Локомотив Пд - Лудогорец | 2:2 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Raid
Контакти:

Re: Локомотив Пд - Лудогорец | 28.08, 21:15 | Diema Sport 2

Мнениеот Raid » 28 авг 2016 23:55

buhata_prime написа:
Raid написа:Плякате си ги ей така наизуст и сигурно си и вярвате.

Цървена звезда спечели КЕШ с 9 мача, не със 6. От тях има 6 победи и 3 равни мача. Участваха 31 отбора - колко мача да играят, 30 ли?

Миналата година ШЛ беше спечелена от Реал с 13 мача. Участваха 68 отбора. Такива като Санта Колома и Милсами.

Ок, може и 9 да са. Ама да ми се сравняват постижения от онова време със съвременния футбол... аре не, мерси! Преди 3 години, Лудогорец с 16 мача стигна до 1/8 финал в Лига Европа. За кво говорим изобщо?

Ами виж сега, механично сравнение наистина не може да се прави. Ама ти точно това правиш - едните били играли толкова мача, дргугите - повече.
Фактът е, че Люпко е печелил КЕШ, следващата година го направи и Стоичков. Това, че се случва преди 25 г. прави ли постиженията им недостойни за уважение? Не ми отговаряй.
lans22 написа:АКО НАВЕДНЪЖ 20 ОТБОРА С ИМЕТО ЦСКА ПОБЕДЪТ ЛЕВСКИ В ЕНА И СЪЩА ГРУПА В ЕДИН И СЪЩИ СЕЗОН - ШЕ ГИ ПРИПОЗНАЕМ СИЧКИТЕ!

Потребителски аватар
openminded
Контакти:

Мнениеот openminded » 28 авг 2016 23:58

Хубав мач и справедлив резултат.Не беше от най-добрите мачове за Лудогорец, Марселиньо и Кишада много зле и когато Дяков го няма нещата не вървят.Продължават тъпите грешки в защита.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 28 авг 2016 23:59

Raid написа:
buhata_prime написа:

Цървена звезда спечели КЕШ с 9 мача, не със 6. От тях има 6 победи и 3 равни мача. Участваха 31 отбора - колко мача да играят, 30 ли?

Миналата година ШЛ беше спечелена от Реал с 13 мача. Участваха 68 отбора. Такива като Санта Колома и Милсами.

Ок, може и 9 да са. Ама да ми се сравняват постижения от онова време със съвременния футбол... аре не, мерси! Преди 3 години, Лудогорец с 16 мача стигна до 1/8 финал в Лига Европа. За кво говорим изобщо?

Ами виж сега, механично сравнение наистина не може да се прави. Ама ти точно това правиш - едните били играли толкова мача, дргугите - повече.
Фактът е, че Люпко е печелил КЕШ, следващата година го направи и Стоичков. Това, че се случва преди 25 г. прави ли постиженията им недостойни за уважение? Не ми отговаряй.

ШЛ не е КЕШ. Любко и Звезда са печелили различен турнир с различен регламент. Това е положението. Тогава КЕШ е бил най-силния турнир в Европа. Друг е въпроса, че регламента е позволявал отбори с по-скромни възможности да го спечелят, но в случая на Звезда и Стяуа това увеличава стойността на успеха им. За съжаление обаче с този регламент на ШЛ това е невъзможно да се повтори.

Потребителски аватар
buhata_prime
Контакти:

Мнениеот buhata_prime » 29 авг 2016 00:02

Raid написа:Ами виж сега, механично сравнение наистина не може да се прави. Ама ти точно това правиш - едните били играли толкова мача, дргугите - повече.

Никой не умаловажава тези постижения. Спорът тръгна оттам, че г-н Брус Уейн от Герена изтъкна, че Люпко е печелил Шампионска лига. А това е много далеч от истината.
Изображение

Потребителски аватар
Raid
Контакти:

Мнениеот Raid » 29 авг 2016 00:06

buhata_prime написа:
Raid написа:Ами виж сега, механично сравнение наистина не може да се прави. Ама ти точно това правиш - едните били играли толкова мача, дргугите - повече.

Никой не умаловажава тези постижения. Спорът тръгна оттам, че г-н Брус Уейн от Герена изтъкна, че Люпко е печелил Шампионска лига. А това е много далеч от истината.

С "О" - омаловажава.

А Люпко не е печелил ШЛ, това е така.
lans22 написа:АКО НАВЕДНЪЖ 20 ОТБОРА С ИМЕТО ЦСКА ПОБЕДЪТ ЛЕВСКИ В ЕНА И СЪЩА ГРУПА В ЕДИН И СЪЩИ СЕЗОН - ШЕ ГИ ПРИПОЗНАЕМ СИЧКИТЕ!

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 29 авг 2016 00:12

Raid написа:А за вашите бразилци и други подобни никъде не съм казал добри ли са или не - казвам, че са 10. Казвам, че не сте български отбор - просто е, нямате българи в него.

Рома и Удинезе италиански отбори ли са?
Последна промяна от Долно уйно на 29 авг 2016 00:12, променено общо 1 път.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 29 авг 2016 00:12

Продажната ***** от Диема - Виктория отдавна получава душевни оргазми при двойно подаване на делиорманците, та какво да говорим като вкарат гол.Смешник.Но се старае да заработва.
А иначе при първия гол наистина съмнения за засада.
Много добър футбол от Локото, трябваше да ги шибат едно хубаво, после да слушаме как мислите им са към ШЛ след 2 седмици :lol: :lol:
А за феновете няма кво да се каже - отдавна признати !
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

Потребителски аватар
buhata_prime
Контакти:

Мнениеот buhata_prime » 29 авг 2016 00:14

По темата:

Лудогорец или доста подцени мача, или още ги тресеше махмурлука, не знам. Факт е, че изиграха мача сякаш им е все тая. Браво на Локо Пловдив, заслужиха си точката със сърцатата си игра. Нямаше да е незаслужено и ако бяха спечелили. Не ми харесва, че пак виждам коментари по отношение на съдийството, в това число и от устата на Илян Илиев. Започва да се изтърква тая мантра. Ако Домусчиев плащаше на съдии, едва ли Лудогорец щеше да загуби 5 точки в 4 мача, нЪл тъй?

В заключение, получи много хубав мач за родните стандарти. Въпреки, че Лудите не спечелиха, мачът ми хареса. Успех на Локо Пд занапред!

P.S.
Raid написа:С "О" - омаловажава.

Благодаря за точната поправка.
Изображение

Потребителски аватар
Raid
Контакти:

Мнениеот Raid » 29 авг 2016 00:21

Точно така - хубав мач, заслужено поделени точки. Щеше ми се българският отбор да победи, ама шанс...

Долно уйно написа:Рома и Удинезе италиански отбори ли са?

Не знам - не следя италиански футбол. Вероятно ако бях италианец щеше да ме интересува, ама не съм. Ти италианец ли си? А в САЩ бият ли негрите?

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 29 авг 2016 00:24

alexdb написа:
Raid написа:
buhata_prime написа:

ШЛ не е КЕШ. Любко и Звезда са печелили различен турнир с различен регламент. Това е положението. Тогава КЕШ е бил най-силния турнир в Европа. Друг е въпроса, че регламента е позволявал отбори с по-скромни възможности да го спечелят, но в случая на Звезда и Стяуа това увеличава стойността на успеха им. За съжаление обаче с този регламент на ШЛ това е невъзможно да се повтори.

Ами то за това е направен такъв регламент в ШЛ(освен парите от ТВ) и голегите отбори да имат възможност за поправителен в групите на по-ранен етап.При директно елиминиране може да са чао още на най-ранна фаза.Тогава играеха само шампионите на страните си и нарлимер от СССР имаше един отбор, а не една сюрия олимпийци.Същото беше и с Югославия, Чехословакия.По-скромните отбори си отпадаха още първия ръг и оставаха наистина само сериозни противници.Можеше някой късметлия да стигне и до втория, но там вече съперникът задължително беше сеелиозен.Така че и сега "КЕШ" започва след групите на ШЛ.

Върни се в “Лудогорец”