Лудогорец ще инвестира 16 милиона лева в стадиона иска още 4
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
- slash1912
- Контакти:
Re: Лудогорец ще инвестира 16 милиона лева в стадиона иска още 4
Държавата да даде тези 4 милиона,които ще се види къде отиват,за разлика от много други пари,потънали в нечии джобове,за мега важни проекти като язовир "Цанков камък" и пътя към него(от първоначална цена 220 м. евро дотук вложени 450 м. евро)
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
- DrAvalanche
- Контакти:
Кашчей написа: Освен това.. следи устните ми- стадионът в Разград все още е общинска собственост, но Домусчиев е вложил средства за ремонта му.
Не ни причинявай такива неприятни моменти, като си откриваш много лилавите венци. Никой не е натискал зализания да влага средства в ремонта. Освен това общинския стадион се използва само от частния клуб и там дерибейства парвенюто.
Кашчей написа: Вие колко средства вложихте в Герена преди да ви го хариже Софиянски?
Предполагам имаш документи доказващи харизването? Защото в противен случай може да си помислим, че си обикновен лайкаджия. Такъв ли си?
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!
ОВ 1948 ГГ

ОВ 1948 ГГ

- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
tsonpen написа:Работата е там, че Домусчиев иска общината да е съпричастна. И това е неговият стил. Иска съпричастност от феновете също, като плащаме билети на сериозни за България цени. На мен ми харесва този подход, защото така всеки оценява това, което се прави и го приема малко или много като свое и то придобива повече стойност.
Не че Домусчиев не може да построи стадион за 16 млн. лева. Може. Не че има и съществена разлика дали ще извади 16, 18 или 20 милиона. Но общината ще спечели от такъв стадион и е най-нормално да участва финасово и да поеме също отговорност. Печелим и феновете, затова и ние си плащаме поне билетите.
Сделката е доста добра за общината. Друг въпрос е може ли наистина общината да извади парите. И не на последно място да не стане българска работа - завист, чудене тип "този сега как се опитва да ни измами", политически борби, мудност, страх, спотайване и т.н. Много често управляващите предпочитат нищо да не правят, защото така по-трудно могат да ги обвиняват в грешки.
Реално обаче парите няма да ги извади общината. За да получи тия пари трябва тази община да вземе в ПОВЕЧЕ от предвидения и бюджет от държавата за да ги вкара в стадиона. С други думи държавата ще даде на Разград държавни пари за общински проект, който не влиза в първоначалния бюджет.
Според мен няма да е зле общината да го оформи като проект и да кандидатства за някаква евросубсидия. Така хем няма да натовари държавата, хем парите за стадиона ще са дадени именно на общината точно за стадиона.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
- El Commandante
Кашчей написа:Както вие засилихте Неделев ли?
Ние намерихме най-доброто място за по-нататъшното развитие на ТОДОР НЕДЕЛЕВ.
Никога не сме имали кой знае ква нужда от тези пари.
Но ти очевидно не разбра какво искам да кажа тук-имах предвид че един евентуален голям трансфер на Мисиджан,или който и да е от вашите футболисти,за пореден път ще докаже на Кирил Домусчиев че е на прав път и нищо няма да го спре ако иска и 30 милиона да налее в стадиона...
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?
iliyan написа:tsonpen написа:Работата е там, че Домусчиев иска общината да е съпричастна. И това е неговият стил. Иска съпричастност от феновете също, като плащаме билети на сериозни за България цени. На мен ми харесва този подход, защото така всеки оценява това, което се прави и го приема малко или много като свое и то придобива повече стойност.
Не че Домусчиев не може да построи стадион за 16 млн. лева. Може. Не че има и съществена разлика дали ще извади 16, 18 или 20 милиона. Но общината ще спечели от такъв стадион и е най-нормално да участва финасово и да поеме също отговорност. Печелим и феновете, затова и ние си плащаме поне билетите.
