Ливърпул - Лудогорец АНКЕТА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Кой отбор ЖЕЛАЕТЕ да спечели този мач?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Ливърпул - Лудогорец АНКЕТА

Мнениеот W84me » 17 сеп 2014 11:10

мили написа:
W84me написа:Поздравления за Лудогорец! Чак мен ме хвана яд, че не стигнаха поне до равен. Дузпата е реална.

Като е реална, къде остана реалната дузпа за изблъскването с ръце на Марселиньо, в двадесетата минута?
Само ЛУДОГОРЕЦ.

Аз казвам, че дузпата е реална, срещу Марселиньо също имаше нарушение.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 17 сеп 2014 11:17

volf написа:"Армейци", ....."Бултраси"....!- кога и вие ще звучите така без да се самозапалвате и о***ате?!
Голямото ми огорчение е не от резултата и играта!
Голямото ми огорчение е че феновете в България нямат манталитет (да си го кажем направо - нямат мозък!) да създадат тази атмосфера, която доловихме на Анфилд - удоволствието да си присъствал, независимо като домакин или гост и, че си част от една велика игра и история!
Вдяхте ли как се прави БЕ :?: ....ВИДЯХТЕ ЛИ.....!

Явно гледаш футбол от 3 години, иначе щеше да знаеш, че ЦСКА не само е бил, но и е звучал отчетливо на редица митични стадиони като Анфийлд, Олимпико и т.н. Май наистина ще се окажете много комплексирани човочета, щом дори на Анфийлд срещу Ливърпул ви е трудно да си направите шоуто, без да не зачекнете ЦСКА... Същата работа и при жунралистите! Не могат да си направят студиото за ШЛ, без да не намесят какво бил казал Стойчо и то на пресконференция след мач на ЦСКА в Пловдив. Толкова ли няма какво да се пише за Лудогорец и именитите му съпреници в ШЛ, че опраяха до коментарите на Венци Дебелото, Малката Перука и Вили Вуцов за това, колко лошо прави Стойчо, че подкрепя Ливърпул, а не каузата!? Ама така става, когато ЦСКА е единственият български отбор, който има толкова дълга и славна история на съперничество с Ливърпул, а в същото време хора като Крум и Тошко Кирков са най-големите плювачи и хейтъри на ЦСКА...

П.П. И накрая да не забравя - поздравления за Дучето и останалите зелени фенове за силната подкрепа по трубинуте! Така се прави! ;)

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 17 сеп 2014 11:36

Сашко да го пращат в ДЮШ на Лудогорец веднага.И това е национален защитник.Тази топка или я изритваш в тъч или я връщаш с глава,още повече че вижда къде е играча на Ливърпул.Другата му грешка според мен е че не разчете летежа на топката и за това я върна толкова нескпосано.Вратаря вместо да тръгне към топката той взе да правя крачки назад,не може да играе добре с левият крак иначе нямаше да се опитва да я спира с десният а щеше да я изчисти.Според мен като видя на къде отиват работите трябваше да играе с ръце рискувайки за непряк свободен удар в полето.То отстрани е лесно ама аз така ги видях нещата.100% дузпа.Дузпата за Лудогорец ако тоя мангал не беше паднал толкова леко можеше и да я свирят,по скоро има отколкото няма.
Много добър мач на Лудогорец,само могат да съжаляват,че не взеха точка та дори и три от него.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 17 сеп 2014 11:49

s.i.s написа:
subzero написа:Няколко неща.
Първо,за пръв ме баннват щото казах нещо срещу Ливърпул.
Второ,мразя Лудогорец,но днес не заслужаваха да загубят. Играха добре и няма да ме учуди евентуално и спечелването на точка или три.
Все пак се радвам,че загубиха.
Трето,такава дузпа дали има или няма щеше да се свири за Лудогорец в България.
Четвърто,продължавам да съм против пеенето на химна за отбор с чужденци. Без значение дали е Лудогорец,Левски,ЦСКА или Черноморец.
Пето,ако има нов рекорд няма да е много : 1. Предричам да вкарате на Базел. Добре ще е,ако не вземете точки,ама..........
Лека нощ.
Само да добавя,Ливърпул игра посредствено,а публиката им беше разкрита от 20-те фена на Каузата.

Надявам се,че така формулирано,последното изречение ще се хареса на модераторите.

ти си един комплексиран нещастник :!:

Що ??? Излъгах ли нещо ???
И да вметна,че явно кренвиршояди е по-голяма обида от комплексиран нещастник.
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Ludogorets__forever

Мнениеот Ludogorets__forever » 17 сеп 2014 12:07

Ако Лудогорец изиграе по същия начин всички 6 срещи от групата, ще продължи най-малко в ЛЕ, като изпревареният опонент ще бъде Базел. 8-)

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 17 сеп 2014 12:16

мили написа:
W84me написа:Поздравления за Лудогорец! Чак мен ме хвана яд, че не стигнаха поне до равен. Дузпата е реална.

Като е реална, къде остана реалната дузпа за изблъскването с ръце на Марселиньо, в двадесетата минута?
Само ЛУДОГОРЕЦ.

А къде остана ЧК за Минев? :roll:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 17 сеп 2014 12:33

От топка, която трябва да се изчисти в тополите правят дузпа. :o
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 17 сеп 2014 12:41

Забравих да кажа за НАЙ-ДОБРОТО ИЗПЪЛНЕНИЕ В МАЧА,според мен!
Дани Абало-страхотно,красиво,запленяващо!Такава беше радостта от гола му!Браво,ГОЛЯМ човек!

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 17 сеп 2014 13:40

100% дузпа, тъп вратар :idea:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 17 сеп 2014 13:58

Супер играха Лудогорец. А Ливърпул с тази игра нищо добро не ги чака. Дадоха мн пари за трансфери, а ако не се сработят и разиграят новите футболисти, нищо чудно да изпаднат от топ 4
CHELSEA

Върни се в “Лудогорец”