Лудогорец срещу Дюделанж - 4:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Лудогорец срещу Дюделанж

Мнениеот BRF » 28 юни 2014 15:28

hijack1 написа:Блестяща логика! Все пак купата на Норвегия и Шампионската Лига са еднакво популярни турнири и няма как да не знаеш регламента само на единия!

Логиката е следната,еднакво малко ме интересуват и двата турнира!Сега ми стана любопитно и толкова!

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 28 юни 2014 16:59

BRF написа:
hijack1 написа:Регламентът на турнира е прост, но все се намира някой който не е разбрал.

А регламента на ФА Къп знаеш ли го?А на купата на Норвегия?Сигурен съм,че и те са прости!

Колегата е прав, че за човек, който претендира че гледа и се интересува от футбол е несериозно да не знае пътя на българския шампион (без значение кой е той) към групите на ШЛ и ЛЕ. При отпадане от този съперник - отпадаме от ЕКТ изобщо, няма да има възможност за ЛЕ; ако ги отстраним отиваме в трети кръг - там при отпадане ще играем квалификационен кръг за групите на ЛЕ, ако пък продължим играем бараж за групите не ШЛ (като миналата година). Там вече трябва да е ясно - при отпадане - групи на ЛЕ, при продължаване - групи ШЛ.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 28 юни 2014 17:26

D.Georgiev написа:
BRF написа:
hijack1 написа:Регламентът на турнира е прост, но все се намира някой който не е разбрал.

А регламента на ФА Къп знаеш ли го?А на купата на Норвегия?Сигурен съм,че и те са прости!

Колегата е прав, че за човек, който претендира че гледа и се интересува от футбол е несериозно да не знае пътя на българския шампион (без значение кой е той) към групите на ШЛ и ЛЕ. При отпадане от този съперник - отпадаме от ЕКТ изобщо, няма да има възможност за ЛЕ; ако ги отстраним отиваме в трети кръг - там при отпадане ще играем квалификационен кръг за групите на ЛЕ, ако пък продължим играем бараж за групите не ШЛ (като миналата година). Там вече трябва да е ясно - при отпадане - групи на ЛЕ, при продължаване - групи ШЛ.

Благодаря за инфото!Гледам футбол и пътя на който и да е отбор,различен от ЦСКА в който и да е турнир-ми е безразличен!Не знам програмата на СП и ми е доста интересно.

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 08 юли 2014 21:30

Хм сега гледам на ливескора няква контрола Дуделанж - Шарлероа 4:1 в 70та мин. след проверка се оказа че тези са завършили 10 в Белгийското определено добра контрола за Дудитата
А то станало 4:3 Белгийците са се събудили :) Ама си беше 4:1 де...

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 09 юли 2014 00:01

Дюделанж може да не влизат като фаворите в този мач, но не са и тези аутсайдери за които ги представят всички.

мили

Мнениеот мили » 09 юли 2014 00:09

D.Georgiev написа:Дюделанж може да не влизат като фаворите в този мач, но не са и тези аутсайдери за които ги представят всички.

Искат:
Да омаловажат предполагаемия успех на Лудогорец.
Ако загуби Лудогорец, да ги унижат!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 09 юли 2014 10:47

мили написа:
D.Georgiev написа:Дюделанж може да не влизат като фаворите в този мач, но не са и тези аутсайдери за които ги представят всички.

Искат:

:shock: Би било унижение да се отпадне от такъв отбор и не е кой знае какво да го отстраниш!Даже трябва да е с две победи.Така разсъждавам аз и това бих искал от моя отбор,за вас не знам!

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 09 юли 2014 10:57

BRF написа:
мили написа:

Искат:

:shock: Би било унижение да се отпадне от такъв отбор и не е кой знае какво да го отстраниш!Даже трябва да е с две победи.Така разсъждавам аз и това бих искал от моя отбор,за вас не знам!

Ти след "Мура" от твоя отбор, освен продължаване, не знам какво друго може да искаш. Знаем го стойчо, ще затваря мачовете, за да не получите гол, напред каквото стане. Да, ама ако нищо не стане и ви мушнат някой парцал, после пак ще има "ама ние сега градим отбор..."

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 09 юли 2014 11:05

D.Georgiev написа:
BRF написа:
мили написа:

Искат:

Ти след "Мура" от твоя отбор, освен продължаване, не знам какво друго може да искаш. Знаем го стойчо, ще затваря мачовете, за да не получите гол, напред каквото стане. Да, ама ако нищо не стане и ви мушнат някой парцал, после пак ще има "ама ние сега градим отбор..."

Много си зле(сега да не заплашиш пак с напускане на форума :lol: )Аз каквото съм гледал да прави моя ЦСКА,ти никога няма да видиш!Писах какво АЗ бих искал от МОЯ отбор,но селската ти комплексарска кратуна не може да асимилира нещата и всичко и звучи като заяждане :lol: !Жалка работа!
Фенския ми манталитет е изграждан с години и не може едно продължаване срещу люксенбургски отбор да го смятам за успех!Когато ЦСКА се завърне от мач в ЕКТ от подобна дестинация без ПОБЕДА го смятам за неуспех!Ти ако искаш си ги виждай нещата към твоето отборче както си решиш!

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 09 юли 2014 11:09

BRF написа:Много си зле(сега да не заплашиш пак с напускане на форума :lol: )Аз каквото съм гледал да прави моя ЦСКА,ти никога няма да видиш!Писах какво АЗ бих искал от МОЯ отбор,но селската ти комплексарска кратуна не може да асимилира нещата и всичко и звучи като заяждане :lol: !Жалка работа!
Фенския ми манталитет е изграждан с години и не може едно продължаване срещу люксенбургски отбор да го смятам за успех!Когато ЦСКА се завърне от мач в ЕКТ от подобна дестинация без ПОБЕДА го смятам за неуспех!Ти ако искаш си ги виждай нещата към твоето отборче както си решиш!

Много сме докачливи? Явно те заболя, но така е... няма пари за заплати, правят се нови и нови трансфери на килограм. Сам се досещаш накъде отиват нещата...

Върни се в “Лудогорец”