Сделката е доста добра за общината. Друг въпрос е може ли наистина общината да извади парите. И не на последно място да не стане българска работа - завист, чудене тип "този сега как се опитва да ни измами", политически борби, мудност, страх, спотайване и т.н. Много често управляващите предпочитат нищо да не правят, защото така по-трудно могат да ги обвиняват в грешки.
Преди малко някой написа , че си бил интелигентен ! Ти прочети ли това което си написал преди да го изпратиш а ?! Имаш ли си на идея колко много пари за община Разград са тези 4 млн а ?!
Имаш ли си на идея от билети кога ще се върнат само тези 4 млн а ?! По твоята логика всеки отбор(в град колкото Разград и по - голям) може да иска 4 млн за своя стадион !!!
Това с искане на пари на Кирето сме гледали - нали крънка някакви пари за ДЮШ - не знам само дали му ги дадоха !!! Ако държавата ви даде 4 млн за вашето стадионче всеки БГ фен ще ви мрази !!!
С какво сте повече от Черно Море , Берое , Бдин , Етър , Локо Пд или който да било клуб който играе в А или Б група а ?! Айде стига спонсорство от държавата !!! Като иска да строи Кирето да се оправя сам !!!
Еххх .. Ако Кирето беше купил ЦСКА, какви дитирамби щеше да има за него. Даже Петър Диков щеше да го отнесе за енти път, защото не дава да се строи мол в парка, но Кирето взе друго решение и сега е много неудобен на всичко, що завършва на ..ари: цесекАРИ, левскАРИ и канАРИ.
Не виждам фенове на други отбори, освен изброените, да се пърчат.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
- El Commandante
Кашчей написа:Не виждам фенове на други отбори, освен изброените, да се пърчат.
Не виждам някой от феновете на БОТЕВ да е казал нещо кой знае кво против, чети внимателно...
Ние сме си добре,мерси,няма причина да злобеем...на мен лично ми е се тая дали ше ви дадат или не някви милиони от държавата, ние си работим по нашия проект и мен ако питаш-не ни интересува особено много кво се случва при друготе,камо ли да седнем да завиждаме или нещо такова...
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?
El Commandante написа:Кашчей написа:Както вие засилихте Неделев ли?
Ние намерихме най-доброто място за по-нататъшното развитие на ТОДОР НЕДЕЛЕВ.
Никога не сме имали кой знае ква нужда от тези пари.
Но ти очевидно не разбра какво искам да кажа тук-имах предвид че един евентуален голям трансфер на Мисиджан,или който и да е от вашите футболисти,за пореден път ще докаже на Кирил Домусчиев че е на прав път и нищо няма да го спре ако иска и 30 милиона да налее в стадиона...
Нашите футболисти? Че аз да не съм от Разград?!
А относно големият трансфер.. може и да стане, но зависи докъде ще стигне Лудогорец в ЛЕ преди да отвори прозорецът за трансфери.
Тогава ще си проличи дали се прави отбор или е просто търговия.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
El Commandante написа:Кашчей написа:Не виждам фенове на други отбори, освен изброените, да се пърчат.
Не виждам някой от феновете на БОТЕВ да е казал нещо кой знае кво против, чети внимателно...
Ние сме си добре,мерси,няма причина да злобеем...на мен лично ми е се тая дали ше ви дадат или не някви милиони от държавата, ние си работим по нашия проект и мен ако питаш-не ни интересува особено много кво се случва при друготе,камо ли да седнем да завиждаме или нещо такова...
ти да не си фен на Марица или Спартак?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
- El Commandante
Кашчей написа:Нашите футболисти? Че аз да не съм от Разград?!
Е че като не си от Разград и не си фен на Лудогорец,кво ревеш на чужди гробища?
Най-са ми смешни такива....
- Levskar_90
El Commandante написа:Кашчей написа:Нашите футболисти? Че аз да не съм от Разград?!
Е че като не си от Разград и не си фен на Лудогорец,кво ревеш на чужди гробища?
Най-са ми смешни такива....
Той разбира от всичко

ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА