ШЛ | Лудогорец - ПСЖ | 28.09.2016г. 21:45ч.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
- modor
- Контакти:
Re: Лудогорец - ПСЖ, групи на ШЛ, 28.09.2016, 21:45
0:4 
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
- ImmortaL_1000
- Контакти:
Този път Лудогорец се изтреля с як съперник но очаквам загуба за нашите но поне 1 гол да вкарат.Нещо като 2 на 1 или 3 на 1 за ПСЖ.
[wrapimg=]https://gmsrp.cachefly.net/images/20/04/22/dfc5092693fb95b20c3a83264e9c2408/320.jpg[/wrapimg]
Парите не играят младежи. Реалистично 1:1, оптимистично 2:1
-
Луд Гидия 123
- Контакти:
insaneboy1 написа:Късмет имали при жребия.Щом Реал Мадрид и Ливърпул са лесен/късметлийски жребий, явно Лудогорец наистина яко ви е бръкнал в гъза.
Гарваните грачат грозно, зловещо..................а орлите си летят.
- buhata_prime
- Контакти:
insaneboy1 написа:Късмет имали при жребия.Щом Реал Мадрид и Ливърпул са лесен/късметлийски жребий, явно Лудогорец наистина яко ви е бръкнал в гъза.
Да не говорим, че Базел сигурно са възможно най-неприятният съперник от трета урна. И двата пъти!

1 - 3
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
-
Crazy Forest
- Контакти:
няма какво да губим. ПСЖ са ПСЖ. Арсенал са си Арсенал, в групите сме, няма лесни отбори. Поне при Лудогорец няма да го има това напрежение , излизат и играят срещу над 400 милиона евро отбор, а на терена каквото стане.
При умна тактика очаквам да победим с 2-1
При умна тактика очаквам да победим с 2-1
Много ми се иска да бият, 100% имат потенциала да надиграят ПСЖ, но ще е много трудно, особено ако Владо Стоянов (за н-ти път) или някой от защитата нямат ден. Дано ПСЖ не се съвземат от слабата си форма.
Давам прогноза 1:1 или 2:2 с надежда да греша и Лудогорец да бие. Успех зелени!
М-удругото, много са ми интересни решенията на Уефа преди тоя мач. Много ми е интересно как на мач на отбор, елиминирал чешки отбор от Пилзен, се изпраща за рефер чех, родом от населено място на 40км или колко беше там от Пилзен. Също така ми е интересно как изведнъж жалбата на футболист, получил червен картон, се одобрява и той се отменя - нещо, което не се случва току така. Доколкото знам, Верати наистина е бил получил ЧК по погрешка, но защо тогава виновният футболист не е наказан? И дали Уефа щеше да процедира по същия начин, ако беше изгонен ключовият футболист на някакво неизвестно отборче по погрешка и след това той обжалва, за да е на линия например с/у Реал Мадрид или Барселона? Принципно питам...
Айде да не се губя в жалки конспиративни теории, стискам палци за достойно представяне и дано наистина да бъркам за рефера. Най-вече дано да стане хубав мач! Че от наште мафии тука вече да му писне човек...
Давам прогноза 1:1 или 2:2 с надежда да греша и Лудогорец да бие. Успех зелени!
М-удругото, много са ми интересни решенията на Уефа преди тоя мач. Много ми е интересно как на мач на отбор, елиминирал чешки отбор от Пилзен, се изпраща за рефер чех, родом от населено място на 40км или колко беше там от Пилзен. Също така ми е интересно как изведнъж жалбата на футболист, получил червен картон, се одобрява и той се отменя - нещо, което не се случва току така. Доколкото знам, Верати наистина е бил получил ЧК по погрешка, но защо тогава виновният футболист не е наказан? И дали Уефа щеше да процедира по същия начин, ако беше изгонен ключовият футболист на някакво неизвестно отборче по погрешка и след това той обжалва, за да е на линия например с/у Реал Мадрид или Барселона? Принципно питам...
Айде да не се губя в жалки конспиративни теории, стискам палци за достойно представяне и дано наистина да бъркам за рефера. Най-вече дано да стане хубав мач! Че от наште мафии тука вече да му писне човек...
Последна промяна от kalo_340 на 26 сеп 2016 20:17, променено общо 2 пъти.
Пожелавам резултат подобен от последното гостуване на ПСЖ в България от преди 34 години.
PFC LOKOMOTIV SOFIA 1 - 0 PARIS SAINT-GERMAIN (1-0)
Cup Winners' Cup - round of 32
Natsionalen Stadion Vasil Levski (Sofia)
Attendance: 15,000 ca.
Goals: Milanov (15').
LOKOMOTIV SOFIA: Donev - Bonev, Damyanov, Lalov, Markov - Zhelev, Doichev, Milanov, Velichkov - Arsov (Stovyanov 82'), Stoev (Iliev 67'). Coach: Berkov.
PARIS SAINT-GERMAIN: Baratelli - Col, Bathenay, Pilorget, Fernandez - Guillochon, Zaremba, Lemoult, Ardiles - Kist, Rocheteau (Toko 78'). Coach: Peyroche.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=_FxpSAsnnH0[/youtube]
PFC LOKOMOTIV SOFIA 1 - 0 PARIS SAINT-GERMAIN (1-0)
Cup Winners' Cup - round of 32
Natsionalen Stadion Vasil Levski (Sofia)
Attendance: 15,000 ca.
Goals: Milanov (15').
LOKOMOTIV SOFIA: Donev - Bonev, Damyanov, Lalov, Markov - Zhelev, Doichev, Milanov, Velichkov - Arsov (Stovyanov 82'), Stoev (Iliev 67'). Coach: Berkov.
PARIS SAINT-GERMAIN: Baratelli - Col, Bathenay, Pilorget, Fernandez - Guillochon, Zaremba, Lemoult, Ardiles - Kist, Rocheteau (Toko 78'). Coach: Peyroche.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=_FxpSAsnnH0[/youtube]
kalo_340 написа:М-удругото, много са ми интересни решенията на Уефа преди тоя мач. Много ми е интересно как на мач на отбор, елиминирал чешки отбор от Пилзен, се изпраща за рефер чех, родом от населено място на 40км или колко беше там от Пилзен. Също така ми е интересно как изведнъж жалбата на футболист, получил червен картон, се одобрява и той се отменя - нещо, което не се случва току така. Доколкото знам, Верати наистина е бил получил ЧК по погрешка, но защо тогава виновният футболист не е наказан? И дали Уефа щеше да процедира по същия начин, ако беше изгонен ключовият футболист на някакво неизвестно отборче по погрешка и след това той обжалва, за да е на линия например с/у Реал Мадрид или Барселона? Принципно питам...
За съдията това са глупости, които не се нуждаят от коментар. Колкото до оневиняването на Верати, не забравяй, че става въпрос за втори жълт картон, а не директен червен и той вече е в актива на виновния футболист (Маркиньос).