще имат мотивация? Лудогорец след мача с лацио играха с Пирин ГД - еми първото полувреме нищо - само търкаляха топката по терена, трябваше да им се поскара малко треньора второто полувреме за да се разиграят. Държавата ни е скапана, спорта ни е ( почти) скапан, икономиката е скапана, хората ( повечето ) са скапани- качулки, наркомани мафиоти и др ) - как да искаме силно първенство? Т.н грандове - ЦСКА и левски в момента са кръгла нула, ЦСКА в момента се поизправя на крака, а Левски отива там където ЦСКА бе преди година-две. Ботев със звездна селекция и куп пари- кръгла нула, единствено латекса са на ниво, но и те куцат- оня ден със моряците 0-0 завършиха, е тогава с кой да играе силно Лудогорец и да привлича добри състезатели когато мачовете се играят на стадиони като в Надежда, на моряците във варна, Гоце делчев, играе се срещу любениците, ми нема как да стане
Затова всички требва да са доволни че Лудогорец въпреки всичко успя да стигне 1/8 финал, а не както Левски да отпада от Иртиш