Локо Сф.-Лудогорец (2:2) FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Локо Сф.-Лудогорец (2:2) FT

Мнениеот BRF » 24 авг 2014 14:20

Локото заслужаваха повече победата,но не се възползваха от създадените положения,особено Том!Равният си е добър резултат и за двата отбора в предвид развитието на мача!Първите два гола бяха страхотни!

Потребителски аватар
BEROE_StZ
Контакти:

Мнениеот BEROE_StZ » 24 авг 2014 18:47

snakebite написа:
BEROE_StZ написа:[
Изкуствен отбор с платени фенове, подпиран брутално от съдиите в България, без нито един собствен футболист....Това е Биовет (Хувефарма) :shock:
Благородният жест на всички българи, които ви подкрепяха в ЛЕ и неблагодарника Домусчиев от друга страна.....И журналиститете ви са били виновни. Смукачев обаче плонжираше добре срещу Стяуа :mrgreen:

Сега...предполагам си грамотен. Намираш един вестник Спорт тото от периода 1998-2000 и поглеждаш средната посещаемост в Б група. Гледаш там един отбор Лудогорец - Антибиотик който има средна посещаемост 3000 човека, не шампион, в Б група, ИЗПАДАЩ !
няма Домусчиев, няма Хювефарма...
След това вземаш един пистолет и ...

.............
Посочи един футболист от онзи Лудогорец (който е играл през 2011г в Б група) С пистолети ли са въоръжени платените фенове ? :mrgreen:
Снощи по Канал 3 имаше откровения за безплатните автобуси....
1972, 1979, 1986, 2010, 2013, 2015, 2016

hijack1
Контакти:

Мнениеот hijack1 » 24 авг 2014 19:59

Аз не знам някой да отрича че има безплатни автобуси. Не виждам обаче и какво ви зсаяга, че има такива.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 24 авг 2014 21:34

hijack1 написа:Аз не знам някой да отрича че има безплатни автобуси. Не виждам обаче и какво ви зсаяга, че има такива.

:shock: :lol: Как никой да не отрича :lol: !Няма лошо,разбира се,ама и последните дни тук хора скачаха да обясняват как нямало такова нещо!

Потребителски аватар
IvailoRz
Контакти:

Мнениеот IvailoRz » 25 авг 2014 11:09

Само ,че никой не вдява че не са отпуснати от клуба !!!!!!!!! Не са от Домусчиев бе , разберете ! Автобусите се организират от феновете . Примерно аз имам фирма , не ме бъркат 200 лева и наемам един автобус . Или пък съм собственик на транспортна фирма , или на автогара .... Това е подкрепа, а не организиран транспорт от Домусчиев + баничка + билет . Билетите се плащат ! 15 леи беше за мача в Румъния , а имаше и стотици коли, защото 25 автобуса по 50 човека са 1200 човека , а ние бяхме 3000 !

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 25 авг 2014 12:52

IvailoRz написа:Само ,че никой не вдява че не са отпуснати от клуба !!!!!!!!! Не са от Домусчиев бе , разберете ! Автобусите се организират от феновете . Примерно аз имам фирма , не ме бъркат 200 лева и наемам един автобус . Или пък съм собственик на транспортна фирма , или на автогара .... Това е подкрепа, а не организиран транспорт от Домусчиев + баничка + билет . Билетите се плащат ! 15 леи беше за мача в Румъния , а имаше и стотици коли, защото 25 автобуса по 50 човека са 1200 човека , а ние бяхме 3000 !

Пич,стегни се малко!Или излезте с обща теория!Не разбирам,какво лошо има в този беден район,олигарха да плати транспорта?

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 25 авг 2014 18:08

BRF написа:
IvailoRz написа:Само ,че никой не вдява че не са отпуснати от клуба !!!!!!!!! Не са от Домусчиев бе , разберете ! Автобусите се организират от феновете . Примерно аз имам фирма , не ме бъркат 200 лева и наемам един автобус . Или пък съм собственик на транспортна фирма , или на автогара .... Това е подкрепа, а не организиран транспорт от Домусчиев + баничка + билет . Билетите се плащат ! 15 леи беше за мача в Румъния , а имаше и стотици коли, защото 25 автобуса по 50 човека са 1200 човека , а ние бяхме 3000 !

Пич,стегни се малко!Или излезте с обща теория!Не разбирам,какво лошо има в този беден район,олигарха да плати транспорта?

Е мисля че правилно е написал човека, какво не разбра ?
Кой плати бензина на колите ?
Незнам и клуба да плаща транспорта ПРЯКО, прави го със спонсорства. Какво пречи да натисне транспортни фирми както транспортират работниците му, да направят един курс за тяхна сметка в Букурещ ??. отделно и Общината може да звъня на този-онзи..за по един курс !Какво се правите на ударени, знаете как стават тези работи...
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 25 авг 2014 21:20

snakebite написа:
BRF написа:

Е мисля че правилно е написал човека, какво не разбра ?
Кой плати бензина на колите ?
Незнам и клуба да плаща транспорта ПРЯКО, прави го със спонсорства. Какво пречи да натисне транспортни фирми както транспортират работниците му, да направят един курс за тяхна сметка в Букурещ ??. отделно и Общината може да звъня на този-онзи..за по един курс !Какво се правите на ударени, знаете как стават тези работи...

Ама няма лошо !!
Точно това казваме. Има ли безплатен транспорт или казано по ваш начин "транспорт платен чрез спонсорство " ???
Безплатни билети видяхме,че има.
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 25 авг 2014 21:39

subzero написа:[
Точно това казваме. Има ли безплатен транспорт или казано по ваш начин "транспорт платен чрез спонсорство " ???

Безплатни билети НЯМА. Имаше на цена 30, 25 и 15 леи !
Безплатен транспорт съм ползвал - един-единствен път финала през 2012г. в Бургас...
Безплатен билет НИКОГА не съм ползвал .
Още нещо ??
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 25 авг 2014 22:58

]
snakebite написа:
subzero написа:[

Безплатни билети НЯМА. Имаше на цена 30, 25 и 15 леи !
Безплатен транспорт съм ползвал - един-единствен път финала през 2012г. в Бургас...
Безплатен билет НИКОГА не съм ползвал .
Още нещо ??

Изображение
Това какво е ???
Това,че ти не си ползвал не значи,че няма.
Вероятно и наркотици не ползваш,ама ги има.
И пак казвам,не е лошо да има. Лошо е да отричате очевидни неща.
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Върни се в “Лудогорец”