Всекидневна /Лудогорец/

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

krumeto
Контакти:

Re: Всекидневна /Лудогорец/

Мнениеот krumeto » 13 окт 2020 17:05

TristaNNN написа:
miro_rz написа:Фалираме и вземе лиценза на Литекс-Ловеч, не се бой. Този филм сме го гледали!

To и вие ако вземете да пращате писма на УЕФА, че сте Литекс и нямате нищо общо с фалиралия отбор, на ония в Нион съвсем ще им прилошее. :mrgreen:
Повече от това не може да им прилошее! ;)
Вече се побъркаха с оранжевото ТИРЕ - адвкатите казват едно, ГГ казва второ, а феновете крещят точно обратното на всички.
Ако питаш Кюстендилеца пък, тяхната е пълна свинщина.
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 15 окт 2020 10:33

Кешеру, Кешеру!

"Сайтът на УЕФА обърна специално внимание на Кешеру

УЕФА публикува специален материал, посветен на нападателя на Лудогорец Клаудиу Кешеру.
От централата представиха в сайта си избрани моменти от кариерата на играча.
Европейската централа също така припомни и статистиката на голмайстора с екипа на "орлите". До момента той има 203 мача във всички турнири, в които е отбелязал 118 попадения и е направил 23 асистенции.

Най-запомнящият се хеттрик на Кешеру със зеления екип е този срещу ЦСКА (Москва) при успеха с 5:1 в Лига Европа.

Novsport
"
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

Потребителски аватар
IvailoRz
Контакти:

Мнениеот IvailoRz » 24 окт 2020 15:12

Освободили са Павел Върба. Мнението ми за това е....българска работа! Един треньор не оставихме да си направи селекция ,подготовка , след това да изкара цял сезон и чак след това да съдим добре ли се е справил или не. Не ми харесва тази политика с честата смяна на треньора.

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 24 окт 2020 15:15

IvailoRz написа:Освободили са Павел Върба. Мнението ми за това е....българска работа! Един треньор не оставихме да си направи селекция ,подготовка , след това да изкара цял сезон и чак след това да съдим добре ли се е справил или не. Не ми харесва тази политика с честата смяна на треньора.

Върба беше нает да вкара отново Лудогорец в ШЛ ;) А той горкия няма победа в Европа - напълно логично уволнение, да не говорим и че във жалкото ни първенство Лудогорец едвам крета :lol:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 24 окт 2020 15:47

След като с тази селекция си смачкан като домакин от Мидтиланд, Антверп. След като срещу преки конкуренти не си показал нищо в първенството е резонно да те уволнят!
Все пак отбора е без облик и идея, дали е било вярно решение времето ще покаже!

Успех му пожелавам!
Изображение

Потребителски аватар
k20dan4o
Контакти:

Мнениеот k20dan4o » 24 окт 2020 15:55

IvailoRz написа:Освободили са Павел Върба. Мнението ми за това е....българска работа! Един треньор не оставихме да си направи селекция ,подготовка , след това да изкара цял сезон и чак след това да съдим добре ли се е справил или не. Не ми харесва тази политика с честата смяна на треньора.

Както бях написал, чакам си новия треньор за да имам очаквания от отбора. Имаше достатъчно време да се докаже, взеха се качествени футболисти, но играта е точно никаква, кондиционно сме зле, не играем атакуващ футбол. Така че промяна трябва да има, дали е за добро, дали е навременна, времето ще покаже.

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 24 окт 2020 15:57

Оказва се, че в България треньори с визитки и успехи не виреят! Явно нещо е сбъркано при нас!
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 24 окт 2020 16:05

Ozzimozzi написа:Оказва се, че в България треньори с визитки и успехи не виреят! Явно нещо е сбъркано при нас!

С теб нов бардак да отворим с жени от цяла Европа и те ще избягат!
Изображение

Потребителски аватар
k20dan4o
Контакти:

Мнениеот k20dan4o » 24 окт 2020 17:11

Ozzimozzi написа:Оказва се, че в България треньори с визитки и успехи не виреят! Явно нещо е сбъркано при нас!

Има една правопропорционална тенденция - български треньори с успехи на запад - НУЛА, и чужди треньори с успехи в БГ - НУЛА. Общото е "БГ" :idea:

Потребителски аватар
JACKO
Контакти:

Мнениеот JACKO » 24 окт 2020 17:29

k20dan4o написа:

Има една правопропорционална тенденция - български треньори с успехи на запад - НУЛА, и чужди треньори с успехи в БГ - НУЛА. Общото е "БГ" :idea:

Петрович в БГ успя!

Върни се в “Лудогорец”