Лафчис: Лудогорец стана омразен, при феърплей ЦСКА ще е пръв
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Лафчис: Лудогорец стана омразен, при феърплей ЦСКА ще е пръв
Абе да питам,по-старите потребители,по времето на Цола и Балев имало ли е такава омраза към Левски и ЦСКА от страна на другите запалянковци 
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
ticha i vladislav написа:Най-обичам изказвания:Досега ми бяхте симпатичен отбор,но вече не!!!!Ако Лудогорец станат 4-ти път поред шампиони,ще станат още по-омразни.Затова трябва да се работи Левски и Цска непрекъснато да има какво да делят,и трудно да имат единна позиция.И обратно отборите извън София винаги да са заедно срещу общото синъо-червено зло.
Абсолютно вярно. Провинцията не трябва да се дели, а работи заедно срещу недоразумението ЦСКА и останалите софийски отбори. Днес шампиони са Лудогорец, утре трябва да са Черно море, Нафтекс и т.н. Важното е софийските отбори-мутанти да страдат, защото до голяма степен заради тях фуболът в страната е на таквоа ниво, а също този в провинцията е на изчезване. Забележете, не казвам София или хората там, а софийските отбори.
terata написа:bobo_13 написа:КАква подкрепа получава Лудогорец от БФС в последните 5 години? Подкрепата, която аз виждам от БФС за този перииод е към други отбори
- ЦСКА - въпреки огромните дългове, нон стоп му се дава лиценз; не се наказват треньори за нахлуване на терена; няма наказания за хвърлени бетонни късове на терена по време на мач; няма наказание; неплащане на осигуровки на игрчите; неизпълнение на концесионния договор към държавата
- Левски - имат задължения от 30 млн. към собствения си президент, който размахва документи и се бие с гърдите и казва, че ако напусне отбора трябва да му ги връщат, позволява на отбора да не плаща осигуровки и заплати с месеци, а служителите с години.
- Локо Сф - затваряне на очите пред очевадно уговорени мачове с Литекс и ЦСКА в послените 2 кръга...сещате се
- Черно море и Марек - как това на което се играят официалните мачове може да се нарече футболен терен??? то градинката, която не се поддържа пред блока ми е в по-добро състояние.
Тук въобще няма да споменавам, че на мачовете(особено на гостуванията) на Левски и ЦСКА срещу провинциални отбори се слагат софийски съдии. За помощта през години към тези 2 отбора много съдии са си патили. Каква е точно подкрепата на БФС към Лудите? Че изпълниха всяка една прищявка на чорбарите ли? Че направиха ремонт на националния стадион за мачовете от ШЛ ли?
Поне сам усещаш ли се, че си доста глупав, или трябва аз да ти го обясня, хмъ? БФС си затваряло очите за уредените мачове на Локо Сф, ама за уредените на Лудогорец нито думичка? ЦСКА не изпълнявали концесионния си договор и тва кво общо има с БФС? За Батков и дълговете ни наказаха от УЕФА за неспазване на финансовия феърплей. А тва че, някой не плащал първо трябва някой да сезира БФС за да очаква някакви мерки оттам, а доколкото знам никой няма такива претенции към Левски. Кои са тия служители в Левски невзимали пари с години бе?Ти имаш ли нещо там горе? Ква подкрепа кви пет леа?
Кои са уредените мачове на Лудогорец? МАчът с МАрек ли? И кой го твърди? Великите разбирачи от "Господари на ефира"? Аз лично видях как Лудите надиграха тотално домакините, а можеха да вкарат поне още толкова гола. Чудно ми е какво биха казали същите тези велики анализатори за победния гол на БАрса с/у Валенсия.....Аз не виждам защо БФС не се самосезири, при положение, че Батков свиква пресконфернции и тръби това на ляво и дясно. Колкот до служителите без заплати.....братовчед ми работи в единия от фен магазините и не беше получавал 5 месеца заплата и в наалото на този месец напусна, за да отиде другаде, където поне ще му плащат. Отделно той ми е разправял как хората, които се отбиват в магазина и работят на Герена са се оплаквали.
Интериорни врати - Врати хармоника
Бобо и фена с шала на Лудогорец няма смисъл да спорите с тях.Самото съществуване на Лудогорец е основният проблем.Ако Лудогорец изчезне ще изчезнат и всичките им проблеми.
Цяла България мрази гнусния отбор от Делиормана без нито един фен!
ЗАКРИВАЙ!
ЗАКРИВАЙ!
ivan56 написа:Абе да питам,по-старите потребители,по времето на Цола и Балев имало ли е такава омраза към Левски и ЦСКА от страна на другите запалянковци
За Цола и Балев не знам, но аз си спомням от годините, когато играеха Гибона, Кокала, Стоичкво, Лъчо Танев, Велинов....в провинцията навсякъде ги мразеха, защото по партийна линия събираха всички добри футболисти и въпреки, че резултата от мача се знаеше предварително, хората пълнеха стадионите да видят на живо най-добрите бг футболисти, защото тогава по телевизията се даваха само Левски и ЦСКА + националния отбор. Нямаше информация за другите първенства. Винаги стадионите бяха пълни, защото хората тайно се надяваха техния отбор да победи и това да е една малка революция по това време. Ст6игало е след такъв мач, който не се е развил по първоначалните планове на полувремето да се уволняват директори или градски партийни секретари....тогава Партията и Армията уволняваха. Дори след мач на Левски в Стара Загора , съдията жестоко реже Берое и се стига до бунт по време на мача от домакините, който е прикрит от медиите. На едно от следващите гостувания на Левски във Велиоо Търново се изсипват около 1500 заралии и опъват голям трансперант "Вси беройци сме за Етър. Стара Загора мрази Левски".
По това време ЦСКА и Левски бяха двата инструмента на държавата да се бори на футболния терен с европейските капиталисти. По подобие на другите соц държави, трябваше да има 1-2 силни отбора с идеята да се спечели някоя купа....но май само ние не успяхме да се уредим. НАй близо бяха чорбарите.
-
alexpetrof
- Контакти:
parazit написа:Бобо и фена с шала на Лудогорец няма смисъл да спорите с тях.Самото съществуване на Лудогорец е основният проблем.Ако Лудогорец изчезне ще изчезнат и всичките им проблеми.
Прав си
Teo написа:Цяла България мрази гнусния отбор от Делиормана без нито един фен!
ЗАКРИВАЙ!
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/473/8033473d.jpg[/wrapimg]
Teo написа:Цяла България мрази гнусния отбор от Делиормана без нито един фен!
ЗАКРИВАЙ!
Аз не ги мразя и не съм фен на Лудогорец,а искам да гледам силни български отбори.В момента само Лудогорец е такъв.Писна ми да гледам как ЦСКА,Левски и Литекс отпадат след 2 или 4 мача в евротурнирите и футбола който играят е пародия на истинския..Още Слован Братислава щеше да е отстранил всеки един от трите по-горе.Не искам да гледам брутални влизания,интриги по 50 жълти картона на мач и рушене на стадиони,а нормален футбол.Тук футболът се изродява в мини войни,а не каквато е неговата идея да внася удоволствие и наслада от гледането му.Самото мислене на българските фенове по стадионите е аборигенско и няма нищо общо с това на нормалния европеец.
Последна промяна от parazit на 08 дек 2014 12:06, променено общо 1 път.
parazit написа:Бобо и фена с шала на Лудогорец няма смисъл да спорите с тях.Самото съществуване на Лудогорец е основният проблем.Ако Лудогорец изчезне ще изчезнат и всичките им проблеми.
Аз това го знам. Същото беше и с Литекс. В последните 2-3 години Литекс не си дава зор за титлата и сега около тях е спокойно, но преди това.....какви войни бяха на Герена и Армията на техни мачове....Преди година беше същото и с Ботев, когато се заформи още един провинциален отбор до Литекс и Лудогорец. Ботев на брокерите същата работа....Когато някой използва методите на Левски и ЦСКА с/у самите тях......реват, ама те като ги използваха толкова години....всичко бе наред.
Дори феновете на двата отбора не си признават, че са били и продължават да се подкрепят от Държавата, БФС и Партиите(БСП и ГЕРБ, дори се говори под сурдинка и за ДПС).
-
твоето желание
PAJO написа:http://img2.sportal.bg/uploads/news/2014_49/images/00522003.jpg
Къде бяхте националисти ?
Каузата без безплатен транспорт не е същата !
Добре, че сме ние, за да се пълнят стадионите в София. На кой друг мач освен на Лудогорец можеш да видиш пълен стадион в България. Всички ходят на "Васил Левски", "Българска армия" и "Георги Аспарухов", за да видят чудото Лудогрец и да се насладят на играта на отбора? През останалото време същите стадиони пустеят, защото отборите играещи на тях не им предлагат никаква качествена продукция. Не се притеснявайте, на пролет ще се върнем в София, за да се докоснете отново до нас, за д аможете да се похвалите, че имате висока посещаемост на стадионите си с хора дошли да ни видят.
Не е нужно Батков да дава пари на Монтана, за да легнат последните. Просто хората са си казали хайде първия мач да ни биете и да изкараме пари от неочаквания резултат и след това да ни върнете жестта.
Нормално е всички да ни мразят, защото сме най-добрите и показахме на всички как се прави стойностен футбол. С 10 млн. бюджет да не можеш да отстраниш Тампере, Иртиш, Сарево и Търнава! Как да не ни мразиш? Няма нищо по-нормално от това.
Батков, който смята, че отборът му играе като Барселона и щял 10 години да мачка в България и говорещ за трактористи и подиграващ се на отбор, че пътувал с автобус, а не със самолет не е ли арогантност? Лупи, който постоянно лъже, че се изплатил с футболисти и всякакви други и не дава дължимите пари по трансфера на Чочев и не се е оправдавал само с извънземните не е ли арогантност?
Има един клуб в България и това е Лудогорец. Молете се Георги Домусчиев да не вземе Локо Пд, защото тогава титла никога повече няма да видите и след 10 години ще сте останали без фенска маса.
Направете молебен да ви пратят Цола Драгойчева 2 и Митко Балев 2, защото работата е много зле.
Последна промяна от твоето желание на 08 дек 2014 12:09, променено общо 2 пъти.