Лудогорец в групите на Шампионска лига

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Re: Лудогорец,Реал Мадрид,Ливърпул и Базел!

Мнениеот Цецо Чука » 29 авг 2014 12:08

Betchualeng Arnaikem написа:Като цяло очаквам 6 протоколни мача, поне 2 домакинства с пълен Васил Левски (с Базел не знам как ще е), 5 или 6 загуби с кошмарна голова разлика.

Нещо такова ше се получи да,особено срещу Мадрид,където ако общо от двата мача Лудо инкасират по-малко от десет гола ще е успех.
Ония уроди не прощават,набарат ли някой слабак.

Срещу Пуул може и по-малко да е,щото те ше подходят високомерно и като поведат с 3-0 ше я разцъкват насам натам.

Но,както вече казахме тва е без значение,ше гледаме супер отбори,тва е важното...
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 29 авг 2014 12:31

Betchualeng Arnaikem написа:От една страна в ЛЕ имаха повече шансове за точки, опит и коефициент, но от друга с умишлено отпадане от 1 турнир с надежди за успех биха си поставили сами ограничение в потенциала за развитие. По-добре така: буташ се при големите и ядеш бой от тях докато се научиш как да играеш срещу тях.. доколкото ти е по силите много ясно.

Брей,ама така ли ставало! Не знаех!! Значи, първо се учиш да "летиш",а след това да ходиш?! :? :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 29 авг 2014 12:36

Betchualeng Arnaikem написа:Като цяло очаквам 6 протоколни мача, поне 2 домакинства с пълен Васил Левски (с Базел не знам как ще е), 5 или 6 загуби с кошмарна голова разлика.

Ливърпул и Реал ще си търсят първите 2 места, с оглед на факта, че не е добре да подценяват Базел ще гледат да не изпускат лесни точки срещу Лудогорец. Реал и Ливърпул може да паднат или дори да загубят точки от от Лудогорец само ако мача е безмислен от тяхна гледна точка. Че дори и тогава е съмнително дали ще се случи.

Миналата година Базел показа, че може да бие Лудогорец както си иска и със сигурност швейцарците имат програма минимум преминаване в ЛЕ като трети отбор и подозирам, че тайно се надяват на шанс да прецакат Ливърпул, което изисква солидни победи над Лудогорец.

Единствената надежда за нещо, поне точки на Лудогорец е промените в Базел и го казвам с уточнението, че не знам дали това ги прави по-силен или по-слаб отбор. Сами се сещайте при кой вариант Лудогорец може да очаква точка.

Според мен третото място е почти немислимо, за повече не виждам смисъл и да говоря.

Та.. също като нас Лудогорец ще се разходи в ШЛ, ще докара актуалния носител на трофея и ще прибере добри пари в ролята на боксова круша на еврограндове.

Betchualeng Arnaikem написа:
CSKA 78 написа:Единственото неясно, е с колко гола ще си тръгнат от групите зелуенити?! :mrgreen:

Като там се класира харизмата ще обсъдим и червенити с колко гола ще си тръгнат. Който има топки и способности - класира се и го бият Реал, Барса и компания. Който няма се надява там на групи на ЛЕ, някоя точка от Фулъм и така. Ама току виж вместо това я докара само до Молдова. И Румъния между другото :D

Значи, на едно мнение сме, но ти обичаш да си отгоре?!Явно жена ти(ако имаш такава) има добър характер! :mrgreen:
Последна промяна от CSKA 78 на 29 авг 2014 12:40, променено общо 2 пъти.
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 29 авг 2014 12:38

CSKA 78 написа:
Betchualeng Arnaikem написа:От една страна в ЛЕ имаха повече шансове за точки, опит и коефициент, но от друга с умишлено отпадане от 1 турнир с надежди за успех биха си поставили сами ограничение в потенциала за развитие. По-добре така: буташ се при големите и ядеш бой от тях докато се научиш как да играеш срещу тях.. доколкото ти е по силите много ясно.

Брей,ама така ли ставало! Не знаех!! Значи, първо се учиш да "летиш",а след това да ходиш?! :? :mrgreen:

Искаш да кажеш, че Лудогорец не ''проходиха'' миналата година в Лига Европа? Несериозно мнение :idea:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 29 авг 2014 12:41

CSKA 78 написа:

Значи, че играейки с Динамо Загреб няма как да станеш способен поне да окажеш съпротива на отбор дори от класата на Базел, за повече не говорим. Така както един отбор, играещ нон-стоп във В група в А група може да бъде само боксова круша. И има шансове само ако с времето натрупа опит срещу противници от тази А група. Минавайки преди това през Б. Както Лудогорец мина през ЛЕ.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 29 авг 2014 12:42

CSKA 78 написа:Значи, на едно мнение сме, но ти обичаш да си отгоре?!Явно жена ти(ако имаш такава) има добър характер! :mrgreen:

Жена ми не е умно дори да я коментираш. Между другото не би посмял да изкоментираш и мен и нея в лицето и (а и в моето няма да е много умно). Но така де, на 78 години хората изплесват понякога.

Нормално е да съм "отгоре" над някои хора. Природата така е решила.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 29 авг 2014 12:51

Betchualeng Arnaikem написа:Жена ми не е умно дори да я коментираш. Между другото не би посмял да изкоментираш и мен и нея в лицето и (а и в моето няма да е много умно). Но така де, на 78 години хората изплесват понякога.

Нормално е да съм "отгоре" над някои хора. Природата така е решила.

Не знам колко ти е дала природата, но щом за теб набор 78 = 78 години, значи не те е дарила с много :lol: ! Колкото до това, че си свикнал да си отгоре в отношенията с твоята половинка,(или близките ти хора)това разказва доста неща, но не са за цялата аудитория! ;)

ПП Не съди по аватара! В моя случай,обаче можеш да съдиш по аватара, не случайно съм го сложил! ;)

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 29 авг 2014 13:04

Сега е момента да влезнете в историята и да биете и в двата мача (като домакини и гост) актуалния европейски шампион,както го направи ЦСКА.Ако не успеете,може да се пробвате да триумфирате на "Анфийлд",както го направи ЦСКА.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 29 авг 2014 13:39

GOLEADOR написа:Сега е момента да влезнете в историята и да биете и в двата мача (като домакини и гост) актуалния европейски шампион,както го направи ЦСКА.Ако не успеете,може да се пробвате да триумфирате на "Анфийлд",както го направи ЦСКА.

Това даже и не мога да го сънувам :)
Изображение

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 29 авг 2014 13:52

GOLEADOR написа:Сега е момента да влезнете в историята и да биете и в двата мача (като домакини и гост) актуалния европейски шампион,както го направи ЦСКА.Ако не успеете,може да се пробвате да триумфирате на "Анфийлд",както го направи ЦСКА.

Тя и баба ти предполагам е била невиждана красавица по нейно време,ама шансовете и да я поканят сега за фотосесия за Плейбой са относително ниски...

Абе не ви ли писна бе?Оставете хората да се радват на мира и си глейте ваште отбори,ебати хората сте честно...
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

Върни се в “Лудогорец”