КБ | Лудогорец - Литекс | 1/4 финал (реванш) - 5:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

мили

Re: КБ | Лудогорец - Литекс | 1/4 финал (реванш)

Мнениеот мили » 18 мар 2015 22:08

Red thunderstorm написа:
мили написа: Ако Лудогорец "легне" на Литекс за Купата, в плейофите Литекс може да пусне на Лудогорец и да скочи на ЦСКА.

Към 30-тата минута е 2:0. Някакви други предположения имаш ли? Нещо за лягане, ставане, търкаляне... ;)

Нямам, колега.
Мислех, да помогнем на Литекс, да ги пуснем за купата, ама с моето мислене не става. Явно, Лудогорец не прощава.
Домусчиев не участва в схеми.
Сега трябва да победим Ботев, след това като им сложим една ръка и на червеноармейците, ще изгонят тройчо и лупи заедно.

Потребителски аватар
ELFen
Контакти:

Re: КБ | Лудогорец - Литекс | 1/4 финал (реванш) - 5:0

Мнениеот ELFen » 18 мар 2015 22:34

Както е нормално да се казва в такива моменти, от един мач не могат да се правят обобщения, но с оглед на игрите на останалите и това , че до момента Литекс бе най-добре представилият се след паузата може да се сподели: нищо добро не ги чака останалите в шестичката....Може да сметнем,че това се дължи на възвръщане на самочувствието и до голяма степен следващите 2 домакинства да определят изхода на шампионата ! ;)
Витиня потвърди добрите ми впечатления за него и го искам още един сезон /не резерва/... Кайсара и Ешпиньо показаха кои са!
Чакам с интерес следващите 2 мача с възродения Ботев и "претендента" ;)
висша математика:314 :idea:

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 18 мар 2015 22:54

Литекс е най-слабия отбор в първата шестица и който си прави извод от този мач днес е тотален футболен неграмотик.
Та те победиха Локо Пд с клизма. Днес в мача Лудогорец тотално надигра Литекс, тъй като те си имат един треньор да им е жив и здрав, а головото изражение е измамно, два вратарски гола и един рикошет. Видяхме го Лудогорец, колко може срещу Берое и Левски.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Илич Рамирес
Контакти:

Мнениеот Илич Рамирес » 18 мар 2015 23:05

BadBoy написа:Литекс е най-слабия отбор в първата шестица и който си прави извод от този мач днес е тотален футболен неграмотик.
Та те победиха Локо Пд с клизма. Днес в мача Лудогорец тотално надигра Литекс, тъй като те си имат един треньор да им е жив и здрав, а головото изражение е измамно, два вратарски гола и един рикошет. Видяхме го Лудогорец, колко може срещу Берое и Левски.

Видя ли го хубаво?Още ще има да гледаш и да се пулиш.

entwickler
Контакти:

Мнениеот entwickler » 19 мар 2015 09:22

Всички бяха на супер ниво. Безяк ако почне да вкарва - няма да е лошо (най-слаб от всички).

dream team
Контакти:

Мнениеот dream team » 19 мар 2015 10:44

Ако и Безяк се отпуши, ще има още разгромни резултати в първата шестица. Явно напрежението спадна, след като Лудогорец поведе в класирането с 3 точки.

Интересно какво става с Хамза. Въобще не се появява в групата. Какво е състоянието му след турнира в Африка?

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 19 мар 2015 11:32

dream team написа:Ако и Безяк се отпуши, ще има още разгромни резултати в първата шестица. Явно напрежението спадна, след като Лудогорец поведе в класирането с 3 точки.

Интересно какво става с Хамза. Въобще не се появява в групата. Какво е състоянието му след турнира в Африка?

Хамза е най-голямата ви трансферна грешка - много претенции, малко игра :roll: На какво отгоре взима тия пари, не знам :?
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 19 мар 2015 11:57

k20dan4o написа:Най-доволен от победата ни ще е BRF

Чак най-доволен едва ли съм!Предпочитах вие да продължите за да срещнете седмите в класирането!Сега след жребия съм много доволен!
За мача нищо не казвам,защото не съм го гледал,ама предполагам съдията ви е помогнал :lol: !

мили

Мнениеот мили » 19 мар 2015 14:56

BRF написа:

Чак най-доволен едва ли съм!Предпочитах вие да продължите за да срещнете седмите в класирането!Сега след жребия съм много доволен!
За мача нищо не казвам,защото не съм го гледал,ама предполагам съдията ви е помогнал :lol: !

Нееее, получихме съвети от тройчо. Той беше една седмица на обучение при Дерменджиев. :lol:

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 19 мар 2015 16:16

мили написа:
BRF написа:

Нееее, получихме съвети от тройчо. Той беше една седмица на обучение при Дерменджиев. :lol:

Пази Боже :o !Може да си го харесвате вашия физкултурник,ама аз не го приемам!

Върни се в “Лудогорец”