Всекидневна /Лудогорец/

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

мим
Контакти:

Re: Всекидневна /Лудогорец/

Мнениеот мим » 19 мар 2013 10:12

Стига вече силни противници, според мен трябва да се наблегне на психологията в този момент, момчетата трябва да се отърсят от напрежението, много се събра...от Испания още държи влага...сковани и припряни, няма нужда от това, могат и са го показвали...една лека контрола няма да е никак зле...но най-важното е, че финовете сме зад тях, дано всичко се подреди...

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 19 мар 2013 18:37

мим написа:Стига вече силни противници, според мен трябва да се наблегне на психологията в този момент, момчетата трябва да се отърсят от напрежението, много се събра...от Испания още държи влага...сковани и припряни, няма нужда от това, могат и са го показвали...една лека контрола няма да е никак зле...но най-важното е, че финовете сме зад тях, дано всичко се подреди...

Както и предположи - една лека контрола:

Междувременно стана ясно, че "орлите" ще играят контролен мач с втородивизионния Спартак (Плевен) в събота. Спарингът ще се проведе на клубната база Спортен център Лудогорец в 15,30 часа.

http://www.ludogorets.com/news.html?full_news=596

Надявях се на нещо по-интересно и по-стойностно, но може и това да е добре, предвид проблемите на отбора.
Защо не помислят и да преместят контролата на стадиона с някакъв символичен вход. Мисля, че ще има интерес.
[center]Изображение[/center]

мим
Контакти:

Мнениеот мим » 20 мар 2013 09:50

На базата ще е, предполагам защото ще бъде като "ден на отворените врати " :) , ще може да си разговаряш с футболистите, да си купиш това-онова, абе...свободна и приятелска обстановка между фенове и отбор. Дано временцето е хубаво, ама едва ли, както го дават...но въпреки това се надявам, че ще дойдат повечко хора. Такива идеи вече станаха традиция при нас, което е добре...

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 20 мар 2013 09:54

мим написа:На базата ще е, предполагам защото ще бъде като "ден на отворените врати " :) , ще може да си разговаряш с футболистите, да си купиш това-онова, абе...свободна и приятелска обстановка между фенове и отбор. Дано временцето е хубаво, ама едва ли, както го дават...но въпреки това се надявам, че ще дойдат повечко хора. Такива идеи вече станаха традиция при нас, което е добре...

Дано базата събере желаещите да гледат! Иначе там има козирка на трибуната :)

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 20 мар 2013 11:48

Ще споделя, че днес разбрах нещо, което много силно ме огорчи. Титлата е предрешена и то в полза на Ботев Пловдив. Не ме питайте как и от къде знам, но по този въпрос се работи много яко. Питам се кога веднъж завинаги ще спрат тези задкулисни игри? :(
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 20 мар 2013 12:01

fen-fen написа:Ще споделя, че днес разбрах нещо, което много силно ме огорчи. Титлата е предрешена и то в полза на Ботев Пловдив. Не ме питайте как и от къде знам, но по този въпрос се работи много яко. Питам се кога веднъж завинаги ще спрат тези задкулисни игри? :(

Не се връзвай на такива приказки! Миналата година щяха уж да са "Левски", а те едва хванаха влака за Европа.
При сегашната ситуация са 4 отборите, които имат реални шансове. Но ако Лудогорец се стабилизира и намери рецепта срещу защитната игра на другите отбори, ги отнасяме да не казвам като какво :)

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 20 мар 2013 12:11

tsonpen написа:
fen-fen написа:Ще споделя, че днес разбрах нещо, което много силно ме огорчи. Титлата е предрешена и то в полза на Ботев Пловдив. Не ме питайте как и от къде знам, но по този въпрос се работи много яко. Питам се кога веднъж завинаги ще спрат тези задкулисни игри? :(

Не се връзвай на такива приказки! Миналата година щяха уж да са "Левски", а те едва хванаха влака за Европа.
При сегашната ситуация са 4 отборите, които имат реални шансове. Но ако Лудогорец се стабилизира и намери рецепта срещу защитната игра на другите отбори, ги отнасяме да не казвам като какво :)

И кого ще отнесем? Ако стабилизираме играта си и ако намерим рецептата. Та ние тая рецепта я търсим колко време вече? Нямаме голаджия. Видя се, че голове не можем да вкарваме а от една контраатака на противника пускаме елементарни такива. И на мен ми се иска това, което казвам да са слухове, но както вървят нещата точно за това иде реч.
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 20 мар 2013 12:41

fen-fen написа:И кого ще отнесем? Ако стабилизираме играта си и ако намерим рецептата. Та ние тая рецепта я търсим колко време вече? Нямаме голаджия. Видя се, че голове не можем да вкарваме а от една контраатака на противника пускаме елементарни такива. И на мен ми се иска това, което казвам да са слухове, но както вървят нещата точно за това иде реч.

Пробемите си ги имаме, но Ботев Пловдив са с най-малко шансове от петте отбора в челото. Ще е много странно точно те да станат първи. Мисля, че и отборът им е с най-слаб състав в момента. Вече са играли с единия конкурент за титлата, а на други два гостуват.
Единственото им предимство е, че завършват сезона с домакинство :)

мили

Мнениеот мили » 20 мар 2013 18:00

fen-fen написа: ...Видя се, че голове не можем да вкарваме а от една контраатака на противника пускаме елементарни такива...

Не сте ли много критични към отбора, на който сте уж фенове?
Не ножем да вкарваме, а сме вкарали 35 гола - първия 38, втория 37.
от една контраатака пускаме елементарни, а са ни вкарали само 8 за 18 мача - най-малко получени голове в групата.

entwickler
Контакти:

Мнениеот entwickler » 21 мар 2013 10:01

мили написа:
fen-fen написа: ...Видя се, че голове не можем да вкарваме а от една контраатака на противника пускаме елементарни такива...

Не сте ли много критични към отбора, на който сте уж фенове?
Не ножем да вкарваме, а сме вкарали 35 гола - първия 38, втория 37.
от една контраатака пускаме елементарни, а са ни вкарали само 8 за 18 мача - най-малко получени голове в групата.

Аз също мисля, че малко се увличаме в критиките. Ако бяхме с повече титуляри срещу Пирин сигурно щяхме да вземем мача.

Върни се в “Лудогорец”