snakebite написа:Хора четохте ли помията на "армейците"
http://www.sportal.bg/news.php?news=505 ... mments_box
Вие добре ли сте, бе ?
Ако ще отговаряте на Домусчиев отговаряйте на него. какво намесвате неутралните фенове, някой закара ли ги насила , даде ли им хот-дог !
Аз ако бях на тяхно място - това щеше да е кръвна обида !
айде помията по нас си я знаем,ама това....
!Кретенска декларация !
Между другото днес питах брат ми бил ли е на Лудогорец - Стяуа (той е болен ЦСКА-р). Каза ми: да, бях.
Знам, че той никога не вика за чужди отбори, но го бъзнах: при мамалигите ли беше?
Отговор: не, макар че ако се бях записал по-рано щях да вляза при тях и нямаше да плащам билет. Някаква фракция щяла да го вкара да вика за Стяуа. Без да даде и стотинка.
Така че е редно някои хора да се скатаят някъде когато става дума за аванти на мачовете. Щом са я докарали дотам, че червени фенове да влизат без пари да викат за румънци.
И не си правете труда да разправяте, че това са басни, колкото няма зелени платени фенове, толкова това за червените за този мач са легенди. Да не говорим, че брат ми за да каже нещо, звучащо отрицателно за ЦСКА, червени фенове и т.н. трябва да е 300% вярно и да няма как да го оспори. И даже и тогава опитва да намери оправдание, фенска му работа.