Първо, поздравления за Лудогорец! Не видях да играе Реал Мадрид снощи, тея в черното не струваха и пет лева парчето. Евала на Лудогорец, като равен с равен игра целия мач, но малко защитниците бяха притеснени.
Кой знае кви грешки на съдиите не виждам, дузпа за Реал има според мен, а за Лудогорец няма- прекалено преигра.
Съдиите объркаха няколко засади и леко се забелязваше, че свирят за Реал, но дузпи си имаше.
Жалко, че шутът на Ешпиньо не влезе, иначе щяха да загубят. Много бяха високомерни през целия мач и пред вратата искаха да се подиграват и с вратар, и защитници и малко оставаше да паднат.

Абсолютно несериозен футбол от Реал, то се видя и по изражението на Анчелоти, но според мен Лудогорец беше намерил начина да им противодейства. Ами да ме извиняват Роналдо и скъпата му компания, но Марселиньо и Стоянов струваха тая вечер колкото половин Реал!
Пожелавам ви още такива мачове до края на ШЛ, макар че се видя и друго, без истинските собствени фенове футболна атмосфера няма, мачът беше по-скоро ходене на театър със скъп билет. Феновете ги чух по-сериозно чак в края на мача, през останалото време тишина. Така не се подкрепя отбор в Шампионската лига, иска си фенове кат фенове да трещят докат им изчезнат гласовете. Отличен шест на Лудогорец за представянето и среден три на публиката.