we are the champions написа:Тоя Сокачев наистина дразни много !
Дразни, много ясно! И тук не става въпрос, дали си за Лудогорец или против, или пък не ти пука изобщо... Това си е самият факт.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
kartago написа:subzero написа:С тая подкрепа от трибуните,Киро може да спре автобусите и кренвиршите.
По-добре да ги дава на Сокачев и да го пускат на стадиона.
Намери кой да говори за подкрепа, на тебе и кифтета да ти даваха пак те нямаше на стадиона!
[/center]daniel875 написа:we are the champions написа:Тоя Сокачев наистина дразни много !
Извинявам се, но когато "Левски" игра с "Ливърпул", бях за родния си отбор. Мисля, че това е нормално.
Когато ЦСКА едно време игра с "Ливърпул", отново бях за българския отбор. Така е редно.
bobi_getov1 написа:и 3те смени ли направихме?4е съм залян ве4е гледам ма не виждам и непомним![]()
![]()
![]()
daniel875 написа:we are the champions написа:Тоя Сокачев наистина дразни много !
Извинявам се, но когато "Левски" игра с "Ливърпул", бях за родния си отбор. Мисля, че това е нормално.
Когато ЦСКА едно време игра с "Ливърпул", отново бях за българския отбор. Така е редно.
we are the champions написа:daniel875 написа:we are the champions написа:Тоя Сокачев наистина дразни много !
И какво общо има това с Сокачев ?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта