ЛЕ: Лацио - Лудогорец - 0:1 FT
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Лудогорец-Лацио 1/16 финали Лига Европа !
Успех на Лудогорец! 

A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
Добър или лош, жребият е такъв какъвто е. Никой не може да каже какво ще е състоянието на Лацио през февруари, както и какво ще е състоянието на Лудогорец по същото време, така че е рано за прогнози. Сигурен съм, че изхода от двубоя ще се реши на реванша и затова се моля феновете на Левски да изберат българското. Успех на лудогорци!
Балкански срещу Апенински - битката на орлите. 
Очакват ни 2 зрелищни сблъсъка.

Очакват ни 2 зрелищни сблъсъка.
Teo написа:sirius123 написа:Хубавото приключи. '' Левски'' ще си държи рекорда за най-прогресирал отбор в Лига Европа , стигал до 1/4 финал. Това е.
Вервай си синеи ще задържи рекорда 1-17 като най-слабо представил се отбор в ШЛ. Пребит като куче, без никаква милост
Вашите статистки в ШЛ какви бяха?

Лацио са отбор от средата на таблицата в серия А, не може да се мерят с Юве, Рома, Интер.
Шансовете, на Лудо са големи, дано и шансът бъде с тях
Шансовете, на Лудо са големи, дано и шансът бъде с тях

Лацио са преодолим отбор, трудно и то много, но преодолим. Е аз ще подкрепям отбора на белите в този мач. Ако е в София, ще съм на стадиона.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.
Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!
Февруари месец Лацио може вече да са в битка за оцеляване и не се знае, кое ще предпочетат, турнира ЛЕ, който им е през оная работа или оставане в Серия А.

olympic teteven написа:Успех на Орлите! Шансовете и срещу Лацио, и срещу Динамо Киев са абсолютно равностойни. Евентуално при Валенсия нещата ми се струват 60/40 в полза на "прилепите".
Те и двата отбора са орли

PFC Litex написа:Февруари месец Лацио може вече да са в битка за оцеляване и не се знае, кое ще предпочетат, турнира ЛЕ, който им е през оная работа или оставане в Серия А.
Много ги подцени Лацио, чак да играят за оцеляване....
Teo написа:Перфектен жребий за Лудогорец!
1:1 като гост и в реванша 0:0.
А си познал,а имаш шише уиски