Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
pomiqrat написа:50 хил. евро заплата500 хил. евро наем
Това са 850 хил евро
Как се избиват тези пари ми е интересно
Съгласно собствените ви ГФО - вашите приходи са много по-малки от разходите. Всяка година сте приблизително с по 10 млн лв под чертата.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
pomiqrat написа:Забравих, че останалите играят за по 10 хил на месец
ImmortaL_1000 написа:Той Домуса има много пари Лудогорец няма да фалира.
miro_rz написа:Фалираме и вземе лиценза на Литекс-Ловеч, не се бой. Този филм сме го гледали!
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта