Мнениеот KOPScousers » 09 сеп 2022 10:08
По темата за коментаторите - затова винаги съм бил и винаги ще бъда огромен фен на коментатори като Алекси Сокачев и Боби Борисов. Емоционални хора, които обичат играта, разбират перфектно това, което правят и отразяват всяко събитие, както подобава. Валери Генов, дето е коментирал мача снощи, е интелигентно момче и добър водещ на студиа, но е много слаб коментатор и това отдавна съм го разбрал. Истината е, че коментатори като Сокачев и Борисов коментират със страст и желание, докато такива като оня Жоро Катинарчето от Диема например все едно е на опеало. Хората вкарват гол, той си доразказва историята и 10 секунди по-късно: "а, тук между другото резултатът е открит" или нещо от сорта. И лошото е, че болшинството български коментатори са така.
ПП. Честита победа! По-престижна от участниците в турнира можеше да е само срещу английските отбори. Огромен успех за Лудогорец и дано успеят да излязат от групите. Ако ми доведат пак Ливърпул в България пък ще е върха на сладоледа. И без това моите са се запътили стремглаво към ЛЕ. :D
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]