ELFen написа:bobonikolov написа:мили написа:bobonikolov спри се, нямаш ли спирачки бе човек?
Нищо от предсказаното от теб не се случва, но ти продължаваш с нови предсказания. Това вече клони към злоба.
Явно злобата ти е срещу Домусчиев, но аз питам - злобеят ли и срещу Абрамович?
Не злобея срещу когото и да било. Не ми е нито в характера нито в кръвта това. Но се дразня от някои действия и приказки на вашия президент. Действия, за които в нормалните държави той щеше да лежи в затвора и приказки, за които в нормалните държави щеше да си плати скъпо в съда.
...във всяка една държава, във всяка една история, първоначалното натрупване на капитали е престъпно...колонизирането на Америка е престъпно, но не би бил против да си там,нали?!?!? Ако си малко от малко кадърен опитай да направиш нещо съзидадално и ти, конкуренцията не се изразява в :"Защо той да има повече от мен?!?", а в: "Какво да направя аз за да постигна нещо подобно?!?!"...като не можеш-си траеш,иначе ставаш противен!
Достатъчно много хора и завистници дебнат за грешки Домусчиев, така че, ако се намери нещо - ще има проблеми - УСПОКОЙ СЕ !Видя кво се случва с КТБ....но темата е друга говорим за спорт и съоръжения - по други теми-другаде
А ти от къде знаеш, че аз не правя нещо повече за да постигна нещо подобно