Лудогорец - Валенсия 1/8 Финал - 0:3 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Astarot
Контакти:

Re: Лудогорец - Валенсия 1/8 Финал - 0:3 FT

Мнениеот Astarot » 14 мар 2014 14:35

zuekaa написа:
Astarot написа:Много изводи могат да се направят от коментарите по тази тема. Явно доста хора са чакали Лудогорец да се препъне, че да си отдъхнат, че тези селяни най-после ще спрат да се надуват... Тъжно.

Такива хора сме явно. Но по-важният въпрос е, какви хора и фенове искаме да бъдем.

Вариант 1: Да подкрепяме (почти) без резерви всеки един български отбор в Европа, щото не знам, дали сте забелязали, ама не са по 4 участника в групите всяка година... Да се радваме на коефициентите за България. Да се радваме за чуждите успешни и скъпи трансфери, които евентуално биха разбили мисленето на европейските отбори, че за футболист от А Група, повече от 1 милион евро са смъртен грях...

Вариант 2: Да чакаме, някой "вечен враг" да се орезили от трактористи, скотовъдци и т.н. Да чакаме с нетърпение Левски да падне от Иртиш/Олимпия/БАТЕ... Или да чакаме ЦСКА да падне от МТК/Мура и т.н. Че да може да им го натякваме 3 сезона. Нищо че, нашият отбор отпада срещу една идея "по-класен" противник. Да се радваме, като изтеглим европейски колос на жребия, че да може да се оправдаем за разгрома и безответно да тровим врага, че е паднал от някви диви селяни...

Това е изборът, който всеки трябва да направи вътре в себе си и да се придържа към него. И от това, кой от нас, кой от двата варианта е избрал и от съотношението на хората от двете крайности, зависи цялостната ни реалност. Не само футболната. Защото, като се дръпне чертата, тази реалност ние сме си я избрали. Заради това, какви фенове и какви хора сме.

Вариант3 : Да си гледам собствения отбор и само него и да се радвам на НЕГОВИТЕ УСПЕХИ .. на това му се казва идентичност ;)

И пак стигаме до ситуацията, в която твоят отбор си пробива път до квотите за европа и поради липса на собствен коефициент в Европа, взема този на държавата. И какво излиза? Че дали ще ти се падне Рома, или Слован (примерно) като съперник, зависи от мачовете на другите отбори ;)
След 5-6-7 години резили, ако Лудогорец не си беше пробил път, сети се и какви квоти ще имаме и от кой кръг ще почваме.
Изображение

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 14 мар 2014 14:36

zuekaa написа:
Вариант3 : Да си гледам собствения отбор и само него и да се радвам на НЕГОВИТЕ УСПЕХИ .. на това му се казва идентичност ;)

Сега ще те обявят за национален предател защото не искаш да подкрепяш "националната кауза", а само своя си отбор.
Друг пък ще те обяви за зелен лумпен, който не се радва на успехите на "националната кауза" :lol:

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 14 мар 2014 14:41

dickinson написа:горе главата, след няколко месеца отново има мачове в Европа и тогава победите са задължителни
надявам се поне първия ни съперник да бъде по-скромен отбор, началото винаги е трудно

постигнатото е немислимо имайки предвид нивото на бг футбола, държавата и традициите.

Така е ...все пак бяхме единсвтения отбор от Балканите на тази фаза...
Мача както и с Базел показа, че засега сме далеч от ниво за Шампионска лига !!
Иначе сме на едно добро средноевропейско ниво, което е немислимо за който и да е български клуб в момента..
След онзи мач със Слован (1:2) кой си е мислил че ще стигнем дотук..Дори те изглеждаха трудно преодолими тогава ;)
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 14 мар 2014 14:53

На кого въобще му пука?
Иначе имам един въпрос: Знае ли някой от вас, какво значи думата "лумпен", че толкова често я повтаряте?
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Ivailo_rz
Контакти:

Мнениеот Ivailo_rz » 14 мар 2014 14:53

zuekaa написа:
Astarot написа:Много изводи могат да се направят от коментарите по тази тема. Явно доста хора са чакали Лудогорец да се препъне, че да си отдъхнат, че тези селяни най-после ще спрат да се надуват... Тъжно.

Такива хора сме явно. Но по-важният въпрос е, какви хора и фенове искаме да бъдем.

Вариант 1: Да подкрепяме (почти) без резерви всеки един български отбор в Европа, щото не знам, дали сте забелязали, ама не са по 4 участника в групите всяка година... Да се радваме на коефициентите за България. Да се радваме за чуждите успешни и скъпи трансфери, които евентуално биха разбили мисленето на европейските отбори, че за футболист от А Група, повече от 1 милион евро са смъртен грях...

Вариант 2: Да чакаме, някой "вечен враг" да се орезили от трактористи, скотовъдци и т.н. Да чакаме с нетърпение Левски да падне от Иртиш/Олимпия/БАТЕ... Или да чакаме ЦСКА да падне от МТК/Мура и т.н. Че да може да им го натякваме 3 сезона. Нищо че, нашият отбор отпада срещу една идея "по-класен" противник. Да се радваме, като изтеглим европейски колос на жребия, че да може да се оправдаем за разгрома и безответно да тровим врага, че е паднал от някви диви селяни...

Това е изборът, който всеки трябва да направи вътре в себе си и да се придържа към него. И от това, кой от нас, кой от двата варианта е избрал и от съотношението на хората от двете крайности, зависи цялостната ни реалност. Не само футболната. Защото, като се дръпне чертата, тази реалност ние сме си я избрали. Заради това, какви фенове и какви хора сме.

Че ние така си и правим бе . Някой да те е карал на сила да подкрепяш Лудогорец ? Кой е казал че сме национална кауза ? Аз не съм видял фен на отбора да каже : ние сме България !? Това значи ли ,че трябва да се радваш като се издъним ? Или през 5 минути да пишеш как сме измслени и еднодневка и т.н. Само глупости ! Вие в Разград колко бяхте ? 50 ! УАУ !

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 14 мар 2014 15:32

snakebite написа:А относно безплатния транспорт и (може би) билети на служители от фирмите на Домусчиев..Имаше един филм със Стефан Данаилов с биволицата Венетка, там той казваше "Абе гостенина мой, биволицата моя, те ще ми дават акъл" че и сега така. Домусчиев е СОБСТВЕНИК на Лудогорец и това ви дава отговор, чак се учудвам че се дискутира !
Мен лично много пъти ми е дразнил факта че най-хубавите места са заети от служители на фирмите му, така е с дербитата, така беше и за мача за купата в Бургас (особено) когато имаше много хора-екскурзианти от въпросните фирми ! Дразнило ме е защото съм фен от преди Домусчиев, а не мога дори и като си платя да имам хубаво място , но политика на клуба, който плаща - поръчва музиката !
безплатния транспорт какво значи, значи че някой го е поел, някой спонсор ! Искал -предоставил транспорт ! Всеки е наясно че като влиятелни хора Домусчиев(петричев) или кмета на Разград са уредили нещата !
Доколкото знам самия клуб Лудогорец незнам, някога, някъде да е предоставял транспорт платен от тях, както и да е предоставял суми в ПАРИ на феновете. Мисля че им направиха подарък с няколко тъпана, някой фолио за хорео, някое знаме...
А някои агитки директно получават финансова помощ от клуба, знаем кои...
При Домусчиев безплатни неща (осен за неговите служители) няма , билета е 8 лева дори и срещу най-слабите в А група , международните контроли са платени също

