Лудогорец в групите на Шампионска лига

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Re: Лудогорец,Реал Мадрид,Ливърпул и Базел!

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 30 авг 2014 12:02

snakebite написа:Хора четохте ли помията на "армейците"
http://www.sportal.bg/news.php?news=505 ... mments_box

Вие добре ли сте, бе ?
Ако ще отговаряте на Домусчиев отговаряйте на него. какво намесвате неутралните фенове, някой закара ли ги насила , даде ли им хот-дог !
Аз ако бях на тяхно място - това щеше да е кръвна обида !
айде помията по нас си я знаем,ама това....
!Кретенска декларация !

Между другото днес питах брат ми бил ли е на Лудогорец - Стяуа (той е болен ЦСКА-р). Каза ми: да, бях.
Знам, че той никога не вика за чужди отбори, но го бъзнах: при мамалигите ли беше?
Отговор: не, макар че ако се бях записал по-рано щях да вляза при тях и нямаше да плащам билет. Някаква фракция щяла да го вкара да вика за Стяуа. Без да даде и стотинка.

Така че е редно някои хора да се скатаят някъде когато става дума за аванти на мачовете. Щом са я докарали дотам, че червени фенове да влизат без пари да викат за румънци.

И не си правете труда да разправяте, че това са басни, колкото няма зелени платени фенове, толкова това за червените за този мач са легенди. Да не говорим, че брат ми за да каже нещо, звучащо отрицателно за ЦСКА, червени фенове и т.н. трябва да е 300% вярно и да няма как да го оспори. И даже и тогава опитва да намери оправдание, фенска му работа.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 30 авг 2014 12:23

Betchualeng Arnaikem написа:
GOLEADOR написа:Сега е момента да влезнете в историята и да биете и в двата мача (като домакини и гост) актуалния европейски шампион,както го направи ЦСКА.Ако не успеете,може да се пробвате да триумфирате на "Анфийлд",както го направи ЦСКА.

Има лека разлика в обстановката, реалностите между времето, в което ЦСКА отстранява носител на ШЛ и сега. Пропастта между отборите от България и подобни тимове в момента е мнооого по-голяма.

За победа на Анфийлд.. български отбор ще я постигне само при обстоятелствата, при която я постигна и ЦСКА последния път: когато англичаните са сигурни, че крайния резултат няма значение и са постигнали своето. В мачовете със значение български отбор отдавна не може да бие Ливърпул. Това е реалността, останалото са фантазии и самозаблуда на запалянковци.

Да се уточним какво е мач без значение.Това е мач в който няма значение кой от отборите ще бие другия с голям резултат.Пример за мач без значерние е Лацио-Левски.Който и от двата отбора да бе бил другия с 50:0,то Левски си оставаха последни,а Лацио предпоследни!Докато мача на Анфийлд ЦСКА можеше още първото полувреме да води с 2:0 и тогава ставахме на гол от елиминиране на Ливърпул.А стигне ли се до гол разлика нищо не се знае.То толкова за това кой мач е без значение и кой е!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 30 авг 2014 12:41

GOLEADOR написа:
GOLEADOR написа:Сега е момента да влезнете в историята и да биете и в двата мача (като домакини и гост) актуалния европейски шампион,както го направи ЦСКА.Ако не успеете,може да се пробвате да триумфирате на "Анфийлд",както го направи ЦСКА.

Има лека разлика в обстановката, реалностите между времето, в което ЦСКА отстранява носител на ШЛ и сега. Пропастта между отборите от България и подобни тимове в момента е мнооого по-голяма.

За победа на Анфийлд.. български отбор ще я постигне само при обстоятелствата, при която я постигна и ЦСКА последния път: когато англичаните са сигурни, че крайния резултат няма значение и са постигнали своето. В мачовете със значение български отбор отдавна не може да бие Ливърпул. Това е реалността, останалото са фантазии и самозаблуда на запалянковци.

Да се уточним какво е мач без значение.Това е мач в който няма значение кой от отборите ще бие другия с голям резултат.Пример за мач без значерние е Лацио-Левски.Който и от двата отбора да бе бил другия с 50:0,то Левски си оставаха последни,а Лацио предпоследни!Докато мача на Анфийлд ЦСКА можеше още първото полувреме да води с 2:0 и тогава ставахме на гол от елиминиране на Ливърпул.А стигне ли се до гол разлика нищо не се знае.То толкова за това кой мач е без значение и кой е!

