Лудогорец в групите на Шампионска лига

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Карамел Му
Контакти:

Re: Лудогорец,Реал Мадрид,Ливърпул и Базел!

Мнениеот Карамел Му » 29 авг 2014 15:45

Как разбираш "коренно" не знам,но и двете са сменяли форматите изцяло ,както и броя на отборите.
Айде ,ще го кажа така.Дали ще е А група ,група на майсторите,висш есшалон няма разлика .Това е футболното първенство излъчващо шампиона на България.Дали, ще е КЕШ,ШЛ,Лига на майсторите и пр. ,то това е едно и също състезание излъчващо европейският клубен шампион!
30.05.2016г
Г.Иванов-Гонзо пред медиите:
"След като останахме сами в А група,момчетата си повярваха,заиграхме футбола който искахме и логично се класирахме за ЛЕ,завършвайки ВТОРИ!"

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 29 авг 2014 15:47

HOBAK написа:Лудогорец има потенциала да стане 3-ти в тази група. Като фен на Ливърпул и като човек, който следи отбора, мога да кажа, че този сезон ще ни е трудно да стигнем нивото си от миналия. Базел са по-слаби от преди една година. Реално Лудогорец има шанс за победа срещу Базел и равенство срещу Ливърпул в България. Навън ми е трудно да прогнозирам какво може да стане, но за двата мача с Базел съм оптимист. Реал, естествено, е твърде голяма риба, и ме съмнява да стане някое невиждано чудо, но все пак успех на Лудогорец!

Няма лошо да си правите такива оптимистични прогнози. И ние едно време си планирахме някое Х-че на Камп Ноу, някоя изненада срещу Челси и Вердер в София и така докарвахме до 2-3 място в групата. :lol:
Нивото на Лудогорец е очевидно по-ниско от миналогодишното, така че бъдете малко по-умерени в прогнозите. Един 34-годишен Сънмартян, или нещо подобно, ви правеше да си говорите сами, а сега ще излезете срещу Роналдо, Бейл, Джерард, Балотели и други звезди.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 29 авг 2014 15:49

Карамел Му написа:Как разбираш "коренно" не знам,но и двете са сменяли форматите изцяло ,както и броя на отборите.
Айде ,ще го кажа така.Дали ще е А група ,група на майсторите,висш есшалон няма разлика .Това е футболното първенство излъчващо шампиона на България.Дали, ще е КЕШ,ШЛ,Лига на майсторите и пр. ,то това е едно и също състезание излъчващо европейският клубен шампион!

Името е най-малкият проблем. Но например нашето първенство е на принципа на група, а не се променя на директни елиминации.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Карамел Му
Контакти:

Мнениеот Карамел Му » 29 авг 2014 15:56

Ще напиша последно ,да не спамим повече.Ключа е в "Същността".Самия футбол като игра се е променял през годините,но значи ли, че като се е играло без засади ,с по-малко съдии и още и още ,това не е същата игра.Не в същността си това е "Футболът"Същото е и с турнирите.
30.05.2016г
Г.Иванов-Гонзо пред медиите:
"След като останахме сами в А група,момчетата си повярваха,заиграхме футбола който искахме и логично се класирахме за ЛЕ,завършвайки ВТОРИ!"

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 29 авг 2014 16:49

HOBAK написа:Лудогорец има потенциала да стане 3-ти в тази група.!

Никът ти казва всичко, трябва ти опит! :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 29 авг 2014 17:44

Страхотна група - актуалният носител на трофея, изключително популярния у нас - Ливърпул и отбор на който можем да опитаме да си върнем. Страхотно!

Разбира се, най-вероятният изход ще бъде 0 или 1 точка. Все пак това е футбол и в някой луд мач може пък да вземем нещичко отгоре. Така или иначе, трудно можеше да е по-добре! Сега ни остава да помечтаем. Честито на всички!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 29 авг 2014 18:38

късмет за лудогорец,че Хасково ,Ч.Море и Локо-Сф не са в групата ,така головата им разлика ще е само 0-50
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
HOBAK
Контакти:

Мнениеот HOBAK » 29 авг 2014 21:00

Tommi написа:
HOBAK написа:Лудогорец има потенциала да стане 3-ти в тази група. Като фен на Ливърпул и като човек, който следи отбора, мога да кажа, че този сезон ще ни е трудно да стигнем нивото си от миналия. Базел са по-слаби от преди една година. Реално Лудогорец има шанс за победа срещу Базел и равенство срещу Ливърпул в България. Навън ми е трудно да прогнозирам какво може да стане, но за двата мача с Базел съм оптимист. Реал, естествено, е твърде голяма риба, и ме съмнява да стане някое невиждано чудо, но все пак успех на Лудогорец!

Няма лошо да си правите такива оптимистични прогнози. И ние едно време си планирахме някое Х-че на Камп Ноу, някоя изненада срещу Челси и Вердер в София и така докарвахме до 2-3 място в групата. :lol:
Нивото на Лудогорец е очевидно по-ниско от миналогодишното, така че бъдете малко по-умерени в прогнозите. Един 34-годишен Сънмартян, или нещо подобно, ви правеше да си говорите сами, а сега ще излезете срещу Роналдо, Бейл, Джерард, Балотели и други звезди.

Пич, това е Стяуа. Аз не мисля, че Стяуа са много по-слаби от Базел. Те всяка година играят в ШЛ, а именно Лудогорец ги отстрани сега. Аз стискам палци на момчетата, пък каквото сабя покаже. Те вече постигнаха целта си, всяка точка ще е бонус. :)
[center]ЛИВЪРПУЛ и ЛУДОГОРЕЦ[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 29 авг 2014 21:02

batmanlevski написа:късмет за лудогорец,че Хасково ,Ч.Море и Локо-Сф не са в групата ,така головата им разлика ще е само 0-50

Вашата в А група каква е за момента?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 30 авг 2014 00:02

Хора четохте ли помията на "армейците"
http://www.sportal.bg/news.php?news=505 ... mments_box

Вие добре ли сте, бе ?
Ако ще отговаряте на Домусчиев отговаряйте на него. какво намесвате неутралните фенове, някой закара ли ги насила , даде ли им хот-дог !
Аз ако бях на тяхно място - това щеше да е кръвна обида !
айде помията по нас си я знаем,ама това....
!Кретенска декларация !
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Върни се в “Лудогорец”