Проектът "Лудогорец“ не е от полза за спорта !

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Sublimie+
Контакти:

Re: Проектът "Лудогорец“ не е от полза за спорта !

Мнениеот Sublimie+ » 03 дек 2014 12:17

Проектът "Лудогорец“ не е от полза за спорта !

Гледайте си работата!

Време беше някой нагледно да покаже на великте "грандове", колко "титлата"- гранд е категорично незаслужена!
Всичко започна с Нефтохимик преди години, продълкжи с Литекс и днес завършва с Лудогорец и Берое!

Днес от "Гранд" и Уески, и ЦеЦеКа са нищо повече от отбори пред разпад, с по един отрязан крак и ходещи по тънко въже над дълбока пропаст. '
Нямат бази, нямат стадион, нямат работещи школи, нямат собтствени автобуси. Но за сметка на това имат грандиозни претенции и още по-грандиозни дългове и ипотеки. В това число дългове към играчите и помощния персонал, които не са получавали заплати от по няколко месеца!

Благодаря ви, но предпочитам в България да няма други такива "грандове"- без нищо зад гърба си освен едното голо самочувствие, носталгия по отминалите добри времена и гореща обич към милиционерите и БеФеСе.

Потребителски аватар
ivo77
Контакти:

Мнениеот ivo77 » 03 дек 2014 12:19

Абе щом бърка толкова надълбоко в дупетата на червените кхмери, значи е много от полза тоя ''проект''.. :lol:

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 03 дек 2014 12:22

Сега не мисля, че е нужно да отделям време на такива индививиди като Стойне Манолов, който го видяхме на стадиона в Букурещ, интересно ми е по каква линия бе в ложата ! Там беше и един други олигофрено-мислещ - Георги Марков - Рендето, който постоянно плюе по Лудогорец, но това са типични дребни душици..

Аз съм фен от около 30 години на отбора. Да имало е периоди когато не съм бил активен на стадиона (в селскта група и В групите), но винаги съм си бил фен а отбора, Изгледал съм над сто мача и повече на отбора в Б група в периода 1982-2000.
За мен а и за много от пишещите тук , богатството е СТАДИОНА, защото Домусчиев няма да го занесе на гръб, то остава за Разград и Лудогорец, ако ще и в Ж група да играем (пример - стадиона в Калиакра, в Сливен)...
Каквото и да стане оттук нататък ние оставаме в историята на БГ футбола и това няма как да се отнеме.
И съм сигурен че много повече от 200 човека ще ходят на мачове, хората от града обичат футбола, просто са друг тип - не са наркоси, не са пиромани, по-улегнаали са..Извадете статистики от 80-те и 90-те години от Спорт тото и Меридиан мач..и вижте каква посещаемост имаше Лудогорец . Винаги е бил в 5-ицата !. Това дали ще сме шампиони , дали не, мен няма да ме спре да ходя на мачове - за мен са важни две неща = цени на билети и условия на стадиона!Може би ако бях 18 годишен тези неща не биха ме интересували, но сега и аз съм от улегналите фенове и за мен комфорта е важен.
Лудогорец няма толкова лесно да загине, както им се иска на някои, и си има достатъчно местни фенове които ще го държат жив!
Само Лудогорец!
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

gergin
Контакти:

Мнениеот gergin » 03 дек 2014 12:23

Бате дреме ми на мен за тази кауза.Да не забравяме,че домуса е ял и крал от ЦСКА ,ама това не се говори.Ще ми кажете ,че не си е топял ръцете в кацата с мед,когато в ЦСКА имаше: ходи го разправяите това в кв.Хр.Ботев,Герена.
Последна промяна от gergin на 03 дек 2014 12:28, променено общо 1 път.

gergin
Контакти:

Мнениеот gergin » 03 дек 2014 12:25

snakebite написа:Сега не мисля, че е нужно да отделям време на такива индививиди като Стойне Манолов, който го видяхме на стадиона в Букурещ, интересно ми е по каква линия бе в ложата ! Там беше и един други олигофрено-мислещ - Георги Марков - Рендето, който постоянно плюе по Лудогорец, но това са типични дребни душици..