Виж са то и Левски поведе в 1 мач 2:0 срещу Ливърпул и се оказа, че това нищо не означава. Като ЦИФРИ си прав, но.. при 2:0 за български тим срещу Ливърпул по-скоро българския отбор ще се озове на броени минути от гол в мрежата си, пък и тогава Ливърпул бяха мощен отбор и носител на ШЛ, отбор способен да бележи ако се наложи. Именно затова съм написал "какъвто и да е резултат", защото едва ли при втори за ЦСКА ония щяха да чакат да драпате и за трети.. но както и да е. Мина и замина, с "щеше" и "може би" може много да си дращим. Тъй или иначе мисля и двамата разбрахме кой какво иска да каже.

Тъй или иначе не мисля, че има смисъл да се сравняват успехите на двата отбора поне засега.
И заради разликата в условията и заради това, че Лудогорец все пак е на сцената от скоро.
Те вече оставиха някаква диря в българския футбол. Но подобни сравнения.. да минат 10, 15 години, ако са живи и здрави тогава може да се премисли кой е по-голям.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Лудогорски фен
Контакти:

Мнениеот Лудогорски фен » 30 авг 2014 17:56

Тука в този форум много хейтъри са събрани, но това е нормално. Отричането на нещо добро ставащо в Бг футбола е нормално като се има предвид състоянието на двата ни т.н гранда ЦСКА ( аз съм фен на ЦСКА от рождение ) и Левски
Важното в този случай на влизане в ШЛ за Лудогорец е да опита от атмосферата на големите- да играеш на Бернабеу или анфийлд е безценно, парите които ще получат от участието си дори и да са боксовата круша на групата, ще бъдат вложени в стадион, школа, може и некой играч да купят .
А след 2-3 год може да видим и първите резултати от школата в Разград - колкото повече български дечица играят в тази школа, толкова по-добре за БГ футбола и за националния ни отбор.
Вместо да критикувате Домусчиев че бил мафиот, крадец и т.н. - обвинения които ако са верни, би трябвало съд и прокуратура да се задействат, но това е друга тема - погледнете в собствената си паница и си оправете клубовете. БГ мафията се опита да закрие любимият ми ЦСКА, начело на левски знаем кой е - парите там са с неясен произход, другите отбори от А група участието им се свежда до това да продадат 5-6 мача, да вържат бщджета , а после знаеме какво става - идват Зимбру и иртиш и - срам
Да, Зимбру игра с моят клуб, но това не е ЦСКА който аз съм свикнал да поддържам, моят ЦСКА бе друг, сегашното е срам за клуба и за феновете.
Вместо да последвате политиката на Домусчиев и да възродите клубовете, школите, заводите, икономиката, да върнете в България милионите емигрирали българи, вместо да направите нещо за страната ни, вместо това по-добре е да се плюе.
Подкрепяйте който искате, право на избор е, аз лично ще подкрепя и Ботев и Литекс и всеки друг отбор който играе в турнирите. Дори и Левски бих подкрепил макар че ги не навиждам, но в ШЛ и ЛЕ ще съм за тях. Защото съм Българин и искам да видя 4-5, дори 6 отбора от Бг в ШЛ и ЛЕ , искам да има стадиони където хората да отиват на мач като на празник, да има атмосфера, да има цели семейства с децата си на мач, да има фенове от двата отбора седящи едни до други и гледайки мача заедно, искам да има шампионско настроение.
Но няма как да стане докато се плюем взаимно като българи

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 30 авг 2014 19:19

[quote="Лудогорски фен"]Тука в този форум много хейтъри са събрани, но това е нормално. Отричането на нещо добро ставащо в Бг футбола е нормално като се има предвид състоянието на двата ни т.н гранда ЦСКА ( аз съм фен на ЦСКА от рождение ) [/quote]
:shock: :shock:
Ясен си ми.
Фен на ЦСКА :shock: с ник "Лудогорски фен". :mrgreen:
Като повечето. Сега е модерно да си от Лудогорец и си захвърлил старата любов. Макар,че ако си истински фен,едва ли ще я оставиш ей така. :roll:
Посъветвах един друг "фен" в тоя форум да не изхвърля червената фланелка. След време ще ти трябва. ;)
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Лудогорски фен
Контакти:

Мнениеот Лудогорски фен » 30 авг 2014 19:35

subzero написа:[quote="Лудогорски фен"]Тука в този форум много хейтъри са събрани, но това е нормално. Отричането на нещо добро ставащо в Бг футбола е нормално като се има предвид състоянието на двата ни т.н гранда ЦСКА ( аз съм фен на ЦСКА от рождение )

