Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Iliyansotirov написа:iliyan написа:Адаш защо чак днеска се регна ?!
Защото за пръв път създавам тема, а и досега не съм коментирал, предвид злобата, която се излива по форумите. След пускането на темата осъзнах, че съм допуснал грешка и повече едва ли ще я повторя. Същата е за тези, които искат да се присъединят към фенклуба, а не за разни отворковци, които ми говорят за купени фенове, тоест темата загуби същността си.
stefani написа:Хората искат да гледат тук отбор с име в Европа и затова ходят, а не заради вас
stefani написа:Хората искат да гледат тук отбор с име в Европа и затова ходят, а не заради вас
plamenst7 написа:Защо не направихте този фен клуб преди 3 години? Вероятно тогава не сте знаели за съществуването на този клуб, разбираемо е! Ама разбира се, винаги трябва да сме със силните на деня! Днес сме от Лудогорец, утре Тунджа Ямбол или Арда Кърджали ги хваща някое бизнесменче, прави ги сили и тях и ставаме от Тунджа или Арда. Така винаги си на страната на победителите. Как не сме се сетили досега?
Iliyansotirov написа:Уважаеми червен колега, предвид обстоятелството, че живея в гр.София и виждам мои приятели, които нямат нищо общо с гр.Разград, как се радват на успехите и колко много симпатизират на Лудогорец, реших да пусна тази тема тук, ако ти не харесваш нашият клуб, то моля не пиши тук, има много други теми! Благодаря!
Tobacco написа:Екскурзията от моя град е безплатен билет за мача+ безплатен път и 20лв джобни,тва фен клуб ли е ве![]()
Los Che написа:Кой РЕШИ, че заводския тим на Kiro се нарича "орлите"?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 14 госта