Берое - Лудогорец - 0:4
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
-
Re: "Националната кауза" умря в Стара Загора
Не знам защо споменавате този турски отбор?! 

- 1Neutralen
- Контакти:
CSKA 78 написа:Кашчей написа:Ти наясно ли си, че ако Лудогорец победят продължават напред?! Май си пишеш просто така, без мисъл, важното е да плюнеш?!
Да видим кой е пропуснал часовете по математика в у-ще?![]()
Лц ще се класира твърдо за по-слабия турнир ЛЕ,ако победи Реал!
В другият мач от групата, ако Базел вземе точка, то швейцарците ще станат втори в групата! Ако Базел загубят-напред в ШЛ, ще продължат Пуул!
При условие, че Лц завършат наравно в Испания, тогава ако Пуул завършат също наравно с Базел-напред в ЛЕ продължават Ливърпуул! Защото имат предимство пред Лц, заради единия гол в повече вкаран като гост на делиорманци!
Също Лц ще се класира за ЛЕ, ако завършат наравно с Реал и същевременно Пуул загубят в домакинския си мач!
Значи, да обобщим! Лц може да се надява, че ще продължи да играе в ЕКТ и напролет, ако вземе поне точка на "Бернабеу" ! Като шансовете за това са от смехотворни до нищожни!
С оглед на това смятам, че каузътъ беше дотук този сезон! На делиорманци ще им остане само ходенето по мачовете от нашето първенство, където са отличници отзад напред!!!![]()
![]()
Лудогорец се връща от там където вие никога не сте били? Абонатче, комплексите за малоценност си ги остави в къщи.

-
- Контакти:
На някой прави ли му впечатление, че темата за "умрялата Каризма на ЦСКА" вече е заключена но тази не е.
Гарваните грачат грозно, зловещо..................а орлите си летят.
- 1Neutralen
- Контакти:
Луд Гидия 123 написа:На някой прави ли му впечатление, че темата за "умрялата Каризма на ЦСКА" вече е заключена но тази не е.
Да и аз това забелязах...
1Neutralen написа:Лудогорец се връща от там където вие никога не сте били? Абонатче, комплексите за малоценност си ги остави в къщи.
В Америка съм,в Америка съм!

Желая ти да си отпочинеш хубаво, защото утре наново ще трябва да изкараш кравите на паша!

[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
-
- Контакти:
GOLEADOR написа:1Neutralen написа:А ти не си хейтър?? Та ти си един най-големите хейтъри в този форум. Взимай тази титла, че друга няма да видиш
Лудогорец-без кетъринг няма публика,без олигарх няма титли.Моли се олигарха да не ви изостави,че А група повече няма да видите.А може и съвсем да се затриете.
Не е ли така и при вас, няма го Добрия Вълк и няма ги и Прасетата /Визирам приказката за Вълка и трите прасенца/

-
- Контакти:
Марка в Европа е ЦСКА.[/quote]
................но Москва

- 1Neutralen
- Контакти:
Луд Гидия 123 написа:Марка в Европа е ЦСКА.

Няма такива мазохисти като червените...
Ти им сипваш, те искат още.

1Neutralen написа:Ти стадиони си виждал само на снимки. Не ми говори за разни бунища, които само приличат на стадиони.
За разлика от теб аз съм ходил на тези стадиони , а ти тренировъчното игрище "Лудогорец Арена" си го виждал само в youtube.
Много ми и интересно как може да определиш нещо за бунище след като никога не си стъпвал на истински стадион !
И отново го казвам като стъпиш на истински футболен стадион тогава имаш прави на мнение какво е ст.Българска Армия или ст.Георги Аспарухов.
И вместо да си благодарен на Левски , че ви дадоха стадиона за младежката ШЛ ти го наричаш бунище.Нали ти е ясно , че без този стадион щяха да ви изритат от ШЛ.
Няма по неблагодарен от тъп селендур от делиороман.Дано следващата година ви изгонят и от НС Васил Левски и от ст.Г.Аспарухов и да ви оставят да се оправяте сами.
Били сте нещастници и такива ще си останете !
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
1Neutralen написа:iliyan написа:1Neutralen написа:Ти стадиони си виждал само на снимки. Не ми говори за разни бунища, които само приличат на стадиони.
За разлика от теб аз съм ходил на тези стадиони , а ти тренировъчното игрище "Лудогорец Арена" си го виждал само в youtube.
Много ми и интересно как може да определиш нещо за бунище след като никога не си стъпвал на истински стадион !
И отново го казвам като стъпиш на истински футболен стадион тогава имаш прави на мнение какво е ст.Българска Армия или ст.Георги Аспарухов.
И вместо да си благодарен на Левски , че ви дадоха стадиона за младежката ШЛ ти го наричаш бунище.Нали ти е ясно , че без този стадион щяха да ви изритат от ШЛ.
Няма по неблагодарен от тъп селендур от делиороман.Дано следващата година ви изгонят и от НС Васил Левски и от ст.Г.Аспарухов и да ви оставят да се оправяте сами.
Били сте нещастници и такива ще си останете !
Ти стадиони си виждал, ама друг път. Сигурно си возил някой от махалата до там, ама това не се брои.
Аз съм виждал , но ти дали си виждал е въпроса ?! Хайде качи твоя снимка на тренировъчното игрище "Лудогорец Арена" ! Нали го знаеш това игрище а ?!
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]