Всекидневна /Лудогорец/

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Re: Всекидневна /Лудогорец/

Мнениеот fen-fen » 04 мар 2013 17:39

BRF написа:По едно време имахте идея за химн на отбора ви.Гледам вашата Вики в гласът на България!Преди няколко дни си избра и участничка,която каза че е от Разград!Все някой трябва да я познава.Просто идея!

Вики я познавам :) но откакто стана "софиянка" и работата и порасна. Има няколко предложения за химн, но честно не знам докъде стигнаха наещата.
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 04 мар 2013 19:46

fen-fen написа:
BRF написа:По едно време имахте идея за химн на отбора ви.Гледам вашата Вики в гласът на България!Преди няколко дни си избра и участничка,която каза че е от Разград!Все някой трябва да я познава.Просто идея!

Вики я познавам :) но откакто стана "софиянка" и работата и порасна. Има няколко предложения за химн, но честно не знам докъде стигнаха наещата.

Абе това с химна си е проблем, колкото ида уважавам Капанския ансамбъл оная песен е пълен аматьоризъм, особено от към текст !!

Що се отнася за Викито мисля че е способна да направи нещо подобно, защото групата им все пак се води нещо като рок-група. но както казващ сигурно се големее откакто отиде да живее "у големото село" , както и други известни разградчани като Виктор Николаев, Ирена Милянкова и други ;)
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 04 мар 2013 20:12

snakebite написа:
fen-fen написа:

Абе това с химна си е проблем, колкото ида уважавам Капанския ансамбъл оная песен е пълен аматьоризъм, особено от към текст !!

Що се отнася за Викито мисля че е способна да направи нещо подобно, защото групата им все пак се води нещо като рок-група. но както казващ сигурно се големее откакто отиде да живее "у големото село" , както и други известни разградчани като Виктор Николаев, Ирена Милянкова и други ;)

Те мнооого отдавана са забравили откъде са излязли! ;)
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

iliyan

Мнениеот iliyan » 04 мар 2013 21:10

Ако беше прочел точно какво са написали ФИФАПро нямаше да пишеш глупости ! Не може да се сключва с професионален футболист договор за повече от 3г. , а Кирето е компания точно това са направили !
Я ми кажи един запомнящ се мач на този бездарник или случйано този бездарник някой сериозен отбор да го е поискал извън БГ ?!
Относно заплатите - не е луд този който яде зелника , а който му го дава ;)
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 04 мар 2013 22:40

iliyan написа:Ако беше прочел точно какво са написали ФИФАПро нямаше да пишеш глупости ! Не може да се сключва с професионален футболист договор за повече от 3г. , а Кирето е компания точно това са направили !

Айде, бе! Той не си е развалил договора, защото бил неправилно сключен за повече от 3 години, а както твърди, че бил тренирал в метър и половина сняг и минус 25 градуса. Комбинация, каквато ми се струва, че поне от 50 години не е имало в Разград.
С коментара си се издаде и колко си непросветен. ФИФАПРО няма! Казва се FIFPro и е асоциация на професионалните футболисти. Има логика да защитават футболистите, не клубовете, а и не се знае и какво точно е достигнало до тях и какво знаят по случая. Този спор ще се решава на друго място. Както пък виждаш, някои български клубове вече защитиха Лудогорец.
[center]Изображение[/center]

iliyan

Мнениеот iliyan » 05 мар 2013 00:06

Като се има предвид за какво става дума и може на тях да им избяга след време някой играч по този начин ще се защитават ;)
Така преди време клубовете изпуснаха Босман и сега вместо да гледам Реал с 8 испанци и 3 чужденци гледам Реал с 11 чужденци и се питам това испански отбор ли е ?!
Но вече е късно и няма как да се спре правилото Босман ! Гледат да не се появи правило Миро и да стане още по - голяма мъка за някои отборчета от провинцията :lol:
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

hijack1
Контакти:

Мнениеот hijack1 » 05 мар 2013 00:34

Сега ако обясниш какво общо има последният ти пост със темата Миро Антонов...нито му е свършил договора, нито нищо. Кво ми говориш за Босман само ти си знаеш.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 05 мар 2013 08:31

Баси. За пръв път нямам какво да кажа против Лудогорец. :mrgreen: Спортното право не ми е силата. ;) Там Градев е Титан(не случайно е с голямо "Т" :mrgreen: ).
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 05 мар 2013 09:41

subzero написа:Баси. За пръв път нямам какво да кажа против Лудогорец. :mrgreen: Спортното право не ми е силата. ;) Там Градев е Титан(не случайно е с голямо "Т" :mrgreen: ).

Ми те са си прави в случая,кво да кажеш!Има си договор,трябва да се изпълнява!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 05 мар 2013 09:42

fen-fen написа:
snakebite написа:
fen-fen написа:

Те мнооого отдавана са забравили откъде са излязли! ;)

Ами припомнете им!

Върни се в “Лудогорец”