Шегата на страна, обаче не ви ли се струва мега странно треньора ви да е спечелил дипломата си в литовското "Стани богат"?
Аз дори не разбрах от написаното в медиите какво точно е завършил тоя младеж в този прочут лондонски университет.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
bobonikolov написа:Честита нова година! Да ви е честит и новия треньор с диплома от Football manager![]()
![]()
.Мисля, че ако този не успее преспокойно може да назначите я готвача на отбора, я шофьора на клубния рейс току виж те успели да направят от тия играчи отбор.
Шегата на страна, обаче не ви ли се струва мега странно треньора ви да е спечелил дипломата си в литовското "Стани богат"?
Аз дори не разбрах от написаното в медиите какво точно е завършил тоя младеж в този прочут лондонски университет.
bobonikolov написа:Честита нова година! Да ви е честит и новия треньор с диплома от Football manager![]()
![]()
.Мисля, че ако този не успее преспокойно може да назначите я готвача на отбора, я шофьора на клубния рейс току виж те успели да направят от тия играчи отбор.
bubka написа:Първо, ти изобщо не си на ясно кои са, какви са, що са и какво мислят истинските привърженици на ЦСКА.
miro_rz написа:Ще баси резила за столичани някакъв анонимко им остави калъфките!!
bsz1916 написа:miro_rz написа:Ще баси резила за столичани някакъв анонимко им остави калъфките!!
Какви калъфки ? И Славия и Левски тая година се борят да не изпаднат . За другиге столични отбори вече можем да говорим само в минало време .
Martinez1948 написа:bubka написа:Първо, ти изобщо не си на ясно кои са, какви са, що са и какво мислят истинските привърженици на ЦСКА.
А ти понеже знаеш......
Важното е че всички знаем за лайнарщината.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта