Всекидневна /Лудогорец/
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Всекидневна /Лудогорец/
Стига вече силни противници, според мен трябва да се наблегне на психологията в този момент, момчетата трябва да се отърсят от напрежението, много се събра...от Испания още държи влага...сковани и припряни, няма нужда от това, могат и са го показвали...една лека контрола няма да е никак зле...но най-важното е, че финовете сме зад тях, дано всичко се подреди...
мим написа:Стига вече силни противници, според мен трябва да се наблегне на психологията в този момент, момчетата трябва да се отърсят от напрежението, много се събра...от Испания още държи влага...сковани и припряни, няма нужда от това, могат и са го показвали...една лека контрола няма да е никак зле...но най-важното е, че финовете сме зад тях, дано всичко се подреди...
Както и предположи - една лека контрола:
Междувременно стана ясно, че "орлите" ще играят контролен мач с втородивизионния Спартак (Плевен) в събота. Спарингът ще се проведе на клубната база Спортен център Лудогорец в 15,30 часа.
http://www.ludogorets.com/news.html?full_news=596
Надявях се на нещо по-интересно и по-стойностно, но може и това да е добре, предвид проблемите на отбора.
Защо не помислят и да преместят контролата на стадиона с някакъв символичен вход. Мисля, че ще има интерес.
[center]
[/center]
[/center]Re: Всекидневна /Лудогорец/
На базата ще е, предполагам защото ще бъде като "ден на отворените врати "
, ще може да си разговаряш с футболистите, да си купиш това-онова, абе...свободна и приятелска обстановка между фенове и отбор. Дано временцето е хубаво, ама едва ли, както го дават...но въпреки това се надявам, че ще дойдат повечко хора. Такива идеи вече станаха традиция при нас, което е добре...
мим написа:На базата ще е, предполагам защото ще бъде като "ден на отворените врати ", ще може да си разговаряш с футболистите, да си купиш това-онова, абе...свободна и приятелска обстановка между фенове и отбор. Дано временцето е хубаво, ама едва ли, както го дават...но въпреки това се надявам, че ще дойдат повечко хора. Такива идеи вече станаха традиция при нас, което е добре...
Дано базата събере желаещите да гледат! Иначе там има козирка на трибуната
[center]
[/center]
Ще споделя, че днес разбрах нещо, което много силно ме огорчи. Титлата е предрешена и то в полза на Ботев Пловдив. Не ме питайте как и от къде знам, но по този въпрос се работи много яко. Питам се кога веднъж завинаги ще спрат тези задкулисни игри? 
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]
fen-fen написа:Ще споделя, че днес разбрах нещо, което много силно ме огорчи. Титлата е предрешена и то в полза на Ботев Пловдив. Не ме питайте как и от къде знам, но по този въпрос се работи много яко. Питам се кога веднъж завинаги ще спрат тези задкулисни игри?
Не се връзвай на такива приказки! Миналата година щяха уж да са "Левски", а те едва хванаха влака за Европа.
При сегашната ситуация са 4 отборите, които имат реални шансове. Но ако Лудогорец се стабилизира и намери рецепта срещу защитната игра на другите отбори, ги отнасяме да не казвам като какво
[center]
[/center]
tsonpen написа:fen-fen написа:Ще споделя, че днес разбрах нещо, което много силно ме огорчи. Титлата е предрешена и то в полза на Ботев Пловдив. Не ме питайте как и от къде знам, но по този въпрос се работи много яко. Питам се кога веднъж завинаги ще спрат тези задкулисни игри?
Не се връзвай на такива приказки! Миналата година щяха уж да са "Левски", а те едва хванаха влака за Европа.
При сегашната ситуация са 4 отборите, които имат реални шансове. Но ако Лудогорец се стабилизира и намери рецепта срещу защитната игра на другите отбори, ги отнасяме да не казвам като какво
И кого ще отнесем? Ако стабилизираме играта си и ако намерим рецептата. Та ние тая рецепта я търсим колко време вече? Нямаме голаджия. Видя се, че голове не можем да вкарваме а от една контраатака на противника пускаме елементарни такива. И на мен ми се иска това, което казвам да са слухове, но както вървят нещата точно за това иде реч.
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
fen-fen написа:И кого ще отнесем? Ако стабилизираме играта си и ако намерим рецептата. Та ние тая рецепта я търсим колко време вече? Нямаме голаджия. Видя се, че голове не можем да вкарваме а от една контраатака на противника пускаме елементарни такива. И на мен ми се иска това, което казвам да са слухове, но както вървят нещата точно за това иде реч.
Пробемите си ги имаме, но Ботев Пловдив са с най-малко шансове от петте отбора в челото. Ще е много странно точно те да станат първи. Мисля, че и отборът им е с най-слаб състав в момента. Вече са играли с единия конкурент за титлата, а на други два гостуват.
Единственото им предимство е, че завършват сезона с домакинство
[center]
[/center]
fen-fen написа: ...Видя се, че голове не можем да вкарваме а от една контраатака на противника пускаме елементарни такива...
Не сте ли много критични към отбора, на който сте уж фенове?
Не ножем да вкарваме, а сме вкарали 35 гола - първия 38, втория 37.
от една контраатака пускаме елементарни, а са ни вкарали само 8 за 18 мача - най-малко получени голове в групата.
-
entwickler
- Контакти:
мили написа:fen-fen написа: ...Видя се, че голове не можем да вкарваме а от една контраатака на противника пускаме елементарни такива...
Не сте ли много критични към отбора, на който сте уж фенове?
Не ножем да вкарваме, а сме вкарали 35 гола - първия 38, втория 37.
от една контраатака пускаме елементарни, а са ни вкарали само 8 за 18 мача - най-малко получени голове в групата.
Аз също мисля, че малко се увличаме в критиките. Ако бяхме с повече титуляри срещу Пирин сигурно щяхме да вземем мача.