Ремонт на "Лудогорец Арена"

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

CHE
Контакти:

Re: Ремонт на стадион "Лудогорец Арена" - Разград

Мнениеот CHE » 26 авг 2014 14:44

Супер на и късно на 1 Март сектора ще приеме първите си зрители ,точно за наи важните мачове от първенството плеиофите.

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 26 авг 2014 15:28

Няма ли вече да ги махнете тези лайняни знамена от там ? Примерно арменското закво ви е на тези цигани, които ни псуваха като гостувахме в Армение ? :roll:
[center]Levski & Lazio[/center]

мили

Мнениеот мили » 26 авг 2014 19:12

bobonikolov написа:
мили написа:bobonikolov, "кучетата лаят, керванът си върви" :) :) :)
Колкото и да ги обучаваш, тези които ще обжалват няма да успеят.
Ти ги обучаваше и преди, когато бяха отпуснати парите, жалко за труда ти. Не забравяй, ония мишки дето бяха тогава с теб, вече напуснаха кораба. Ако се удавиш, ще бъдеш последната (удавена) :) мишка.

Не ги обучавам а казвам реално за кое може да се хванат. А вярвай ми с подобни изисквания обжалване ще има. Не те знам теб, но аз до преди два месеца работих в община и се занимавах точно с обществените поръчки и съм много на ясно какво е позволено и какво не да се слага в изискванията както и за какво най - често се хващат фирмите за обжалване. Вярвай ми при така заложени финансови и технически изисквания към фирмите ще участват само големи риби. И проблемът идва после, защото големите фирми имат и големи юридически отдели с опитни юристи, които знаят всяка буквичка на закона и няма да оставят нещата така и със сигурност ще има обжалване, освен ако самите фирми не се спазарят нещо задкулисно. Поради това, че аз също трябваше да подготвям процедури по това постановление на МС успях да се запозная с него в детайли. И всичко това, което съм го описал е от него. Ако не го вярвате намирате постановлението и го четете. Там ясно е записано - ако до началото на септември няма договор с Изпълнител няма пари. До края на годината парите трябва да са усвоени, защото това са пари от бюджета. После пари няма.

Позна ли за обжалването?
Не!!!
Къде са твоите големи риби?
Хайде сега, започвай да пееш някаква друга песен.
Остани във форума на Лудогорец, за да ни просветиш! :roll: Нищо, че ние никак не ти вярваме. :)

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 26 авг 2014 21:36

мили написа:
bobonikolov написа:
мили написа:bobonikolov, "кучетата лаят, керванът си върви" :) :) :)
Колкото и да ги обучаваш, тези които ще обжалват няма да успеят.
Ти ги обучаваше и преди, когато бяха отпуснати парите, жалко за труда ти. Не забравяй, ония мишки дето бяха тогава с теб, вече напуснаха кораба. Ако се удавиш, ще бъдеш последната (удавена) :) мишка.

Не ги обучавам а казвам реално за кое може да се хванат. А вярвай ми с подобни изисквания обжалване ще има. Не те знам теб, но аз до преди два месеца работих в община и се занимавах точно с обществените поръчки и съм много на ясно какво е позволено и какво не да се слага в изискванията както и за какво най - често се хващат фирмите за обжалване. Вярвай ми при така заложени финансови и технически изисквания към фирмите ще участват само големи риби. И проблемът идва после, защото големите фирми имат и големи юридически отдели с опитни юристи, които знаят всяка буквичка на закона и няма да оставят нещата така и със сигурност ще има обжалване, освен ако самите фирми не се спазарят нещо задкулисно. Поради това, че аз също трябваше да подготвям процедури по това постановление на МС успях да се запозная с него в детайли. И всичко това, което съм го описал е от него. Ако не го вярвате намирате постановлението и го четете. Там ясно е записано - ако до началото на септември няма договор с Изпълнител няма пари. До края на годината парите трябва да са усвоени, защото това са пари от бюджета. После пари няма.

Позна ли за обжалването?
Не!!!
Къде са твоите големи риби?
Хайде сега, започвай да пееш някаква друга песен.
Остани във форума на Лудогорец, за да ни просветиш! :roll: Нищо, че ние никак не ти вярваме. :)

Ами как къде са - собственици са ви. И ви строят сектора. А това, че шуменци нямаха топки да обжалват е отделен въпрос. Ама то си е за тях де. Жалко, че ставаме свидетели как едни 4 милиона пак ще бъдат откраднати с нагласена процедура. Ама нищо то това ще си е за вас. Защото Домусчиев като открадне 3 от тях и ви вдигне някакво подобие на сектор с останалия 1 после вие ще му берете минусите.

мили

Мнениеот мили » 26 авг 2014 22:42

bobonikolov спри се, нямаш ли спирачки бе човек?
Нищо от предсказаното от теб не се случва, но ти продължаваш с нови предсказания. Това вече клони към злоба.
Явно злобата ти е срещу Домусчиев, но аз питам - злобеят ли и срещу Абрамович?

Потребителски аватар
FCH

Мнениеот FCH » 26 авг 2014 23:38

мили написа:bobonikolov спри се, нямаш ли спирачки бе човек?
Нищо от предсказаното от теб не се случва, но ти продължаваш с нови предсказания. Това вече клони към злоба.

Наистина такъв скъп гел не се намира лесно, на всичкото отгоре го мажат на череп.

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 26 авг 2014 23:44

Не злобея срещу когото и да било. Не ми е нито в характера нито в кръвта това. Но се дразня от някои действия и приказки на вашия президент. Действия, за които в нормалните държави той щеше да лежи в затвора и приказки, за които в нормалните държави щеше да си плати скъпо в съда.

мили

Мнениеот мили » 26 авг 2014 23:56

bobonikolov написа:

Не злобея срещу когото и да било. Не ми е нито в характера нито в кръвта това. Но се дразня от някои действия и приказки на вашия президент. Действия, за които в нормалните държави той щеше да лежи в затвора и приказки, за които в нормалните държави щеше да си плати скъпо в съда.

Вярвам ти. А всички други, които имат милиарди, по честен път ли са забогатели? Примерно, запитах те за Абрамович, и срещу него ли така се приказва на запад?

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 27 авг 2014 02:08

мили написа:
bobonikolov написа:

Вярвам ти. А всички други, които имат милиарди, по честен път ли са забогатели? Примерно, запитах те за Абрамович, и срещу него ли така се приказва на запад?

От къде да знам дали така говорят за Абрамович на запад да не живея в Англия например? Говоря за България, защото българската действителност ми е ясна.

Потребителски аватар
ELFen
Контакти:

Мнениеот ELFen » 27 авг 2014 08:34

bobonikolov написа:

...във всяка една държава, във всяка една история, първоначалното натрупване на капитали е престъпно...колонизирането на Америка е престъпно, но не би бил против да си там,нали?!?!? Ако си малко от малко кадърен опитай да направиш нещо съзидадално и ти, конкуренцията не се изразява в :"Защо той да има повече от мен?!?", а в: "Какво да направя аз за да постигна нещо подобно?!?!"...като не можеш-си траеш,иначе ставаш противен!
Достатъчно много хора и завистници дебнат за грешки Домусчиев, така че, ако се намери нещо - ще има проблеми - УСПОКОЙ СЕ !Видя кво се случва с КТБ....но темата е друга говорим за спорт и съоръжения - по други теми-другаде :!:
висша математика:314 :idea:

Върни се в “Лудогорец”