Всекидневна /Лудогорец/

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Re: Всекидневна /Лудогорец/

Мнениеот dunavfc » 21 мар 2013 10:13

fen-fen написа:Ще споделя, че днес разбрах нещо, което много силно ме огорчи. Титлата е предрешена и то в полза на Ботев Пловдив. Не ме питайте как и от къде знам, но по този въпрос се работи много яко. Питам се кога веднъж завинаги ще спрат тези задкулисни игри? :(

Ей много мразя такива хора като теб братко...Ненавиждам хора,които търсят интриги и клюки,исират един тон лайна и когато се окаже,че са залъгвали хората се скриват в някоя дупка.Айде след два месеца,да те видим,какво ще пишеш,след като Ботев Пд не стане шампион ? Кой те има за жив теб,че ще тръгне да ти разкрива конспиративни теории,кой и как ще стане шампион ? Аз се питам,кога веднъж завинаги в страната ни ще съществуват хора като теб ?

мим
Контакти:

Мнениеот мим » 21 мар 2013 10:14

Като се замисли човек, наистина не е станало кой знае какво, но може би се увличаме и подсъзнателно ни влияе, / поне на мен /, неудачите в Испания и страха да не се повтори същото и в първенството, не говоря за съдии, защото някои от ония там бяха просто...пародия, а за играта ни...

entwickler
Контакти:

Мнениеот entwickler » 21 мар 2013 12:32

мим написа:Като се замисли човек, наистина не е станало кой знае какво, но може би се увличаме и подсъзнателно ни влияе, / поне на мен /, неудачите в Испания и страха да не се повтори същото и в първенството, не говоря за съдии, защото някои от ония там бяха просто...пародия, а за играта ни...

В Испания всички мачове имахме игра. НЕ е имало мач да не играем. Резултатите не бяха хич добри, но игра имаше.

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 21 мар 2013 13:00

dunavfc написа:
fen-fen написа:Ще споделя, че днес разбрах нещо, което много силно ме огорчи. Титлата е предрешена и то в полза на Ботев Пловдив. Не ме питайте как и от къде знам, но по този въпрос се работи много яко. Питам се кога веднъж завинаги ще спрат тези задкулисни игри? :(

Ей много мразя такива хора като теб братко...Ненавиждам хора,които търсят интриги и клюки,исират един тон лайна и когато се окаже,че са залъгвали хората се скриват в някоя дупка.Айде след два месеца,да те видим,какво ще пишеш,след като Ботев Пд не стане шампион ? Кой те има за жив теб,че ще тръгне да ти разкрива конспиративни теории,кой и как ще стане шампион ? Аз се питам,кога веднъж завинаги в страната ни ще съществуват хора като теб ?

Не ме познаваш за да твърдиш че съм интригант и клюкарин. Отбелязах в поста си, че споделям и това ме е огорчило. А дали някой ме брои за жив и дали някой ми разкрива конспиративни теории също няма как да знаеш. Надявам се всичко което знам и ми е доверено, да не е вярно. Питам те обаче, ако е вярно ти ще ми се извиниш ли за грозния си тон?
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 21 мар 2013 13:11

мили написа:
fen-fen написа: ...Видя се, че голове не можем да вкарваме а от една контраатака на противника пускаме елементарни такива...

Не сте ли много критични към отбора, на който сте уж фенове?
Не ножем да вкарваме, а сме вкарали 35 гола - първия 38, втория 37.
от една контраатака пускаме елементарни, а са ни вкарали само 8 за 18 мача - най-малко получени голове в групата.

Според тебе критиката е вредна така ли? И за да си истински фен на отбора си, а не "Уж" не трябва да говорим за слабите места на отбора. Ти май не правиш разлика между критика и плюене а!? Не те разбирам тебе жено......за да върви отбора напред трябва да се развива и да чисти грешките си а не да тъпче на едно място. Кое от всичко казано до тук не е вярно? И какво лошо съм казал? Обичам и защитавам отбора си, но когато нещата куцат няма как това да не се коментира.
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 21 мар 2013 13:37

fen-fen написа:
dunavfc написа:

Не ме познаваш за да твърдиш че съм интригант и клюкарин. Отбелязах в поста си, че споделям и това ме е огорчило. А дали някой ме брои за жив и дали някой ми разкрива конспиративни теории също няма как да знаеш. Надявам се всичко което знам и ми е доверено, да не е вярно. Питам те обаче, ако е вярно ти ще ми се извиниш ли за грозния си тон?

Ако,Ботев Пловдив стане шампион се заклевам във всичко най-свято на тоя свят,че ще дойда до Разград с кутия бонбони и ще ти се извиня лично !

мили

Мнениеот мили » 21 мар 2013 21:34

fen-fen написа:Според тебе критиката е вредна така ли? И за да си истински фен на отбора си, а не "Уж" не трябва да говорим за слабите места на отбора. Ти май не правиш разлика между критика и плюене а!? Не те разбирам тебе жено......за да върви отбора напред трябва да се развива и да чисти грешките си а не да тъпче на едно място. Кое от всичко казано до тук не е вярно? И какво лошо съм казал? Обичам и защитавам отбора си, но когато нещата куцат няма как това да не се коментира.

Kритикувай, коментирай колкото щеш, но ти правиш Лудогорец на нула. Как го виждаш това, Ботев шампион. Ама си го чул. Откъдето си го чул, иди им кажи, че няма да стане. Недей да пускаш кьор фишеци. Как ще стане това, Лудогорец да загуби 3 мача от оставащите 12, а Ботев остави загубите, ами и равен няма да завърши. Ще направи 12 поредни победи. Приказвай, но след като си помислил малко, ако можеш. Добре ти каза Дунавеца, ще те черпи с бонбони. Аз ще бъда малко по-щедър, ще те черпя с ракийца, ако Ботев стане шампион. Ако не, черпиш ти :o :shock: :? Ако вместо Ботев кажеш Левски, по мога да се съглася.

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 09 апр 2013 11:18

Ако на някой му се пуска тема за мача с ЦСКА - да го направи. Че стана много досадно само аз да пускам темите за последните мачове. Пък и някой може да е с по-добър късмет от моя ;)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 09 апр 2013 19:10

tsonpen написа:Ако на някой му се пуска тема за мача с ЦСКА - да го направи. Че стана много досадно само аз да пускам темите за последните мачове. Пък и някой може да е с по-добър късмет от моя ;)

Явно и тук цари апатия (като във форума на фенклуба, там също няма кой да пусне тема за мача)! :(
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 09 апр 2013 20:01

mad forest написа:
tsonpen написа:Ако на някой му се пуска тема за мача с ЦСКА - да го направи. Че стана много досадно само аз да пускам темите за последните мачове. Пък и някой може да е с по-добър късмет от моя ;)

Явно и тук цари апатия (като във форума на фенклуба, там също няма кой да пусне тема за мача)! :(

Понеже си нямате тема,а и явно няма кой да направи ще си дам прогнозата тук!Тя е 2:0!

Върни се в “Лудогорец”