Лудогорец не надиграха Ливърпул, но по-красивият футбол беше в "кошничката" на Разградския отбор.
В Лудогорец има двама футболисти от изключително висока класа - Марселиньо и Кейсара - която е висока дори и за стандартите на Анфилд.
Двамата изпъкваха над всички на терена в този двубой и жалко, че са толкова скромни емоционално иначе Марселиньо да беше получил и дузпа и да бяха изгонили някой мърси.... покрай него.
Анисе започна доста сковано и добре че рискува успешно в няколко случая, за да добие самочувствие и влезе в схемата на Разгратлии.
Грешката при дузпата беше преди всичко на защитника Алексаандров!
Не трябваше да играе с нея с крак. Беше твърде близо до вратаря, в безобидна ситуация и смени посоката на движение. Това е недопустимо за опитен защитник (национал) и аз продължавам да твърдя, че той няма класа за Лудогорец.
Не считам че вината за дузпата е във вратаря, който беше готов да улови топката с ръце без да влага някакви специални умения, но го прецака собствения му защитик, което си е голям шок и няма особено време за реакция.
Дузпа е онова което съдията отсъди за такава, така че да се роптае срещу това е безсмислено!
Контакт между вратаря и футболиста имаше, но тези които твърдят, че вртарят е трябвало да получи червен картон " да духат супата " - момчета не познавате елементарни правила!
.......Иначе жалко че не му даде такъв - така шоуто щеше да е неповторимо (отново)!
Лудогорец е отбор с качества с които може да се бори за титлата в Английското първенство, но в кочината на нашето ще изпитва много повече трудности, тъй като там няма друг отбор който да играе тази игра!
Жалко че за историята остават само резултати, защото тази игра и на това място заслужават да се помнят.
Поне хората които бяха на стадиона никога няма да го забравят, ЗАЩОТО ТАМ МАЛКА БЪЛГАРИЯ БЕШЕ ГОЛЕМИЯТ ПОБЕДИТЕЛ!
Усещането от скандиранията на феновете беше невероятно.
"Армейци", ....."Бултраси"....!- кога и вие ще звучите така без да се самозапалвате и о***ате?!
Голямото ми огорчение е не от резултата и играта!
Голямото ми огорчение е че феновете в България нямат манталитет (да си го кажем направо - нямат мозък!) да създадат тази атмосфера, която доловихме на Анфилд - удоволствието да си присъствал, независимо като домакин или гост и, че си част от една велика игра и история!
Вдяхте ли как се прави БЕ

....ВИДЯХТЕ ЛИ.....!