Аз съм фен от около 30 години на отбора. Да имало е периоди когато не съм бил активен на стадиона (в селскта група и В групите), но винаги съм си бил фен а отбора, Изгледал съм над сто мача и повече на отбора в Б група в периода 1982-2000.
За мен а и за много от пишещите тук , богатството е СТАДИОНА, защото Домусчиев няма да го занесе на гръб, то остава за Разград и Лудогорец, ако ще и в Ж група да играем (пример - стадиона в Калиакра, в Сливен)...
Каквото и да стане оттук нататък ние оставаме в историята на БГ футбола и това няма как да се отнеме.
И съм сигурен че много повече от 200 човека ще ходят на мачове, хората от града обичат футбола, просто са друг тип - не са наркоси, не са пиромани, по-улегнаали са..Извадете статистики от 80-те и 90-те години от Спорт тото и Меридиан мач..и вижте каква посещаемост имаше Лудогорец . Винаги е бил в 5-ицата !. Това дали ще сме шампиони , дали не, мен няма да ме спре да ходя на мачове - за мен са важни две неща = цени на билети и условия на стадиона!Може би ако бях 18 годишен тези неща не биха ме интересували, но сега и аз съм от улегналите фенове и за мен комфорта е важен.
Лудогорец няма толкова лесно да загине, както им се иска на някои, и си има достатъчно местни фенове които ще го държат жив!
Само Лудогорец!

100мача за 18год.това е добре.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 03 дек 2014 12:26

dickinson написа:
Red joker написа:
dickinson написа:Лудогорец не е от полза на ЦСКА, затова нека веднага бъде приключен.
Лудогорец е виновен че ЦСКа не вкара дузпа и изпуска положения.
Лудогорец е виновен че ЦСКА не е отстранявал противник в евротурнирите няколко поредни години(а Лудогорец най-безсрамно играе над 10 мача на сезон там)
Лудогорец е виновен за дълговете на ЦСКА и че имат най-много чужденци в състава.
Лудогорец е виновен че правим равен с Малта.

Лудогорец е виновен за падението на футбола ни и сигурно и на държавата

Апропо, Реал Мадрид заради кой отбор дойде да играе в България

До тук добре,никой не оспорва успехите на Л-ц,но също тека недей да вадиш неща от контекста и да оспорваш начините по ,които това отборче печели в България,за да стигне до успехите в ЕКТ :!: Ако Л-ц играе феърплей и печели,щеше да има симпатиите на всички за разлика от сега :idea: :!:

Когато преди 2 години Лудогорец загуби титлата в борбата с Левски (после Левски ни я подари великодушно), ние поздравихме Левски за титлата и не я успорвахме, въпреки тоталната и политическа подкрепа за Левски тогава.
Левски спечели директния мач и си я спечели - това е.
Ако сте гледали интервюто - Домусчиев каза че титлата не е задължителна, задължително е влизането в групите на Лига Европа, защото приходите се увеличават доста.

Не си спомням отбора от подУЯне да е печелил титла в последните 5 години, не знам за каква титла точно сте ги поздравили :? ... :shock:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

gergin
Контакти:

Мнениеот gergin » 03 дек 2014 12:27

gergin написа:
snakebite написа:Сега не мисля, че е нужно да отделям време на такива индививиди като Стойне Манолов, който го видяхме на стадиона в Букурещ, интересно ми е по каква линия бе в ложата ! Там беше и един други олигофрено-мислещ - Георги Марков - Рендето, който постоянно плюе по Лудогорец, но това са типични дребни душици..

Само Лудогорец!

Защо обвинявате феновете на ЦСКА,Левски,Ботев,че са наркомани щото ходят на всеки мач ли?Да си видял спринцовки по трибуните?

pupesh
Контакти:

Мнениеот pupesh » 03 дек 2014 12:27

gergin написа:Абе заухав къде отиват парите от билети бе в детската школа ли бе.Дане би да е пълен стадиона заради Лудогорец вярно благодарение на тях.Но всеки отиде на стадиона заради Реал ,Пула.Фен клуба на Реал в България е 100 пъти по-голям,ако не и 10000 от публиката която е от Лудогорец,ако има такава.60% с Ливърпул на стадиона бяха за тях с червени шалчета.Прегледаите репортажите преди мача(интервютата)

Доколкото знам парите отиват за 5 нови терена за школата и за ремонт на стадиона, а на феновете на Реал и Пула-голямо благодарско за тези инвестиции...
фен на еднодневката

gergin
Контакти:

Мнениеот gergin » 03 дек 2014 12:30

Разправяи ги на някои друг,там в делиормана видяхме юношите на какво ниво са.

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 03 дек 2014 12:30

gergin написа:

Само Лудогорец!

Казал съм над 100 мача, а и в периода 1990-98 Лудогорец игра във В група и не съм бил толкова активен но и тогава (като ученик и студент) съм гледал десетки мачове..Ако си добър по математика може да смяташ...
А и твоето мнение не ме интерсесува честно казано, и какво мислиш ....за моя отбор !
Последна промяна от snakebite на 03 дек 2014 12:32, променено общо 1 път.
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Върни се в “Лудогорец”