Базел - Лудогорец - 4:0 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Re: Базел - Лудогорец

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 03 ное 2014 00:24

Alexx написа:
fiesta написа:Новини след Базел и Грасхопърс: Айети и Валтер Самюуъл (централни защитници) са контузени. .

Нормално. Швейцария е нормална държава и швейцарското първенство е нормално. Там няма треньора на противниковия отбор да каже на играчите да не дават 100% от себе си за да не изморят Базел за ШЛ.

За разлика от някои бананови републики ...

Ако те чуят в Коста Рика и Еквадор ще те съдят за обида на банановите републики.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
matador1
Контакти:

Мнениеот matador1 » 03 ное 2014 20:40

Betchualeng Arnaikem написа:
Alexx написа:
fiesta написа:Новини след Базел и Грасхопърс: Айети и Валтер Самюуъл (централни защитници) са контузени. .

Нормално. Швейцария е нормална държава и швейцарското първенство е нормално. Там няма треньора на противниковия отбор да каже на играчите да не дават 100% от себе си за да не изморят Базел за ШЛ.

За разлика от някои бананови републики ...

Ако те чуят в Коста Рика и Еквадор ще те съдят за обида на банановите републики.

+ Щрелер няма да играе, с херния бил. + Наказания Дие, + още един дето не му помня името е контузен... + Иван Иванов.

Лудогорец имат всички шансове за победа.

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 03 ное 2014 22:08

Лудогорец бие и почти сигурно е на осминафиналите :P !!!!
0:2 ;)

dream team
Контакти:

Мнениеот dream team » 04 ное 2014 11:42

В игра за Базел се връща Марсело Диас. Има добър контрол върху топката и прави отлични асистенции. Надявам се да са му обърнали внимание.

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 04 ное 2014 11:44

Пак се започна със колко гола ще паднат Българите и как щели да бъдат смачкани....и това вече 2 години.

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 04 ное 2014 12:34

Интересен и борбен мач очаквам ;)

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 04 ное 2014 12:34

Направо предлагам мненията на потребителите Тео,CSKA78,batmanlevski и подобни, пишещи редовно с цел хейт в темите за Лудогорец, да бъдат незабавно изтривани в момента на появата им :!: Не сте интересни, а досадни и жалки в омразата си :idea:

По темата - равен или победа за Лудогорец с един гол разлика.
Изображение

Изображение

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 04 ное 2014 13:51

Soulen ме е изпреварил, но точно за това става дума - всеки е свободен да изразява каквото си иска мнение за Лудогорец (аз не съм фен на тима от Разград, но им симпатизирам в евротурнирите, защото откакто гледам футбол те са единственият роден отбор, който ми е доставил удоволствие да наблюдавам играта му! Епизодичните прояви на ЦСКА, Левски и другите отбори няма как да се сравнят с постигнатото от Разград в кратки срокове) Проблемът на гореспоменатите потребители е тяхното постоянно хейтване във всяка възможна тема за зелените! При това коментарите им са толкова еднотипни и досадни, че наистина е грозно ако го погледнете от този ъгъл :idea:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
JACKO
Контакти:

Мнениеот JACKO » 04 ное 2014 14:50

BRF написа:
JACKO написа:
CSKA 78 написа:
CSKA69 написа:Направо предлагам мненията на потребители CSKA78

А аз предлагам веднага мненията ти да бъдат трити в подфорум ЦСКА! На ЦСКА-р тръгнал да се прави! Ти си делиорманец мойто момче! :shock: :lol:

ПП Не си ти този, който ще казва къде да пиша и какво да пиша! :evil: :idea: :arrow:

[offtopic]Само с "мойто момче" доказваш що за човек си.
Аз бих добавил и Левскар90 и илиянчуу.[/offtopic]
http://topsport.ibox.bg/news/id_1004887160
Една истинска легенда която не робува на миналото, а е респектирана от настоящето, т.е. живее.
[offtopic]зачеркни го и него от списъка омнико[/offtopic]

Аз не виждам Петър Жеков да изразява мнение,което много да се различава от мненията на повечето фенове на ЦСКА!
Знаеш ли кое е тъпото в твоя коментар?Ако след мача между нас съдията сгреши(примерно) и същия Петър Жеков каже,че сте ни били заради съдията(чисто хипотетично е всичко това),ще го обявите за изкуфял старец.Понеже обаче изразява мнение,което ти харесва го наричаш "истинска легенда"!

[offtopic]:) АЗ лично НЕ бих го обявил за "изкуфял старец"(да направи още един 70 юбилей), за другите не отговарям. Признавам успехите и уважавам имена и хора но...аз живея в настоящето - за миналото не съм отговорен, както и за действията на "другите" - освен за семейството(което не е друго, а е мойто.)[/offtopic]
Лек следобед, и нека стане хубав мач.

Върни се в “Лудогорец”