Браво на Лудогорец! Трудна победа, но победа. И на чужд терен, което е най-сладко. Може да сме левски, цесекари и т.н., но най-важното е да сме българи и софиянци да подкрепят Лудогорец следващия мач.
С късмет, или не, Лудогорец направи стартът мечта за всеки български отбор в ЛЕ. И заслужават уважението и подкрепата ни.
Зелената магия пише история!3 от 3 в Лига Европа
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Зелената магия пише история!3 от 3 в Лига Европа
Спрете се малко да ги възхвалявате !
Успехите им са изкуствени както и съществуването им , тоест отборите с които играят в групите играят с резервни играчи без грам желание , играят колкото да отбият номера .
Лудогорец ,ако бяха някакво явление щяха поне веднъж да влезнат в ШЛ последните 2 години .
Успехите им са изкуствени както и съществуването им , тоест отборите с които играят в групите играят с резервни играчи без грам желание , играят колкото да отбият номера .
Лудогорец ,ако бяха някакво явление щяха поне веднъж да влезнат в ШЛ последните 2 години .
milka написа:Спрете се малко да ги възхвалявате !
И в поне едната година трябваше да спечелим ШЛ. Я се осъзнай малко и влизай в реалноста.
Могилката написа:Облещените сини погледи нямат нищо общо с Лудогорец. Като знам на какво дередже е любимият Син клуб изобщо не ми дреме за европоходите на други отбори. Гледах по 15мин от двете полувремена защото и аз имах мач и абсолютно безпристрастно мога да кажа, че Черноморец сами се биха, а Разград с тия подаръци ще берат ядове.
Пожелавам им да спечелят ЛЕ или поне да изиграят запомнящи се мачове с/у големи отбори.
Честито на феновете на Лудогорец, знам как се спи след подобен резултат.
Абе нека всички така "сами" се бият! И кой пък не обича подаръци? Ние щото сме много богати само ние ли да ги раздаваме? И това "Разград" поне на мен не ми хареса, защото в темата сме писали и поздравили хора от всички краища на България, а и точките са за коефициента на България! В първенството където играят този "Черноморец" конкуренцията е убийствена, некви мутанти играят, много силни физически (днес си пролича на много пъти игра тяло в тяло) високи, атлетични, цяло геройство е, че "Лудогорец" издържа! За мен е грешка на техния треньор, че не играха преса, но си е техен проблем!
Ако някой ми беше казал, че след 3 кръга Лудогорец ще има 5 точки преднина пред ПСВ Айндховен щях да го помисля за луд. Има вариант дори с 3 загуби да се класираме напред. Разбира се още на 7.11 трябва да вземем поне точка и ариведерчи Одеса и Динамо!
Днес е уникален ден! Григор Димитров смачка украинеца Долгополов, Лудогорец би Одеса а Веселин Топалов победи руснак или украинец /не съм сигурен/ на европейско клубно по шахмат! Айде утре големия мач идва - Григор срещу Федерер!

Днес е уникален ден! Григор Димитров смачка украинеца Долгополов, Лудогорец би Одеса а Веселин Топалов победи руснак или украинец /не съм сигурен/ на европейско клубно по шахмат! Айде утре големия мач идва - Григор срещу Федерер!
Последна промяна от Iso24 на 25 окт 2013 01:21, променено общо 1 път.
Rofles написа:Браво на Лудогорец !В момента няма кой да ги спре по пътя към първото място в групата.
И аз така като гледам. А то и реално са дръпнали на 5 точки на ПСВ които май - май няма да се напъват много за второто място. Важното е да трупат 2 неща точки за коефициенти - тяхен и на страната. Да трупат пари. Точно за Лудогорец не е жизнено важно да трупат пари но все пак е хубаво да се приберат 3-4 милиона пък дали ще идат за терени , автобуси , заплати или за благотворителност... Аз лично на 7ми съм на стадиона ако ми позволява графика живот и здраве. Парите не ни достигат НО поне си заслужава да се подкрепи български отбор и то искам да кажа , че ще го подкрепям не защото бие а защото доказва как трябва да се работи правилно!!! А и се е нагърбил с благотворителност и то така организирана , че да ни въвлече и нас! Нещо което не виждам да прави Батков или Томов или Венци ...
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]
- Red thunderstorm
Да не забравиш да кажеш на шефа си, че е чикид*ия и да му напомниш, че ти си му дясната ръка!

- varanaDrago
- Контакти:
Лудогорец в последните две години бяха ангажирани със спечването на двете титли !
Това е персонален отговор към въпросната " milka " !
Иначе мога да и кажа и това " Я с.и е.и .у...т. м...а!
Живота не е броя вдишвания , а мигове спиращи дъха ти ,ЛУДОГОРЕЦ спира нашия дъх...
- nicromanser
- Контакти:
браво!!!
[center]ЕДИН ГОСПОД БОГ И СИНА МУ ИСУС ХРИСТОС
ЕДНА РЕЛИГИЯ-ПРАВОСЛАВИЕ
ЕДНА МИЛА СТРАНА-БЪЛГАРИЯ
ЕДИН НАРОД-БЪЛГАРСКИ
ЕДИН ОТБОР
ЦСКА НИЩО ДРУГО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ[/center]
ЕДНА РЕЛИГИЯ-ПРАВОСЛАВИЕ
ЕДНА МИЛА СТРАНА-БЪЛГАРИЯ
ЕДИН НАРОД-БЪЛГАРСКИ
ЕДИН ОТБОР
ЦСКА НИЩО ДРУГО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ[/center]
То с такова отбиване на номера Бате Борисов си направи стадион,други от тва се издържат

Ето я нашата купа-http://hellp.net/wp-content/uploads/2012/12/Cvetan_Vasilev_s_Botev.jpg