:shock: :shock:
Ясен си ми.
Фен на ЦСКА :shock: с ник "Лудогорски фен". :mrgreen:
Като повечето. Сега е модерно да си от Лудогорец и си захвърлил старата любов. Макар,че ако си истински фен,едва ли ще я оставиш ей така. :roll:
Посъветвах един друг "фен" в тоя форум да не изхвърля червената фланелка. След време ще ти трябва. ;)[/quote]

Не съм я изхвърлил, направих си нов ник за да подкрепям единственият ни отбор в ШЛ . Просто ме дразни как некои фенове в злобата си срещу лудогорец прекаляват с обвиненията, а не гледат фактите. А фактите са че на хората им се гледа хубав европейски футбол, независимо кой играе - Левски, ЦСКА, Ботев или други. Но в момента нито държавата ни е държава, нито футбола ни е футбол. И ето идва една бяла лястовичка за пръв път от 1994 год., и по стар български обичай започват критики и оплювания.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 30 авг 2014 19:44

Лудогорски фен написа:
Не съм я изхвърлил, направих си нов ник за да подкрепям единственият ни отбор в ШЛ . Просто ме дразни как некои фенове в злобата си срещу лудогорец прекаляват с обвиненията, а не гледат фактите. А фактите са че на хората им се гледа хубав европейски футбол, независимо кой играе - Левски, ЦСКА, Ботев или други. Но в момента нито държавата ни е държава, нито футбола ни е футбол. И ето идва една бяла лястовичка за пръв път от 1994 год., и по стар български обичай започват критики и оплювания.

И си знаел още преди повече от година, че този сезон Лудогорец ще влезе в групите на ШЛ?!?
Не си ли наясно, че датата на регистрация е видна за всички?
@Subzero, много от феновете, със скритите фланелки на ЦСКА и Левски са техни фенове заради успехите на отборите.. или заради модата. Имам личен пример пред очите си за това мое твърдение. Изключвам феновете от София и областта, за които е напълно нормално да подкрепят местен отбор.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Лудогорски фен
Контакти:

Мнениеот Лудогорски фен » 30 авг 2014 20:12

Кашчей написа:
Лудогорски фен написа:

И си знаел още преди повече от година, че този сезон Лудогорец ще влезе в групите на ШЛ?!?
@Subzero, много от феновете, със скритите фланелки на ЦСКА и Левски са техни фенове заради успехите на отборите.. или заради модата. Имам личен пример пред очите си за това мое твърдение. Изключвам феновете от София и областта, за които е напълно нормално да подкрепят местен отбор.

Защо трябва да ги подкрепям само заради ШЛ ? Подкрпеям ги заради мачовете от ЛЕ , подкрепям ги защото беха най-постоянният отбор в А група тогава, както и заради нещастното отпадане от динамо в първия двубой

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 30 авг 2014 20:36

Лудогорски фен написа:
Кашчей написа:
Лудогорски фен написа:

Защо трябва да ги подкрепям само заради ШЛ ? Подкрпеям ги заради мачовете от ЛЕ , подкрепям ги защото беха най-постоянният отбор в А група тогава, както и заради нещастното отпадане от динамо в първия двубой

Ти, на 23-и май 2013-а и за ЛЕ няма как да си бил сигурен 8-)

Аз също подкрепям "Лудогорец", но такива изцепки, като твоята, само ме развеселяват. :mrgreen: Като казвам, че ги подкрепям в ЕКТ не означава, че съм луд фен, готов на всичко за отбора. Във форума ми е гот да съм контра на хейтърчетата от червения лагер сега, а сините да не забравят сезонът 2012-2013, когато те плююваха по "Лудогорец".....Изобщо паметта на феновете на "грандовете" е безкрайно къса :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
k20dan4o
Контакти:

Мнениеот k20dan4o » 30 авг 2014 22:44

Аз също мога да потвърдя че има огромна разлика в класите на българските отбори и тези от ранга на Реал М. След края на мача Стяуа-Лудогорец на ел.табло изписаха статистиката от мача спрямо която Лудогорец имаше около 63% успешни пасове срещу 73% на Стяуа. За сравнение при последното дерби Барса - Реал двата отбора имаха по 95% успешни пасове, да 95%. Ето това е разликата - 63% срещу 95%. За това говорим.

Върни се в “Лудогорец”