D.Georgiev написа:BRF написа:мили написа:D.Georgiev написа:Дюделанж може да не влизат като фаворите в този мач, но не са и тези аутсайдери за които ги представят всички.
Искат:
Да омаловажат предполагаемия успех на Лудогорец.
Ако загуби Лудогорец, да ги унижат!

Би било унижение да се отпадне от такъв отбор и не е кой знае какво да го отстраниш!Даже трябва да е с две победи.Така разсъждавам аз и това бих искал от моя отбор,за вас не знам!
Ти след "Мура" от твоя отбор, освен продължаване, не знам какво друго може да искаш. Знаем го стойчо, ще затваря мачовете, за да не получите гол, напред каквото стане. Да, ама ако нищо не стане и ви мушнат някой парцал, после пак ще има "ама ние сега градим отбор..."
Много си зле(сега да не заплашиш пак с напускане на форума

)Аз каквото съм гледал да прави моя ЦСКА,ти никога няма да видиш!Писах какво АЗ бих искал от МОЯ отбор,но селската ти комплексарска кратуна не може да асимилира нещата и всичко и звучи като заяждане

!Жалка работа!
Фенския ми манталитет е изграждан с години и не може едно продължаване срещу люксенбургски отбор да го смятам за успех!Когато ЦСКА се завърне от мач в ЕКТ от подобна дестинация без ПОБЕДА го смятам за неуспех!Ти ако искаш си ги виждай нещата към твоето отборче както си решиш!