dream team написа:Паветата вече ги видяхме на подобието на стадион в Борисовата градина.
Е все пак тяхното е много повече стадион от вашето все още

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
dream team написа:Паветата вече ги видяхме на подобието на стадион в Борисовата градина.
CSKA 78 написа:На този мач има ли поне 500 души фенове на кренвиршите?! Или днес не раздават кренвирши и за това са толкова малко хората?!![]()
hd29 написа:dream team написа:Паветата вече ги видяхме на подобието на стадион в Борисовата градина.
Е все пак тяхното е много повече стадион от вашето все още
BRF написа:Като гледам доста мнения са против нас,странно!
mozart написа:BRF написа:Като гледам доста мнения са против нас,странно!
Какво против отборът ви съм написал? Стадионът ви е ужасен и това не е от вчера. Този камък дето го хвърлиха на мача с нас не е минал през охраната нали? Ако е внесен от вън си връщам думите назад!
BRF написа:mozart написа:BRF написа:Като гледам доста мнения са против нас,странно!
Какво против отборът ви съм написал? Стадионът ви е ужасен и това не е от вчера. Този камък дето го хвърлиха на мача с нас не е минал през охраната нали? Ако е внесен от вън си връщам думите назад!
Виж сега!Имах в предвид повечето,а пък с твоето свинска кочина,доста ми падна в очите!Не трябва да си го слагаш на сърце,просто констатация!
mozart написа:Е не се обиждай, същото като с турците дето го обясняваше, но и ти не си го слагай на сърце. Аз на всичко гадно викам кочина, а това, че някой се е обидил е друга работа. Не ми отговори дали камъкът е минал през охраната или е от порутените трибуни?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта