Разградска insomnia* или събуждането на българския фен

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

favaca8888
Контакти:

Re: Разградска insomnia* или събуждането на българския фен

Мнениеот favaca8888 » 21 авг 2013 18:22

dido77 написа:
terrorist написа:Виж сега, първо това беше го казал Петричeв, после ние не сме америка всеки втори да е милионер, да има пари за всички отбори, затова вметнах че към този момент за ЦСКА и Левски са оставени трохите и накрая заради добрият отбор и професионалното отношение на хората които са работели, дано биете, просто другите фенове кво ни бърка (най-вече на грандовете)

Естествено, че не ви бърка и това е най-нормалното нещо на света. За вас дори е по-добре, Лудогорец да не влиза в групите, защото ще дръпне толкова, че срещу вас да тича, пак няма да го стигнете поне още 3-4 години. Нали си наясно, че никой истински фен на отбора няма да излезе и да призовава фенове на други отбори да дойдат на стадиона. Това може да си го позволят журналистите и Петричев (също бивш журналист). Дали ще бъдем 2,3,5 или 10 хиляди няма значение, важното е, че ще бъдем хора, които са там за да подкрепят отбора. Колкото-толкова. И цял Разград да е на стадиона, той пак няма да е пълен. На мен не ми пука, не им пука и на всички други, които десетки години са гледали мачове на отбора из по-долните групи. Ние нямаме проблем, че сме малки.
Проблем очевидно имате вие, феновете на милите ни грандове. Проблема ви е, че не сте вие в светлината на прожекторите, защото го считате за свещено право, право което не може да принадлежи на никой друг. За вас е болезнено друг да просперира, боли ви като гледате как други отбори се развиват, а вие тънете в посредственост. Пичове, крайно време е да осъзнаете и приемете нещата, такива каквито са. Никой на този свят, не ви е длъжен с нищо и нищо не ви се полага "по право"
Живи и здрави!

+ 1
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Върни се в “Лудогорец”