iliyan написа:Parmalat написа:iliyan написа:Parmalat написа:Лудогорец постига успехи в България и чужбина, но с чуждестранни футболисти.
„За разлика от Литекс нашата школа работи от скоро. Ще се радвам да се видим след 15 години, когато да видим колко футболисти възпитаници на школата има в първия отбор на Лудогорец.
Горкия Илиян Лудогорец ще го има още поне 15 години.Как ще превъзмогне това мъчение?
![]()
![]()
Нали видяхме колко изкарахте за 60 , толкова ще изкарате и за 15
![]()
![]()
Таланта не се купува с пари , а се раждаш с негоЩом за 60 не се е родил и един !Сега за 15 Кирето ще ви направи куп таланти
Тук вече не съм съгласен.Това което го нямаш като талант го добиваш с много пот на тренировките.Стига да имаш желание,воля и хъс да се развиваш.Можеш да имаш талан,но само с него нестава.1% талант и 99% тренировки докато си изплюеш червата на терена за да станеш добър футболист.
Аз пък не съм съгласен с теб ! Колко и да се трудиш ако посредствен играч няма как да станеш играч от топ ниво ! Иначе за какво са тези скаути които обикалят нон стоп целият свят и търсят таланти които да се развиват ! Без труд не става , но и без талант също не става ! И тази измислена формулировка 1% /99% е пълна глупост ! Нормалното съотношение 50 / 50
Ще ме извинявате,ама талант поне 50 % е долу-горе добре,но труд минимум 90%.Знам че не прави 100%,но и не трябва.Без голяма порция талант и после скъсан задник от тренировки не успява никой.Даже и Бербатов.Първо полежа на таланта си,после му скъсаха задника и сега си дояжда таланта.Но ако забелязвате говорим преди всичко за таланта.Иначе в Англия е пълно с играчи притежаващи 1% талант и 99% труд.И си ритат по долните дивизии.А в топ отборите играят предимно талантливи чужденци и необходимият "конски" пълнеж от местни бегачи притежаващи малко повече от 10-15 % талант.От време на време се появяват и големи таланти,но в една 60 милионна футболна държава,с безброй футболни отбори и достъпни игрища колкото ви душа иска е нормално да намерят и няколко таланта.А в БГ талантите се раждат основно в югозападната част на страната.Не че и на други места няма,но сякаш там водят в пъти.А относно "кражбите" на Лудогорец ще дам само един пример и спирам,защото темата е повече от ясна.Барса и ЛЕО МЕСИ.Да не е роден в Барселона или дори поне в Испания?Пари+добри скаути+перфектни условия за развитие+минимум 50% талант+необходимата доза късмет и звездата е готова да изгрее.