КБ, 1/8 финал (реванш), Берое - Лудогорец, 1:1
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
- Red thunderstorm
Re: КБ, 1/8 финал (реванш), Берое - Лудогорец
1:2 викам аз!
Добре че има футболисти като Здравко Илиев и Чворовиц за да има интрига в този мач. 

Лудогорец започнаха да се огъват.
- Ивайло Лудогорец
- Контакти:
Честито беройци. Малко ме е яд на Стоев , че запази хладнокръвие и излезе с тая дефанзивна схема , а не пусна пълната "огнева" мощ на отбора , заради вчера . Избра по-сигурния и ефективен начин .
Честито преминаване на Лудогорец в следващата фаза на турнира.Устискахте ремито. 

- Ивайло Лудогорец
- Контакти:
Какво държание от трибуните .... това и вчерашните сешковци са лицето на Берое . Жалко за иначе симпатичния отбор ... смешници.
Obektiven1 написа:Официално изчукахме зверски чорбое марулево и ги изхвърлихме на сметищетоЩяло да има ад на стадиона не знам си какво,пред 3000 циганета на полутъмната им кочина ги направихме смешни и ако не бяхме играли с резервите и не беше лигавостта пред гола реалния резултат беше 0:3.Айде марулки,оревете света сега пак за съдията,Домусчиев,мафията,световната конспирация срещу марулево и т.н
По-тъп коментар не бях чел.

Иначе Берое не заслужаваха да отпаднат.
На Лудогорец няма да честитя.
[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Честито отстраняване, с резерви и пестелива игра...
Основната причина едва ли не да се стигне до продължение, са нескопосаните отигравания на Чворович, трябва час по скоро да търсим резерва на Владо !!
Безумен пропуск на Иван Стоянов, безумна лакомия от Кишада !!
Най се радвам че звездата на Берое нямаше удар към вратата и в двата мача, е тоя ли ще искаме ??!!!
Някои които искаха червен картон на Моци, да види интервенцията срещу Златински ???
Основната причина едва ли не да се стигне до продължение, са нескопосаните отигравания на Чворович, трябва час по скоро да търсим резерва на Владо !!
Безумен пропуск на Иван Стоянов, безумна лакомия от Кишада !!
Най се радвам че звездата на Берое нямаше удар към вратата и в двата мача, е тоя ли ще искаме ??!!!
Някои които искаха червен картон на Моци, да види интервенцията срещу Златински ???
subzero написа:Obektiven1 написа:Официално изчукахме зверски чорбое марулево и ги изхвърлихме на сметищетоЩяло да има ад на стадиона не знам си какво,пред 3000 циганета на полутъмната им кочина ги направихме смешни и ако не бяхме играли с резервите и не беше лигавостта пред гола реалния резултат беше 0:3.Айде марулки,оревете света сега пак за съдията,Домусчиев,мафията,световната конспирация срещу марулево и т.н
По-тъп коментар не бях чел.![]()
Разбира се че заслужаваха да отпаднат, с един удар в Разград, и няколко мелета тук в Стара Загора
Да не сме гледали други мачове ??
Нещо за нашите контри да кажеш, днес имахме три 100% положения за гол !!
snakebite написа:subzero написа:Obektiven1 написа:Официално изчукахме зверски чорбое марулево и ги изхвърлихме на сметищетоЩяло да има ад на стадиона не знам си какво,пред 3000 циганета на полутъмната им кочина ги направихме смешни и ако не бяхме играли с резервите и не беше лигавостта пред гола реалния резултат беше 0:3.Айде марулки,оревете света сега пак за съдията,Домусчиев,мафията,световната конспирация срещу марулево и т.н
По-тъп коментар не бях чел.![]()
Разбира се че заслужаваха да отпаднат, с един удар в Разград, и няколко мелета тук в Стара Загора
Да не сме гледали други мачове ??
Нещо за нашите контри да кажеш, днес имахме три 100% положения за гол !!
Честно вече съм сигурен,че не сте в ред.
И кво ??? Ми имайте си контри,бе. Ама си ги вкарайте. Пичовете имат 3 удара и вкарват 2. Футбола се печели с голове,не с контри.
Бахти !!!
[center]
[/center]