Много пъти съм си купувал билети за средата на "В" сектор, на най-горните редове. Ако си купиш карта преди началото на сезона, ще имаш доста голям избор къде да седнеш. Не знам къде сядат тези служители, но определено хубавите места са достъпни за всеки, който си плати билета или картата.
Хубавото с новия стадион е това, че срещу парите си човек ще получава вече и комфорта на козирката. Това досега беше недостатък, като последния случай на мача с Пирин ГД - плащаме по 8 лева, вали леден дъжд, играем с посления, подкрепяме отбора, а после разни задници ни упрекват, че сме били малко. Но като говорим за цените на билетите, трябва да отчетем, че цените на билетите за мачове по принцип са в пъти по-ниски, спрямо цените на билети за концерти, кино и т.н.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 14 мар 2014 15:34

MASTER_COOL написа:Когато ми стъпите на общия брой мачове на ЦСКА в София и навсякъде и годините фенство, тогава може пак да се обаждате и да правите коментари !

Честно да ти кажа,най-вероятно имаш много повече мачове на ЦСКА от мен,все пак съм от Бургас!От както се помня съм закърмен с червената идея.Тренирал съм футбол дълги години в Черноморец,ходил съм на страшно много техни мачове,сега пак ходя от време на време с приятели.Не мога да си изкривя езика и да викам:Черноморец оле или каквото е там!Наистина не те разбирам как може да си викал за друг отбор и то български :? !

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 14 мар 2014 15:42

snakebite написа:
dickinson написа:горе главата, след няколко месеца отново има мачове в Европа и тогава победите са задължителни
надявам се поне първия ни съперник да бъде по-скромен отбор, началото винаги е трудно

постигнатото е немислимо имайки предвид нивото на бг футбола, държавата и традициите.

Така е ...все пак бяхме единсвтения отбор от Балканите на тази фаза...
Мача както и с Базел показа, че засега сме далеч от ниво за Шампионска лига !!
Иначе сме на едно добро средноевропейско ниво, което е немислимо за който и да е български клуб в момента..
След онзи мач със Слован (1:2) кой си е мислил че ще стигнем дотук..Дори те изглеждаха трудно преодолими тогава ;)

Чистосърдечно си признавам, че отидох да гледам мача Лудогорец-Слован за да присъствам на последния ни мач в ЕКТ. А то какво стана - 3:0 :)
Между другото, в момента статистиката на Валенсия и Лудогорец в ЛЕ е една и съща - 6 победи, 2 равенства, 1 загуба, като с това се нареждат на 4-то и 5-то място в листа:
http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/se ... index.html

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 14 мар 2014 15:57

Не можах да гледам срещата!
Може ли линк за мача към някой торент?
Благодаря!

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Мнениеот zuekaa » 14 мар 2014 16:06

Ivailo_rz написа:
zuekaa написа:

Че ние така си и правим бе . Някой да те е карал на сила да подкрепяш Лудогорец ? Кой е казал че сме национална кауза ? Аз не съм видял фен на отбора да каже : ние сме България !? Това значи ли ,че трябва да се радваш като се издъним ? Или през 5 минути да пишеш как сме измслени и еднодневка и т.н. Само глупости ! Вие в Разград колко бяхте ? 50 ! УАУ !

Ивайло, не те знам до преди две-три години на кой отбор си бил фен на Цска , Левски, Ботев, Берое
Само за пояснение Лудогорец има едно ядро от 300 души фенове това ядро става около 2500 души когато има успехи - налл тъй ;)
Берое си има едно ядро от 5 000 души когато има успехи БЕРОЕ ядрото става .... ;)
При положение , че вашия отбор е ШАМПИОН на БЪЛГАРИЯ и има сносен отбор , който се очаква да побеждава по БЪЛГАРСКИТЕ терени всеки мач да ми цъфнете общо трима за три мача си жалко ;)
И да си дойдем на най-важното въпросче ..Проблема ви е , че собственика ви се натрапва ..плаща луди пари на знайни и незнайни журналя да тръбят за отбора ви това е дразнещо за какви ли не тъпотии се вадят статии само и само да си вземат хонорара.. НАТРАПВАТЕ СЕ ;)
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете

Върни се в “Лудогорец”